De 7 bästa gratis eldkaraktärerna för 2020, deras färdigheter gör det skakigt!

Följande sju bästa Free Fire 2020-karaktärer gör det lättare för dig att uppnå feta färdigheter tack vare deras unika och lönsamma färdigheter.

Bästa Free Fire karaktär naturligtvis finns det alltid en debatt bland spelarna i det här kungliga spelet. Till skillnad från PUBG Mobile är FF-karaktärer utrustade med färdigheter som hjälper i spelet.

Det gynnar inte bara dig själv, det finns till och med karaktärer som har färdigheter vältränad för lagkamrater, vet du. Därför är det mycket viktigt att välja den bästa karaktären i FF-spelet, gäng.

Förekomsten av detta hjältekoncept gör att Free Fire liknar Apex Legends som du kan spela på konsoler och datorer.

Detta hjältekoncept ger också en viss komplexitet eftersom varje karaktär har vissa färdigheter och roller som du måste lära dig först.

För er som gillar strategielementet i Herre på täppan, en kombination av Free Fire karaktärsfärdigheter kommer att vara mycket lämplig, du.

I den här artikeln kommer ApkVenue att granska om 2020: s bästa Free Fire-karaktärer vilket gör din möjlighet att boj så det blir större. Kolla in det!

1. Andrew (Bästa Free Character Free Fire)

Andrew är en av de mest populära karaktärerna i Free Fire eftersom han gör det väldigt enkelt och gör honom lämplig för nybörjare.

Skicklighet Rustning Specialist Andrew's är passiv och gör automatiskt den väst du får i spelet inte lätt sprött.

Alla spelare kan definitivt dra nytta av denna färdighet, vilket gör Andrew mer användbar än andra karaktärer vars färdigheter beror på situationen.

Om du har turen och kan hitta väst hög nivå i spelet, kommer Andrews färdigheter verkligen hjälpa dig att överleva längre.

Hur man får den starkaste karaktären i Free Fire är väldigt enkelt. Du behöver bara logga in och spela några spel. Om du är en gammal spelare har du säkert redan den här karaktären.

2. Kelly

Förutom Andrew finns det också en annan karaktär som har universella färdigheter som alla spelare kan dra nytta av, nämligen Kelly.

Som en karaktär som beskrivs som en löpare är det inte konstigt att den här kvinnan har passiva färdigheter Rusa som kan öka körhastigheten med 6%.

Som ett spel Herre på täppan, Free Fire använder systemet säker zon vilket ständigt kommer att förändra och tvinga spelaren att röra sig nästan hela tiden, vilket gör Kelly mycket användbart.

Men Kelly är faktiskt mer lämplig för spelare som redan känner till platsen plundra, så att du kan nå den platsen innan andra spelare.

I alla fall, hur man får Kelly Awakening tillräckligt knepig. Ett av de bästa sätten att uppgradera Free Fire bästa karaktärer är av döda 200 fiender och booyah 20 gånger i vilket läge som helst.

3. Rafael

För spelare som föredrar att spela smyg eller anta opportunistiska taktik, Rafel är rätt val med sina unika färdigheter.

Den starkaste Free Fire 2020-karaktären har en aktiv skicklighet som kallas Död tyst som om det används kommer att göra det försvann från minimikartan i några sekunder.

Kom ihåg, gäng, på Herre på täppan ditt mål är att överleva till slutet. Så du kan använda den här färdigheten för klippning fiender utan rädsla för att bli upptäckta.

Om du ser en shootout som pågår kan Rafaels skicklighet användas för att bakföra en motståndare vilket också är användbart om du hjälper en vän.

För att få denna karaktär måste du tyvärr fyll på 499 diamanter över. Du kan också köpa bunt Rafaels karaktär till ett pris 2500 diamanter.

4. Paloma

I Free Fire är ett av problemen som ofta uppstår vilka saker du måste ta med dig, särskilt om du inte hittar dem Ryggsäck i början av spelet.

Tja, för de av er som gillar att vara förvirrad över plundra, Paloma kan vara ett alternativ, gäng, för han har färdigheter Arms Dealing vad gör ammunition automatkarbin minskar inte kapaciteten.

Faktiskt kommer du att tvingas använda automatkarbin, men eftersom detta vapen är ett av de starkaste vapen i Free Fire, kommer ApkVenue inte att vägra.

Palomas skicklighet kan också hjälpa dig att överleva, gäng, för att du kan bära den medkit mer som tillbehör.

Paloma med DJ Alok, Laura och Kelly är en bästa FF karaktärskombination 2020, du vet. Du behöver bara fylla på så mycket 499 diamant för att komma till Paloma.

5. Olivia (Bästa support FF-karaktär)

Denna karaktär är perfekt för dem som inte gillar att vara ensamma för Olivia är den bästa supportkaraktären i Free Fire som också är den mest behagliga för ögat.

Olivias skicklighet är mycket användbar när du spelar djupt duo eller trupp på grund av den karaktären i-återuppliva av Olivia kommer att få ytterligare HP.

Olivia är mycket effektiv inuti trupp eftersom en karaktär kan ha ansvaret för att attackera och en annan karaktär kan skydda Olivia från fiendens attacker.

För de av er som vill prova detta stödkaraktär kan du betala 399 diamant eller 2600 diamanter för att få en uppsättning buntar med karaktärer.

6. Nikita

Tyvärr, gäng, Jaka är nu lite subjektiv för dock Nikita har en något specifik skicklighet, ApkVenue gillar personligen verkligen denna karaktär.

Den passiva färdigheten heter Nikita Vapenexpert tillåta spelare att Fyll på vapen snabbare om du använder dem kulsprutepistol (SMG).

SMG är inte lika populärt automatkarbin för att det inte kan användas för stridssträckor, men det här vapnet har eldhastighet lång en.

Nu, i kombination med Nikitas kompetens, kan SMG vara väldigt dödligt på medelstora gäng.

För att få den här bästa Free Fire-karaktären 2020 måste du ta ut den 499 diamant eller 2500 diamanter för version bunt med hennes kläder.

7. Hayato (Free Fire's Strongest Character)

Sjuk först, ha kul senare, gäng, och Hayato verkar verkligen leva upp till det ordspråket. Den starkaste FF-karaktären på den här går antagligen in i specialisering tank.

Hayato har en passiv skicklighet Bushido mycket farligt var När hans blod reducerades skulle Hayatos inträngningsförmåga öka.

Som en karaktär som beskrivs av en samuraj, Hayatos passiva skicklighet är mycket effektiv när den kombineras med närstridsvapen. Mycket lämplig för dig som gillar att spela barbar.

Jaka använder personligen sällan denna karaktär, men när han såg Hayato närma sig skulle han ofta få panik av sig själv på grund av sina färdigheter.

För att få Hayato kan du köpa det till ett pris 499 diamant eller så kan du köpa paketet där du omedelbart kan uppgradera Hayatos kompetens till nivå 4.

Det är, gäng, de 7 bästa gratis eldkaraktärerna 2020 enligt ApkVenue. Egentligen finns det inga dåliga karaktärer i det här spelet, det beror helt på hur alla spelar.

Så, ApkVenue hoppas att du med dessa tips inte behöver bry dig mer om att välja den karaktär du vill köpa med diamanter.

Vad tycker du om karaktären ovan? Har du några andra karaktärsrekommendationer, gäng? Dela i kommentarskolumnen, ja!

Läs också artiklar om Fri eld eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found