5 krigsstrategispel i ett rike för Android

Ett krigsspel fullt av strategi är riktigt roligt och kan få dig att känna dig utmanad. Speciellt med en kunglig bakgrund som gör spelet ännu mer spännande med olika historiska platser och kungliga karaktärer som visas.

Spel krig som är full av strategi är riktigt roligt och kan få dig att känna dig utmanad. Speciellt med en kunglig bakgrund som gör spelet ännu mer spännande med olika historiska platser och kungliga karaktärer som visas.

Naturligtvis känner du "Clash of Clans", eller hur? En av spel en mycket populär krigsstrategi. Väl, spel det tar en kunglig miljö med karaktärer, Artikel, till historiska platser. Men förutom "Clash of Clans" finns det fortfarande många spel temat liknande vilket är inte mindre spännande och vad du definitivt kan spela på Android. Nyfiken? Kolla in följande recensioner.

  • Av hundratals miljoner! Dessa är fyra unika händelser på grund av Game Clash of Clans (CoC)
  • 7 skrämmande platser någonsin i spelet
  • 10 bästa Android-spel för världskriget

5 krigsstrategispel Set in the Kingdom för Android

1. Throne Rush

"Throne Rush" inbjuder dig att bygga ett imperium och leda modiga hjältar för att vinna strider. Det finns många funktioner som erbjuds i det här spelet. Bland andra är olika hjältar med speciella förmågor, spännande uppdrag varje dag, olika kortsamlingar och unika gåvor och många fler. Utforma en strategi för att besegra dina fiender och du kan också be dina vänner om hjälp och vinna spännande och strategiska strider.

2. March of Empires

Fin grafik också realistiska karaktärer kommer att göra dig beroende av strategin i det här roliga spelet. "March of Empires" berättar om tronkampen med hårda strider när civilisationen växer. Ditt jobb som ledare är att skicka soldater, bygga byggnader och attackera och erövra territorier som du kan kontrollera. I spel Du kan också välja att bli kung, tsar eller sultan.

3. Stormfall: Rise of Balur

"Stormfall: Rise of Balur" kombinerar krigsstrategi med en värld full av myter och fantasi. Spel Den berättar om kungariket "Stormfall" som har fallit och du måste sätta upp en strategi för att bygga om den. Att kämpa för att erövra det onda och leda människor till välstånd är din prioritet. Konstnärlig grafik, gameplay unika och intressanta karaktärer skapar spel detta är ännu roligare att spela.

4. Legend of Empire

Spel Denna MMO-krigföring kommer verkligen testa dig för att hantera taktik och strategi. Du måste bygga ditt eget imperium under medeltiden och slåss mot alla fiender. Den vackra värld av älvor finns i "Legend of Empire" med en mängd unika karaktärer i den, från dvärgar till drakar som du kan slåss med dig. Intressant kan du kommunicera med andra spelare från hela världen och utbyta strategier. Vacker grafik kommer att göra kungariket ännu vackrare och fest för ögonen.

5. Castle Clash

"Castle Clash" inbjuder dig att försvara slottet med organisera krigsstrategier och leda trupper. Olika onda varelser försöker få ner riket, du måste bli en krigsherre som kan besegra dem alla och lösa kaoset. Att bygga en stark fästning, samla trupper och besegra fiender blir ännu mer spännande med tydlig och färgstark grafik. Du kan också testa strategier med miljontals andra spelare från hela världen.

Där är han 5 krigsstrategispel Set in the Kingdom för Android. För er som gillar spel "Clash of Clans", det är inget fel med att försöka spela spel ovan. Garanterad inte mindre spännande och mycket beroendeframkallande. Kom igen, ladda ner det!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found