Google Translate och andra mest exakta översättningsappar

Människor runt dig chattar på främmande språk? För att göra det enkelt kan du översätta med Google Translate och en alternativ applikation här!

Närvaro Google översätt som en av de bästa översättningsapplikationerna kan det inte förnekas att det är till stor hjälp i vardagen. Speciellt för någon som inte behärskar främmande språk.

Inte bara det, de språkval som tillhandahålls av denna applikation från Google är också mycket olika. Komplett från hela världen.

Inte konstigt att det är därför Google Translate alltid har varit idolen för många smarttelefonanvändare fram till nu. Är du en av dem?

Tja, för dig som är intresserad av att använda Google Translate eller kanske vill hitta andra liknande alternativa applikationer måste du se ApkVenues diskussion nedan.

Google Translate, den bästa översättningsapplikationen

Lanserades på månen April 2006 sedan har Google Translate uppenbarligen kunnat vara utmärkt i ungefär 14 år. Detta framgår av antalet användare som fortsätter att växa då och då.

Dessutom kan denna automatiska språköversättningsapplikation också användas på olika plattformar, vare sig det är Android, iOS eller till och med webbaserat.

Inte bara är det möjligt att automatiskt översätta ett språk till ett annat, Google Translate är också utrustad med olika funktioner som är dess fördelar, du vet.

Innan du diskuterar det vidare kan du ladda ner Google Translate via länken nedan:

Appar Produktivitet Google LADDA NER

Google Översätts funktioner

Fotokälla: BBC

Om den inte är utrustad med en mängd coola överlägsna funktioner, kanske inte Google Translate popularitet som den bästa automatiska översättningsapplikationen kommer att vara så länge som den är nu.

Men lyckligtvis verkar Google förstå mycket väl behoven hos en automatisk ordbokstillämpning i dagens moderna tid, så vi behöver inte förväxlas längre när vi har svårt att förstå ett främmande språk.

Tja, här är några utmärkta funktioner i Google Translate-applikationen som du kanske inte känner till:

  • Kan användas offline.
  • Funktioner Transkribera för att översätta rösten online realtid.
  • Har funktioner Röst som fungerar som en röstöversättare.
  • Kan översätta skrifterna i bilden.
  • Översättning av text på webben utan att byta applikation.
  • Det finns hundratals främmande språkalternativ som du kan välja mellan.
  • Funktioner Handstil att översätta text utan att skriva, etc.

ApkVenue har pratat om offline-översättningsfunktionen, hur du använder den i en separat artikel, du vet!

Om du är nyfiken på att prova det själv kan du läsa ApkVenues artikel om hur du använder Google Translate offline via följande länk:

VISA ARTIKLAR

Hur man översätter främmande språk utan att behöva byta applikation

Som ApkVenue nämnde i en av dess överlägsna funktioner ovan, tillåter Google Translate-applikationen också användare att översätta text på en webbplats utan att behöva byta applikation.

Det betyder att du inte behöver plötsligt byta till Google Translate-appen när du hittar främmande språktext som du inte förstår på en webbplats.

Denna funktion i sig heter som Tryck för att översätta som har varit närvarande sedan maj 2016 sedan. Intresserad av att prova det? Kolla in följande handledning, låt oss gå!

  1. Knacka burger meny ikon högst upp till vänster i Google Translate-appen.

  2. Välj meny inställningar.

  1. Aktivera funktioner Tryck för att översätta genom att glida skjutreglage.
  1. Textblocket du vill översätta och välj sedan ett alternativ Kopiera.

  2. Tryck på Google Translate-ikonen. Då visas översättningsresultaten.

Det är enkelt, eller hur? Inte bara kan du översätta främmande språktext på en webbplats, du kan också använda den här funktionen när du öppnar andra applikationer, du vet!

Till exempel chattapplikationer WhatsApp eller andra. På det sättet behöver du inte bry dig om att byta applikation längre!

