bedrägeri!? Detta skiljer sig från den ursprungliga Windows Rp. 50 tusen och Rp. 1,5 miljoner

Priset på Windows 10 är ganska dyrt, i Microsoft Store runt 1,5 miljoner dollar. Men överraskande finns det på den indonesiska marknaden de som säljer för bara 50 000 rp. Varför, precis samma eller annorlunda?

Det bästa operativsystemet för datorer, nämligen Windows. Den senaste versionen, för närvarande Windows 10, har visat sig vara ett effektivt operativsystem för antingen en dator eller surfplatta.

Priset på Windows 10 är ganska dyrt, i Microsoft Store runt 1,5 miljoner dollar. Men överraskande finns det på den indonesiska marknaden de som säljer för bara 50 000 rp. Varför, precis samma eller annorlunda?

  • Så här gör du enkelt bärbara Windows
  • Var inte rädd för virus! Här är 5 skäl att fortsätta använda Windows
  • AKTA SIG! Windows Fatal Gap hittades, Microsoft kan inte fixa det?

Detta skiljer sig från den ursprungliga Windows Rp. 50 tusen och Rp. 1,5 miljoner

Fotokälla: Bild: Betrodda recensioner

ApkVenue kommer att försöka förklara dem båda så att du inte misstas och kan köpa efter vad du vill eller behöver. Låt oss titta på följande ...

Original Windows 10 RP 1,5 miljoner

Om du kontrollerar priset Windows 10 Home genom Microsoft Store, priset är ca. IDR 1,5 miljoner. Flera betrodda datorbutiker i Indonesien själva säljer också till denna prisklass.

Windows 10 är helt original, enligt distributionen som ska vara från Microsoft. Om du vill köpa en helt original Windows 10, köp den här. Garanterad att det inte kommer att finnas några problem alls i framtiden.

Tala vidare, Windows 10 som säljs här är en detaljhandelstyp. Vilket innebär att denna licens kan överföras till en annan dator så länge endast en dator är aktiverad. Om du till exempel vill ändra din gamla dator till en ny behöver du inte köpa Windows längre. Du kan använda den gamla Windows-licensen.

Egenskaperna hos Original Windows 10 RP 1,5 miljoner:

  • Måste vara en detaljhandelsversion av Windows.
  • Säljs av auktoriserade Microsoft-distributörer eller återförsäljare.
  • Garanterad säker fram till framtiden.

Windows 10 Original Rp. 50 tusen

Gå nu till den del vi har väntat på. Du hittar Windows 10 för 50 000 IDR på olika handelsplatser. Men i allmänhet säljs de från priset IDR 50 tusen till IDR 500 tusen.

Systemmässigt är Windows 10 verkligen original. Du kan gå online och ansluta till Microsofts servrar utan problem. Men bokstavligen är det Windows PIRATERAD! Vanligtvis för dem som gillar att spela IT-projekt är det ofta fallet.

Windows 10 erhölls olagligt, inte som det borde vara. Versionerna av Windows som säljs själva varierar, från detaljhandel till OEM-typ. De flesta av dem är dock OEM-tillverkare. Nackdelen med OEM-typen, du kan bara installera den en gång på en dator. Efter det kan det inte.

Windows 10 Original Rp. 50 tusen egenskaper:

  • Generellt är det en OEM-version, men det finns också en detaljhandelsversion.
  • Säljs inte av auktoriserade Microsoft-distributörer eller återförsäljare.
  • Genom system detekteras som äkta, men om kontrollen görs manuellt kommer det att övervägas piratkopierad. Flera IT-projektspelare har drabbats av fall på grund av Windows som detta.

Windows 10 RP 50 000, det kan aktiveras online och anses vara äkta. Men tyvärr är detta som piratkopiering, eftersom det ursprungliga Windows 10-priset är IDR 1,5 miljoner. Missförstå mig inte! Åh ja, se till att du också läser artiklar relaterade till Windows eller andra intressanta artiklar från 1S.

Baner: ShutterStock

VISA ARTIKLAR

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found