hur man använder http injektor för gratis internet

Så här använder du HTTP Injector för att få gratis obegränsad internetkvot. Du kan läsa hela handledningen i den här artikeln.

Hur man använder HTTP-injektorn används för närvarande i stor utsträckning, särskilt under pandemin. När internetbehovet har ökat kraftigt.

Syftet med denna HTTP-injektor är att du kan få internetkvoter gratis. Så du behöver inte betala alls för att köpa det senaste internetkvotpaketet.

Denna metod körs framgångsrikt på nästan alla indonesiska mobiltelefonleverantörer genom att dra nytta av buggarna i dem.

För att du inte ska bli förvirrad längre, kommer följande metod, ApkVenue att förklara guiden med hjälp av HTTP Injector för gratis internet!

Hur man använder alla operatörers HTTP-injektor

Internet är ett av dagens grundläggande behov. I sin nuvarande utveckling används internet ofta för att hjälpa till information och kommunikation i dagliga aktiviteter.

Varje leverantör erbjuder vanligtvis internetkvotpaket till olika priser. I huvudsak, ju dyrare internetpaketpriset, desto mer kvot får vi.

Om du inte vill köpa internetleverantörens datapaket som blir alltmer dyra och varierade kan du lyssna på den här artikeln i sin helhet.

Du behöver inte köpa längre internetkvotpaket. Eftersom du kan använda HTTP Injector-applikationen och konfigurera filer för att stödja processen.

Om du har pengar är det viktigt att köpa och spara på kvoter så att du fortfarande har tillgång till internetkvoter för framtiden. Du kan också lyssna på Indosats senaste konfigurationslista för HTTP-injektor.

Omedelbart är ApkVenue här hur man använder HTTP-injektor som ansökan. Här är stegen:

  1. Ladda ner HTTP Injector, du ladda ner första HTTP-injektorn på Playstore. Du kan också ladda ner direkt här.
Evozi Apps Utilities LADDA NER
  1. Öppna HTTP Injector, sedan du klicka på de tre punkterna i det övre högra hörnet.
  1. Ange konfiguration, klicka konfigurera och sedan importera (ange befintlig konfiguration). Konfig kan du söka på internet och i FB HTTP Injector-gruppen.
  1. Klicka på start och sedan på dig klicka på 'Start'. I den här fasen kan du ansluta till internet. Om den är ansluten senare det kommer att bli ett meddelande av HTTP-injektorn som anger att HTTP-injektorn Redan ansluten till internet.
  1. Efter att ha klickat på 'Start' kommer du att få meddelanden som denna.

Fördelen med att veta hur man använder HTTP Injector är att du kan bläddring gratis och obegränsat och praktiskt sätt.

Det är dock nödvändigt att notera att denna åtgärd är olaglig. Eftersom kan skada leverantören och du kan kontaktas av leverantören för olaglig användning.

ApkVenue ger bara tips om hur du använder HTTP Injector. ApkVenue ansvarar inte för vad som händer om du använder det här programmet.

Om du har andra alternativ som är säkrare och inte skadar någon att surfa gratis när du inte har pengar, är det bra dela med sig i kommentarfältet ja!

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Ilham Fariq Maulana