10 bästa Nintendo DS-spel (nds) genom tiderna, måste spela!

Med en unik kombination av dubbla skärmar och pekskärmar har Nintendo DS en rad unika spel, gäng! Här vill ApkVenue dela de 7 bästa Nintendo DS-spelen

När man talar om världen handhållen konsol, Nintendo har verkligen blivit kungen, gäng!

Då och då Game Boy tills nu med Switch Lite, Nintendo handdatorer har alltid varit framgångsrika på marknaden trots viss motstånd från Sony.

Men från en rad Nintendo-handkonsoler är ingenting lika unikt Nintendo DS vilket ger två funktionsfält till världen av videospel.

7 bästa Nintendo DS-spel genom tiderna

2004 skakade Nintendo världen genom att släppa Nintendo DS, en handhållen enhet som använder två separata skärmar på en skärm pekskärm.

Till skillnad från smarttelefonen används pekskärmen i Nintendo DS med hjälp av pennan ser ut som PDA från Jaka Junior High School, gäng.

Kombinationen av dessa två funktioner är det som gör DS så populär den näst högsta totala konsolförsäljningen i spelvärldens historia, strax under den legendariska PS2.

Bortsett från det, producerar dessa två funktioner också några mycket unika spel och här kommer vi att diskutera listan över de 7 bästa Nintendo DS-spelen.

1. Phoenix Wright: Ace Attorney - Rättegångar och prövningar

Titeln är komplicerad men det är ett spel visuell roman från Capcom det sätter dig som advokat Phoenix Wright detta anses ofta vara ett av de bästa DS-spelen.

Förutom att använda ett unikt koncept där du måste försvara dina kunder i domstol, är det här spelet också känt för att ha funktioner röst kontroll använda sig av mikrofon på Nintendo DS.

Rättegångar och prövningar själva är faktiskt den tredje delen av trilogin Phoenix Wright först så det är en bra idé att spela de första 2 spelen först.

Men oroa dig inte för att dina ansträngningar kommer att löna sig när klimatet i detta spel innehåller många referenser till sina föregångare och garanterat gör dig lycklig, gråter och gråter lyckligt.

2. Professor Layton och den obundna framtiden

Professor Layton är spel pussel / visuell roman artificiell Nivå 5 som sätter dig som Professor Layton för att lösa ett konstigt fall.

Som professor Layton får du i uppgift att lösa pussel för att fortsätta historien och det här spelet använder funktionen framgångsrikt pekskärm och dubbla skärmar på Nintendo DS.

Som Rättegångar och prövningar, Unwound Future är det tredje spelet i trilogin Professor Layton först och alla spel i denna serie har en mycket stark brittisk känsla.

Som visuell roman, detta spel har en kvalitetshistoria och har en mycket slut bitter söt, särskilt för er som har blivit kär i professor Laytons karaktär.

3. Världen slutar med dig

Square Enix har redan ett rykte om RPG-spel av hög kvalitet och de gör en comeback med det Världen slutar med dig på Nintendo DS.

I det här spelet spelar du rollen som Neku som dras in i ett mystiskt spel i en annan världsversion av Shibuya.

Bortsett från att använda funktionerna pekskärm och dubbla skärmar från Nintendo DS, Världen slutar med dig också känd för att vara så inspirerad av gatukultur Japan.

Alla karaktärer här har ett mycket unikt utseende och det här spelet kommer också med ljudspår den coola, gänget.

Ytterligare en anmärkning, det här spelet får också en remake 2018 för Nintendo Switch med naturligtvis olika kontroller och lite extra innehåll.

4. Elite Beat Agents

Konstgjord musikspel iNiS Detta är Jakas favoritspel först, gänget, och garanterar att din DS-skärm är full av pennor och dina händer är ömma.

I Elite Beat Agents du kommer att agera som en grupp av liknande hemliga agenter Män i svart som hjälper människor att lösa problem genom att dansa, gäng.

Konceptet är lite för dumt men garanterar att det är väldigt underhållande, gäng, särskilt i spelets klimax när du har till uppgift att bekämpa en utomjording med hjälp av musik.

Musiken här är hämtad från västvärlden med klassiska låtar som Y.M.C.A. från Bybor som kommer att följa med din dans.

5. Super Scribblenauts

De unika funktionerna i Nintendo DS gör denna konsol full av spel med mycket unika koncept och en av dem är en serie Scribblenauts från 5: e cellen.

Super Scribblenauts är ett pusselspel sidrullning där du spelar rollen som Maxwell på hans äventyr samla namngivna föremål Starites.

