hur man får snabba mobillegender avatar gräns + bonus

Vill du få en gratis snabb avatargräns? Här har ApkVenue en enkel handledning för dig att göra, du behöver inte diamanter plus du kan få gratis ML-hjältar, du vet!

Är du en lojal spelare av det populära mobila MOBA-spelet, Mobile Legends: Bang Bang som har gått in i säsong 14, gäng?

Förutom att bli mer komplex och mer och mer hjälte släppt har Mobile Legends också flera intressanta och gratis evenemang som du inte bör missa.

En av dem är att få avatar gräns Snabb sättet att få det blir Jakas granskning den här gången. Är du nyfiken på hur?

Vad är det där Gränsavatar Mobile Legends?

Innan du går in i huvuddiskussionen kanske det är några av er som inte vet vad det är avatar gräns Mobile Legends och vilken funktion är det för, gäng?

Du kan säga avatar gräns ML är Artikel "kosmetisk" alias för att försköna utseendet spelare i spelet. Så det har ingen effekt på gameplay efter behov hudhjälte Mobile Legends.

För att visa och ändra samlingar avatar gräns I Mobile Legends är allt du behöver göra att gå till Profil, trycka på Avatar, Ändra Avatar-alternativ och välja Gränsavatar.

Här kan du välja avatar gräns från samlingen som du har. Så, för att lägga till din samling, Moonton också tillhandahålla avatar gräns Snabb som du kan få gratis.

Hur? Kom igen, se recensionen nedan!

VISA ARTIKLAR

Hur man får Gränsavatar Senaste Speedy Mobile Legends 2019

Förutom avatar gräns Speedy Mobile Legends som ApkVenue nämnde ovan, genom att använda denna metod har du också möjlighet att få andra bonusar.

Med början från hjälte Mobile Legends är gratis, biljett, och även hjälteprovkort i 1 dag, du vet. Så följ stegen nedan för de av er som vill få dessa coola saker.

Steg 1 - Uppdatering Senaste versionen av Mobile Legends

  • Kontrollera först att du har gjort det uppdateringMobile Legends: Bang Bang senaste versionen genom att kolla på Google Play-sidan.
Moonton Strategispel LADDA NER

Steg 2 - Se till att du inte har Gränsavatar Snabb

  • Då kan du se till att du inte har det ännu avatar gräns Snabb genom att gå till Profil> Avatar> Ändra avatar> Gränsavatar och svep ner tills du hittar objektet.

Steg 3 - Vänta tills Uppdatering Gjort

  • Fastän avatar gräns du kan få det efter 40% av nedladdningen, ApkVenue rekommenderar att du väntar på att processen ska slutföras. För att kontrollera det, kolla bara ikonen på skärmen så här.

Steg 4 - Lös in gränsavatar Snabba och bonusar

  • Om alla processer är klara måste du bara gå till menyn Händelse> Dagligen> Snabbversion. Tryck på knappen Krav för att få attraktiva priser från Mobile Legends.

Steg 5 - Klar!

  • Här får ApkVenue MLBB Update Bundle som innehåller den permanenta Gatotkaca, avatar gräns Snabb, 20 biljettoch hjälte försök kort pack (1 dag). Riktigt bra, eller hur?
  • Slutligen kan du bara använda den avatar gräns som i steg 2 för att förbättra ditt utseende i spelet Mobile Legends: Bang Bang, gäng.

Bonus: Så här får du det Hjälte Gratis mobillegender utan Fuska

Idag är den fortfarande i bruk fuska bara för att försöka hjälte fri? Istället för att använda icke-halala metoder finns det faktiskt flera enkla sätt att göra det fick hjälte Mobile Legends är gratis.

Inte bara hjälte, kan du också få diamant- och hud gratis. För en fullständig recension är det bättre att se artikeln nedan!

VISA ARTIKLAR

Video: Spelar du fortfarande ML? Dessa Android-spelrekommendationer är inte mindre kul

Tja, det är en kort recension av hur man får det avatar gräns Snabb i Mobile Legends-spelet och bonusar hjälte permanent gratis.

Vad sägs om det, gäng? Blir du ännu mer upphetsad över att spela det mest populära mobila MOBA-spelet på det här?

Kom igen, dela med sig din åsikt i kommentarfältet och fortsätt titta på JalanTikus.com för att få uppdatering information, tips och tricks och andra spännande saker här.

Läs också artiklar om Mobile Legends eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found