Så här skapar du en grupp på Instagram, det är enkelt och snabbt!

Här ger ApkVenue två sätt att skapa en grupp på Instagram. Inte nöjd med grupper som bara finns i chattapplikationer? Nu kan du skapa grupper på sociala medier, varav en är Instagram. Hur?

I denna tekniska era är tendensen hos människor som verkligen gillar att umgås med vänner faktiskt smittade med prylar. Ja, i nästan alla applikationer chatt säkert ger gruppfunktioner vilket gör att användare och några av deras vänner kan chatta tillsammans i appen.

Inte nöjd med grupper som bara finns i applikationen chatt? Vill du också ha en grupp på sociala medier? På Instagram till exempel? Oroa dig inte för nu kan du göra det också grupp på Instagram. ApkVenue ger dig två sätt, låt oss lyssna.

  • Instagram gör dig inte säker! Det här är fyra överraskande Instagram-fakta
  • Hur man döljer "klibbiga" foton på Instagram utan att ta bort dem
  • Vill du bli en kändis? Denna unika maskin säljer Instagram!

2 Så här skapar du grupper på Instagram

1. Skapa en Instagram-grupp med direktmeddelande (DM)

Det första sättet är genom använda funktioner direkt meddelande eller DM. Förutom att skicka meddelanden kan den här funktionen också användas för att skapa grupper. Hur göra?

Gå till sektioner DM >Skriv ett meddelande, till exempel "Hej killar! Låt oss skapa en grupp på Instagram!" > Välj några vänner som du vill vara medlem i gruppen >Ge gruppen ett namn på "Namnge den här gruppen ..." som automatiskt visas efter att du har valt dina vänner> Var gruppen du skapade.

2. Skapa Instagram-grupper med hjälp av berättelser

Förutom att använda DM kan du också skapa grupper på Instagram med Instagram Story-funktionen. Förutom att lägga upp foton eller videor av dina dyrbara ögonblick kan den här funktionen också användas för att skapa grupper. Hur?

Välj meny berättelse och gör det foto / video du vill ha posta > Tryck på "Nästa" > Välj några vänner som du vill vara medlem i gruppen > Välj "Ny grupp" >Ge gruppen ett namn du> Var den grupp du skapade.

Det är två sätt att skapa en grupp på Instagram. Så var och när du vill kan du fortfarande umgås med vänner eftersom du har ett gruppforum, inklusive på Instagram. Intresserad av att direkt skapa en grupp på IG?

Läs också artiklar om Grupp eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found