Unikt kan du hjälpa Maxwell genom att anropa alla objekt till spelet via textinmatning. Till exempel genom att skriva stege, Maxwell får en stege för att nå en hög plats.

Detta spel upprätthåller verkligen spelarnas kreativitet, men tyvärr behöver du det också ordförråd stark engelska.

6. The Legend of Zelda: Spirit Tracks

Serier Legenden om Zelda har fått ett rykte som en av de bästa och bästa videospelserierna Spirit Spår lyckats behålla detta rykte.

I det här spelet spelar du rollen Länk som måste skydda Ny Hyrule och Prinsessan Zelda från hot Malladus.

Har fortfarande den söta animationsstilen från sin föregångare, Wind Waker och Phantom Hourglass, Spirit Spår riktar sig riktigt till barnmarknaden.

Men det här spelet har fortfarande gameplay och pussel Zeldas distinkta kvalitet och här kan du också styra ett tåg som ett transportsätt, gäng!

7. Mario & Luigi: Bowsers Inside Story

Serier Mario verkligen känd som ett spel plattformsspel men en avknoppningMario & Luigi bär RPG-genren vars kvalitet inte är sämre än huvudserien.

I Bowsers Inside Story, du spelar rollen Mario och Luigi det är tack vare manipulation Felaktigblir liten och absorberas i kroppen Bowser.

Samtidigt måste du också ha kontroll Bowser i hans strävan att hämta sitt palats som Fawful hade beslagtagit.

Förutom att bära gameplay unikt som framgångsrikt utnyttjar de unika funktionerna i Nintendo DS, det här spelet är också fullt av dialog och stunder som verkligen bryter magen.

8. Pokémon Black & White

Om du pratar om Nintendo-handkonsoler finns det inget sätt du inte kan nämna en serie Pokémon, gäng, och här föll Jakas val på en partner Pokemon Black & White.

Detta spel är det tredje Pokémon-spelet på Nintendo DS där du spelar en roll Pokémon-tränare i området Unova inspirerad av staden New York.

När Black & White släpptes för första gången tog det många nya funktioner som att byta årstider och 3v3-strider med mycket vackrare grafik.

Dessutom kan du bara använda den första halvan av detta spel 156 nya Pokémonarter, gäng, som gjorde det här spelet mycket imponerat färsk.

9. Nya Super Mario Bros

För att locka herrar och mödrar till att köpa Nintendo DS utnyttjade Nintendo nostalgi genom att släppa den Nya Super Mario Bros. (NSMB).

Till skillnad från serien Super Mario World som har migrerat till tredimensionell grafik, NSMB bär det fortfarande genresida-rullning plattformsspel som Super Mario bröderna från 80-talet.

Förutom Svamp och Gnista vilket har blivit typiskt för Mario är NSMB också utrustad med funktioner Super svamp nytt som får Mario att växa till skärmens storlek, gäng!

SMB blev så småningom Nintendo DS-spelet med den högsta försäljningen på 30 miljoner exemplar och fick en uppföljare till Nintendo 3DS, Nintendo Wii Uoch Nintendo Switch.

10. Mario Kart DS

Ett av de bästa grafiska nds-spelen som alltid har varit en grundpelare i Nintendo-konsoler är Mario Kart och för Nintendo DS släppte de Mario Kart DS.

Till skillnad från sin föregångare har Mario Kart DS flera nya funktioner men det mest spännande är funktionen online multiplayer använda sig av Nintendo Wi-Fi-anslutning.

Bortsett från det har Mario Kart DS också ett nytt läge som heter Mission Mode där spelare får andra uppdrag än bara att vinna lopp.

Även om det är väldigt gammalt är det här spelet fortfarande roligare att spela i jämförelse Mario Kart Tour för Android och iOS som har oklara kontroller.

Det är, gäng, listan över de 7 bästa Nintendo DS-spelen enligt Jaka. Egentligen finns det många andra spel som Pokemon Black & White vad ApkVenue vill ange här.

Men på grund av begränsat utrymme och tid beslutade ApkVenue att välja ett unikt spel som använder DS: s unika funktioner som du inte hittar någon annanstans.

Naturligtvis kan du spela spelen ovan med Nintendo DS-emulatorn, men det kan vara lite svårt eftersom det utnyttjar de unika funktionerna i Nintendo DS-handenheten.

Har du någonsin spelat spelet ovan? Eller kanske har du andra Nintendo DS-spelrekommendationer? Dela i kommentarskolumnen!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found