8 bästa Android-applikationer som inte finns i Google Play Store

Genom följande artikel kommer vi att berätta vilka applikationer som är supercoola men inte kan hittas i Google Play Store.

Google Play Butik har blivit one-stop-lösning som en plats att ladda ner olika typer av applikationer. Från chattapplikationer, oändliga körspel, kontroll av menstruation, till konstiga applikationer som kan göra pruttljud finns också där.

Men inte alla coola applikationer är tillgängliga Play Butik. Det finns fortfarande många andra applikationer som inte kan komma in i Play Store på grund av att de inte överensstämmer med gällande regler, blockerar annonser etc. Därför kommer vi genom följande artikel att berätta vilka applikationer som är supercoola men inte kan hittas i Google Play Store.

  • 4 hemliga knep från Google Play Store som du definitivt inte visste
  • 6 kontroversiella spel blockerade App Store men skickades på Google Play Store
  • 6 kontroversiella Android-appar blockerade av Google Play Store

8 Android-appar finns inte i Google Play Butik

1. Xmodgames

För det första finns det en applikation som vi ofta har diskuterat, nämligen Xmodgames. Xmodgames är ett program som kan modifiera vissa spel så att spelet kan ha nya funktioner utanför det ursprungliga spelet. Över Xmodgames känd som xxzhushou, med en grundläggande skillnad som nu använder engelska / indonesiska som en introduktion.

Xmodgames har vuxit i popularitet eftersom det kan modifiera spelet Clash of Clans och lägga till funktioner som attacksimulering och spottingfällor.

Appar Utvecklarverktyg LADDA NER xmodgames

2. Xposed Framework

Vill du ha nya funktioner på Android utan att behöva köpa en ny mobiltelefon? Sedan Xposed Framework är svaret. Denna ansökan är en ramverk som kan stödja andra modifierade applikationer som kräver Xposed, till exempel Physical Button Music Control, BootManager, till ScreenOffAnimation.

Xposed kan göra din mobiltelefon mer sofistikerad eftersom den presenterar extraordinära funktioner som att ändra funktionen på den fysiska volymknappen, ändra animationen när skärmen är avstängd, till och med ändra layout från meddelandepanelen.

Appar utvecklarverktyg rovo89 LADDA NER

3. AdAway

Irriterad av de annonser som alltid visas när du surfar eller öppnar vissa applikationer på Android? Koppla av, det finns en applikation som heter AdAway som kan hjälpa till att bli av med den. AdAway är en speciell applikation som enkelt kan ta bort alla former av annonser på Android. Starta reklam dyka upp, reklam baneroch andra liknande.

Dess enkla installation och användning gör att denna applikation alltid är eftertraktad av många människor som behöver den.

Apps Productivity AdAway LADDA NER

4. Visa rutan

Tittar du inte på filmer? Om du är en tittare på akut film, använd definitivt mobiltelefoner som ett medel ström populära filmer. Nu finns det applikationer som stöder dina aktiviteter, vet du. Dess namn är Show Box och det presenterar massor av HD-kvalitet Box Office-filmer.

Kul igen, Visa rutan du kan använda den gratis utan några begränsningar. Dessutom erbjuder denna applikation en mängd olika servrar och undertexter som kan väljas så att du fortfarande kan titta bekvämt.

Ladda ner Apps Browser Show Box Team

5. TimePin

Följande appar är riktigt coola. TimePin kan hjälpa dig att hålla din smartphone lätt tillgänglig för andra. Tricket är att regelbundet slå på nålen låsskärm enligt tid eller datum. Så om du öppnar din mobiltelefon klockan 14.30 är nålen för att öppna din mobiltelefon 1430.

Detta trick kan också modifieras ytterligare så att stiftet kan vara i form av en slinga som 14301430 eller spegel såsom 14300341.

6. Moboclean

Vill ha tillgång rot men du är lat att göra rot permanent? då kan ett program som heter Moboclean vara ett alternativ. Denna applikation kan ge åtkomst rot så att du kan ställa in vilka applikationer som ska köras bakgrund.

Utöver det, Moboclean kan också stängas av autostart från önskad applikation, skydd av integritet, till förklädning av plats och typ av enhet.

UUsafe Inc. Rengörings- och justeringsappar LADDA NER

7. OGInsta + (Dual Instagram)

För vissa människor är det en nödvändighet att ha mer än ett socialt mediekonto. Oavsett om det är nödvändigt för onlinebutik, ett bloggkampanjkonto eller till och med någons alter ego-konto. Nu kan allt detta göras enkelt med OGInsta + (Dual Instagram).

verkligen kan Instagram-applikationen nu rymma mer än ett konto, men använda OGInsta +, kan du enkelt ladda ner alla befintliga bilder.

Foto och bild Ladda ner appar

8. WhatsApp Plus

Till skillnad från den vanliga WhatsApp-applikationen har WhatsApp Plus ytterligare funktioner som du kan använda. WhatsApp + har utmärkta funktioner som att ändra teman, justera kvaliteten på att skicka bilder och videor, ändra färger ikon aviseringar och mycket mer. JalanTikus Sociala och meddelandeprogram LADDA NER

Det är det stadiga valet av JalanTikus Android-applikationer som inte är tillgängliga Google Play Butik. Finns det några av dina favoritappar som vi saknade? Glöm inte att ge din åsikt via kommentarfältet nedan.

Apps Downloader & Internet Google Inc. LADDA NER

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found