Alternativ automatisk översättningsapplikation förutom Google Translate

Förutom Google Translate finns det faktiskt många andra applikationer som erbjuder liknande funktioner och funktioner.

Vissa av dem är också utrustade med funktioner för att översätta PDF-filer eller andra dokumentformat, så att du kan säga att de inte skiljer sig mycket från den här från Google.

Istället för att vara nyfiken, låt oss bara titta på listan ett alternativ till automatisk översättningsapplikation följande detaljer.

1. Microsoft Translator

Fotokälla: Microsoft Corporation via Google Play

Som en av Googles största konkurrenter verkar Microsoft också ha den bästa översättningsapplikationen Microsoft Translator.

Denna applikation erbjuder en mängd olika språkval med totalt cirka 70 språk. Inte så mycket som Google Translate, men du kan göra ett alternativt val.

De stödjande funktionerna som tillhandahålls är också något liknande, nämligen Översättning av taldetektering, Översättning av tangentbordoch Tvåvägs översättning.

DetaljMicrosoft Translator
UtvecklareMicrosoft Corporation
Recensioner (Antal granskare)4.6 (495.122)
Storlek65 MB
Installera10.000.000+
Android Minimum5.0 och högre

Ladda ner Microsoft Translator:

Microsoft Corporation Produktivitetsappar LADDA NER

2. Naver Papago

Foto med tillstånd av: Naver Corp. via Google Play

Jämfört med Google Translate, Naver Papago kan fortfarande vara främmande för några av dina öron. Men underskatta inte dess förmågor!

Levereras med en enkel men attraktiv UI-design, Naver Papago stöder 13 språk inklusive engelska, koreanska, japanska, italienska, thailändska och många andra.

De stödfunktioner som tillhandahålls liknar fortfarande Google Translate och Microsoft Translator; Textöversättning, Bildöversättning, Röstöversättning, Offline översättning, och andra.

DetaljNaver Papago
UtvecklareNAVER Corp.
Recensioner (Antal granskare)4.1 (41.385)
Storlek24 MB
Installera10.000.000+
Android Minimum4.2 och högre

Ladda ner Naver Papago:

Apparverktyg LADDA NER

3. BK Översätt, tala och översätt

Fotokälla: BK Översätt via Google Play

Ett alternativ till andra automatiska språköversättningsapplikationer förutom Google Translate, nämligen BK Översätt. Den stöder översättningsalternativ för totalt 150 språk, du kan verkligen göra denna applikation till ett alternativ.

Dessutom är de funktioner som erbjuds nästan liknar andra språköversättningsapplikationer som ApkVenue har diskuterat tidigare.

Om du behöver ett fotoöversättningsprogram stöder BK Translate det till och med! Bra, eller hur?

DetaljBK Översätt, tala och översätt
UtvecklareBK Översätt
Recensioner (Antal granskare)4.4 (3.418)
Storlek4,4 MB
Installera100.000+
Android Minimum4.1 och senare

Ladda ner BK Translate:

Appar Produktivitet BK Översätt DOWNLOAD

Andra alternativa applikationer förutom Google Translate

Behöver du fortfarande rekommendationer för andra alternativa applikationer som inte är lika coola och utrustade med rikliga funktioner?

Om du fortfarande är nyfiken kan du omedelbart läsa listan över rekommendationer i Jakas artikel om följande bästa och mest kompletta översättningsapplikation:

VISA ARTIKLAR

Det var en kort genomgång av Google Translate som en av de bästa automatiska språköversättningsapplikationerna. Det finns också flera andra liknande applikationer som du kan göra som ett alternativ.

Även om det har ett stort antal konkurrenter som erbjuder nästan lika eller till och med identiska funktioner, kan Google Translate faktiskt fortfarande vara nummer ett, vet du!

Så vilken ska du välja? Skriv din åsikt i kommentarerna nedan!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found