3 sätt att hacka en lösenordslåst hårddisk

Har du någonsin låst en hårddisk med ett lösenord men glömt lösenordet? I så fall är JalanTikus en samling programvara för att hacka hårddiskinnehåll som har glömt lösenordet.

Eftersom säkerhet är allt måste de av er som lagrar mycket data på en dator eller smartphone vara vänliga Lösenord. Inget undantag för din hårddisk som innehåller många dokument, till exempel foton, videor eller andra dokument.

Det är bara, ibland glömmer vi vad Lösenord vår hårddisk så att vi inte kan komma åt och använda informationen på den. Oroa dig inte, JalanTikus har ett sätt hacka en låst hårddisk Lösenord.

  • Hur man reparerar en dålig eller skadad hårddisk så att data inte går förlorade!
  • 10 tips för att välja en extern hårddisk som inte lätt skadas
  • Enkla sätt att lägga till RAM på en dator med en intern hårddisk

Programvara att hacka Lösenord Hårddisk

Om du har en hårddisk med kryptering installerad på den Lösenord, det måste vara svårt att öppna den. Det finns inget specifikt sätt att öppna Lösenord låst hårddisk. Anledningen är att det befintliga BIOS automatiskt aktiveras och begär Lösenord.

Men du kan försöka hacka Lösenord hårddisk enkelt med hjälp av följande hårddiskhackprogramvara:

1. HDD Unlock Wizard

Det kan sägas att HDD Unlock Wizard är programvara hårddiskhack det enklaste att använda. Procedur programvara detta är för att ta bort allt Lösenord används av hårddiskar ingår huvudlösenord. Ladda ner HHD Unlock Wizard här.

Tyvärr, programvara den kan bara användas på hårddisken ANING och SATA. Tänk också på att data på hårddisken som hackades med HDD Unlock Wizard raderas också. Så, HDD Unlock Wizard är programvara vilket är lämpligt för dig som behöver en hårddisk mer än informationen på den.

2. Victoria HDD

Till skillnad från HDD Unlock Wizard, programvaraVictoria HDD raderar inte data i den. programvara Det här hårddiskhacket fungerar genom att samla all information som är lagrad på den. Senare kan du få informationen inkluderad Lösenord som den använder. Ladda ner Victoria HDD här.

VISA ARTIKLAR

3. Ultimate Boot CD

Varje hårddisk är utrustad med huvudlösenord bara om du en dag glömmer bort det Lösenord. Med huvudlösenord Det hoppas att användare enkelt kan öppna hårddisken utan att förlora data på den. Ladda ner Ultimate Bood CD här.

När det gäller hur man använder Ultimate Boot CD för att återställa hårddisklösenordet, nämligen:


- Ladda ner den senaste Ultimate Boot-CD: n bränna till CD och kör programvarafrån CD: n.


- Skriv sedan Låsa uppoch svara med 1. Fyll i huvudlösenordet.


- Om det fungerar, skriv det DISPWDoch svara 1. Ange huvudlösenordet igen och den lösenordslåsta hårddisken öppnas.

Tja, med 3 programvara tidigare kunde du enkelt hacka en lösenordslåst hårddisk. Du behöver inte längre oroa dig om du glömmer hårddisklösenordet du använder. Detta är också användbart om du när som helst hittar en hårddisk på vägen du vet.. Hehe


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found