förskräckt! så här gör du häxa online

Prata om häxkonst, uppenbarligen utan mystisk kunskap kan det också göras online. Huh, du läste det rätt? Låt oss se helt, här är hur man trolldom online.

En av de mest kända mystiska vetenskaperna i Indonesien, nämligen häxkonst. Genom att använda denna kunskap ryktas det att kunna fruktansvärt spela offret. Att till exempel sätta in en spik i offrets mage är så skrämmande.

Prata om häxkonst, uppenbarligen utan mystisk kunskap kan det också göras online. Huh, du läste det rätt? Låt oss se helt, här är hur man trolldom online!

  • Nvidia Update Driver 378.78, DX12 Game Performance Upp 33%!
  • Med hjälp av GTX 1080, Lenovo AIO Gaming PC Only Rp.38 Million!
  • Game Fallout 4, grafisk uppdatering av 58 GB, minsta GTX 1080-specifikationer!

Så här gör du trolldom online

Fotokälla: Bild: Genneva27

Till skillnad från äkta häxverk är onlinhäxverk någon annans dator. Om du gör detta online häxverk kan du göra vad som helst mot offrets dator. Ett exempel på en av dem är att infoga ett virus. Komplett metod enligt följande ...

Steg för att göra häxverk online

Steg 1

Ladda ner först den programvara som heter "ProRAT", kan du ladda ner via följande länk:

Ladda ner:Den senaste versionen av ProRAT

Steg 2

Kontrollera först att du och offret är i samma nätverksklass. Om så är fallet, öppna programvaran "ProRAT". Klick "Skapa", Klicka sedan "ProRAT Server 342 Kbayt".

Steg 3

En ny fil som heter "Server.Exe". Manipulera filen, sätt i den och kör den på offrets dator.

Steg 4

Sista. Ange offrets IP-adress vid nummer 1. Klicka på nummer 2 "Ansluta". I nummer 3, okunnig om offret med en mängd befintliga verktyg. Till exempel stänga av offrets dator, skicka virus, skicka konstiga meddelanden och så vidare.

Notera: Denna handledning riktar sig till dig som redan har åtminstone avancerade IT-färdigheter. För att använda RAT (Remote Administration Tool) behöver du olika IT-färdigheter.

Om du har behärskat den här tekniken, använd den klokt. Använd det inte för konstiga saker. Lycka till!

Åh ja, se till att du läser artiklar relaterade till Hack eller andra intressanta artiklar från 1S.

Baner: SlumberGhost

VISA ARTIKLAR