gissa galen ?! Dessa 8 Android-applikationer har super unika funktioner

Android tros verkligen vara en smart telefon. Men ApkVenue håller inte med om Android-applikationer inte är betrodda som smarta applikationer!

Android tros verkligen vara en smart telefon. Men Jaka var inte överens om Android-applikation otillförlitlig som en smart app! Baserat på ApkVenues egen erfarenhet är Android-applikationer inte bara kända för att ha massor av annonser men det finns också några applikationer som är mycket användbart för vårt dagliga liv, även om inte alla, men det finns några som Android-användare måste ha för dess unikhet.

Det finns en Android-applikation som är exakt gör att vi inte förstår efter nedladdning och vissa är utrustade med unika funktioner så att de kan hjälpa vårt liv. Så du måste undra vad dessa applikationer är? För att ta reda på mer information kan du se ApkVenues recension nedan!

  • 80 MEST unika och spännande Android-applikationer från 2017
  • 11 coola Android-applikationer som DEFINITIVT inte finns på din smartphone
  • Dessa 3 applikationer kan göra din Android mer AVANCERAD än iPhone

8 Android-appar med unika funktioner 2017

1. Image War Application

Har du någonsin spelat på sociala media? Om du ofta, särskilt Facebook då förstår du vad den här unika applikationen betyder. Ja, för närvarande chockas Facebook av de MEME-bilder som ofta används för bildkrig i kommentarskolumnen. För de av er som är förvirrade över att leta efter roliga bilder, kan denna bildkrigsapplikation göra det till underhållning du varje dag. Du kan ta det och sedan ladda upp det till sociala medier för ett bildkrig.

2. Gissa galen ansökan

För att vara säker på att den här applikationen kommer att bli väldigt bra underhållande när uttråkad och uttråkad. När du tittar på titeln på applikationen är den ganska konstig och excentrisk, så det är säkert att den här applikationen kommer att göra det rolig och få mig att skratta. Denna applikation är också mycket enkel, du får bara de konstiga frågorna senare gissa frågan.

3. Senaste ansökan om rökning

Du kanske undrar vad den verkliga funktionen för denna applikation är för? Namnet ensam är så konstigt! Det visar sig att det finns något i det guide för de av er som är rökare då vill sluta omedelbart. Denna applikation visar sig vara mycket göra människor framgångsrika sluta röka. Tja för de av er som tänker sluta röka, prova den här applikationen så att din hälsa bibehålls.

4. Application Clap To Find

Super applikation unik Detta kommer att vara lämpligt att installera, speciellt för de av er som är glömska, som glömde att sätta smarttelefonen. Så funktionen för denna applikation är hitta en förlorad smartphone på en närliggande plats. Du behöver inte vara komplicerad bara klappa händerna då tänds smarttelefonskärmen av sig själv. Det här gör din smartphone hittades snabbt.

5. Onlinechattapplikation

Den femte är verkligen löjlig och skratta. Men det är unikt, kanske har du många problem och vill lita på dig men blyg med dina egna vänner. Väl online ventilationsapplikation detta kan få dig att lita på utan att oroa dig för nervositet. Och den här appen också har miljontals användare som kommer att vara redo att tjäna och ge en lösning på ditt problem.

6. Röntgenapplikation

Även om det är super sofistikerat kan den här applikationen också vara farlig eftersom den sannolikt kommer att missbrukas. Eftersom funktionen för denna applikation själv för tränger igenom någons kläder eller din egen, men lyckligtvis är funktionen inte för vulgär så det spelar ingen roll om du är nyfiken på allas nonsens.

7. Sprucken skärmapplikation

Om du ofta retar dina egna vänner rekommenderar ApkVenue att du installerar den här applikationen. Eftersom dess funktion är att göra smartphone dig eller dina vänner som om det såg ut som en riktig spricka. Så det kommer överraska din trädgård säkert. Sofistikerad men kommer bara att vara användbar för dig som ofta är prankster.

8. Anty Fly applikation

Det är inte heller vettigt, men om det verkligen är bevisat är det inget fel med att installera den här applikationen. Som namnet antyder är den här applikationen naturligtvis användbar för stöter bort små, frekventa flygande djur. Du kanske har mycket i ditt rum myggor, flugor eller kackerlackor då kan Anty Fly vara ditt dödliga vapen. Jag såg det till och med handlare använd den här applikationen för att stöta bort flugor, super magisk, eller hur? Se också till att du installerar det.

Det är 8 Android-appar med unika funktioner hela tiden. Ja, du kan säga att funktionerna i vissa av applikationerna ovan är väldigt konstiga, men vem bryr sig om de verkligen är användbara? Om du är nyfiken är det inget fel med att installera en av dem.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found