så svarar du automatiskt på whatsapp-meddelanden på Android

Även om WhatsApp är enkelt och sofistikerat kan vi ibland inte svara på meddelanden för att vi är upptagna. För att fixa detta, här är hur man automatiskt svarar på WhatsApp på Android. Kom och titta!

En av favoritapplikationerna för att skicka meddelanden i Indonesien, nämligen WhatsApp. Förutom att skicka meddelanden kan du också ringa och skicka bilder. Intressant är att WhatsApp också kan nås via en dator.

Även om WhatsApp är enkelt och sofistikerat kan vi ibland inte svara på meddelanden för att vi är upptagen. För att åtgärda detta, här svarar du automatiskt på WhatsApp på Android. Kom och titta!

  • Så här gör du enkelt automatiskt SMS-svar på Android
  • Det enklaste sättet att ändra WhatsApp-temat | Du kan göra det utan ansökan!

Så här svarar du automatiskt på WhatsApp-meddelanden på Android

Foto med tillstånd av: Bild: Quora

Denna metod kommer att vara mycket användbar, särskilt för dig som äger onlinebutiker. Där det ibland på grund av upptaget med att förbereda varor för leverans gör det att du inte kan svara på kundmeddelanden snabbt. Inte längre, så är det här ...

Steg för att automatiskt svara på WhatsApp på Android

Steg 1

Ladda ner och installera programmet som heter "WhatReply". Du kan ladda ner den via följande länk.

Ladda ner:WhatReply Senaste versionen

Steg 2

I så fall öppnar du det nyligen installerade programmet. Då visas en popup "Aviseringsåtkomst", sätt en bock på den här applikationen.

Steg 3

Slå på den i kolumn ett "What2Reply Service". I kolumn två anger du meddelandet som du vill skicka automatiskt om du inte svarar. I kolumn tre anger du hur länge du tror att du inte svarar på ett meddelande. Gjort.

Steg 4

Resultatet är som för följande Jaka. Om ett meddelande inte läses på tio sekunder kommer det automatiskt att besvaras genom att använda det här programmet.

Genom att använda den här metoden kan du svara på meddelanden från dina onlinebutikskunder så mycket snabbare. Ha ett bra försök! Åh ja, se till att du också läser artiklar relaterade till WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Putra Andalas.

Baner: ShutterStock

VISA ARTIKLAR

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found