hur man gör Instagram kan inte följas, 100% fungerar!

Ett mått på popularitet på Instagram är antalet följare. Istället för att öka blir vi ofta irriterade när antalet följare minskar, särskilt i stort antal. Här ger ApkVenue tips om hur du gör att Instagram inte kan följas.

Världen av sociala medier är åter chockad över siffrornas försvinnande anhängare Twitter massivt effekten av Twitters rengöring av falska konton. Inte få användare är besvikna eftersom de har tappat mycket anhängare.

Bortsett från Twitter är Instagram också ett socialt media som kan uppleva samma sak. Du behöver inte vara rädd för att förlora anhängare, den här gången ger ApkVenue dig några tips hur man gör Instagram kan inte varafölja upp.

  • Avslöjad! Hemligheten bakom 13 Instagram-filter som kan göra en översvämning av gillar
  • 3 enklaste sätten att ladda ner andra människor & äga Instagram live
  • Hur man använder videosamtal och gruppvideosamtal på Instagram

Hur man gör Instagram oförhängligt

Fotokälla: VideoBlocks

Förutom att städa upp många falska konton kan du förlora anhängare på Instagram för att människor är det Följ du bestämde dig plötsligt för att följa upp. Detta kan orsakas av olika saker, till exempel är ditt konto sällsynt uppdatering eller till och med frekvensen för att ladda upp värdelöst innehåll.

Ta det lugnt, de tips som ApkVenue kommer att garantera gör ditt Instagram-konto omöjligt att använda.följa upp någon. Utan behovet av ytterligare applikationshjälp eller att rota en Android-smartphone kan du helt enkelt följa stegen nedan:

  • Inte Instagram-applikationen, det första steget du måste göra är öppna webbläsaren på din smartphone.
  • Öppna Instagram via webbläsaren och logga sedan in med ditt konto.
  • När du har loggat in väljer du profilmeny längst ned till höger på sidan.
VISA ARTIKLAR
  • Fortsätt genom att välja Redigera profil.
  • Svep skärmen längst ner och välj ett alternativ Inaktivera mitt konto tillfälligt. Varför stänger du av den? Eftersom genom att inaktivera kontot försvinner ditt Instagram-konto automatiskt tillfälligt från cirkulation. Om det går förlorat kommer ingen automatiskt att kunna följa upp ditt konto.
  • Nästa steg är att välja anledningen till att du vill inaktivera ditt konto och sedan ange det igen Lösenord alias ditt kontolösenord. Sedan Välj Tillfälligt avaktiverat konto.

Det är ett enkelt sätt att göra ditt Instagram-konto oföljbart med vem som helst. För dig som inte vill inaktivera ditt konto rekommenderar ApkVenue att du behåller det utfodra såväl som historier så att du alltidposta användbart och intressant innehåll, så att anhängare du känner dig hemma. Lycka till!

Läs också artiklar om Instagram eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found