några av fördelarna med Baidu-webbläsaren som du behöver veta

Många fördelar erbjuds från denna webbläsare, men tyvärr är den här webbläsaren mindre populär än konkurrenterna.

Baidu-webbläsare (tidigare Baidu Spark Browser) är en webbaserad webbläsare Krom, precis som Google Chrome. Många fördelar erbjuds från denna webbläsare, men tyvärr är den här webbläsaren mindre populär än konkurrenterna.

I utseende har Baidu fördelen med webbläsaren Chrome. Men skillnaden är att i både stationära och mobila versioner erbjuder Baidu populära webbplatser för användare att komma åt direkt. Här är några av fördelarna med en webbläsare som har en logotyp som planeten Saturnus med en rosa ring:

  • Baidu Browser Android, en lättviktig webbläsare med alla funktioner
  • Baidu är i ledningen för den största Android-applikationsutvecklaren
  • Baidu PC snabbare, öka datorns prestanda snabbt

Fördelarna med Baidu Browser som du behöver veta

1. Inbyggd nedladdningshanterare

Gränssnittet som Baidu Browser tillhandahåller inbyggt Facebook och WhatsApp, sociala medieapplikationer och chatt mest populära, såväl som nedladdning av media. Denna funktion gör att du inte längre behöver installera andra nedladdningshanteringsapplikationer, till exempel på YouTube och streamingplattform video- uppkopplad Övrig.

2. Bekant gränssnitt som Chrome, med utbytbara skinn

Om du är en lojal Chrome-användare kommer du definitivt att känna till det utseende som Baidu Browser erbjuder, inklusive funktionerna Menyfältet för att spara ofta besökta webbadresser. Men skillnaden är att Baidu Browser erbjuder funktioner hud som kan ändras med olika temalternativ, till anpassningsteman.

3. Skärmdump direkt från webbläsaren

Om du använder en webbläsare som Chrome eller UC Browser måste du använda den genväg/genväg CTRL + PrintScreen, funktioner skärmdumpar inuti Baidu Browser levererar skärminspelning direkt i gränssnittet, med möjlighet till hel sida eller område.

4. Kan välja önskad lokal lagring

När du laddar ner videor, musik, bilder, dokument eller andra typer av filer, frågar Baidu alltid var du vill spara dem. Till skillnad från Chrome går alla våra nedladdningar till Lokala butiksnedladdningar.

5. Det finns en återkopplingsfunktion

Baidu-webbläsaren på din dator upplever problem? Ange bara ditt klagomål i Feedback-menyn som finns i närheten hud tema.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found