hur man tar bort ett permanent Instagram-konto på en mobiltelefon och pc

📛 Hur man tar bort ett permanent och tillfälligt Instagram (IG) -konto, beroende på dina behov. Effektiv lösning ✅ för att vila dig från en giftig miljö 🚫!

Den frekventa öppningen av applikationer för sociala medier har lett till att vissa människor letat efter sätt att ta bort IG (Instagram) -konton. Det verkar som om de vill ta en paus från att öppna Instagram varje dag.

Instagram verkligen vara en de mest populära och mest använda sociala medierna. Inte konstigt med tanke på det ökande antalet intressanta funktioner som presenteras i denna applikation.

Det är bara så att IG över tiden inte bara presenterar en mängd fördelar för sina användare utan också i olika former toxisk, framförallt en uppvisning av rikedom och privilegierad som väcker avund och avund.

Därför började många användare tänka på att söka hur du inaktiverar den senaste versionen av Instagram / IG. För vissa människor låter åtgärden för att radera detta IG-konto ganska extremt, men ibland vill människor uteslutas från det liv och rörelse i sociala medier.

Om så är fallet kommer den här gången att berätta för dig hur man tar bort ett IG-konto inaktivera permanent eller tillfälligt. Båda är lika fördelaktiga för din mentala hälsa, verkligen!

Hur man tar bort permanenta och tillfälliga IG-konton

För de av er som är uttråkade av mängden drama på sociala mediasidor är det här alternativet att ta bort ditt Instagram-konto permanent och tillfälligt avgiftning det där kraftfull.

Med hur man tar bort ett Instagram-konto Detta kan du vara lugnare och mer fokuserad på ditt verkliga liv, samla energi för att komma tillbaka och organisera ditt distraherade liv. Senare Dina IG-följare kan öka, du vet!

Lyckligtvis ger Instagram ett alternativ att ta bort Instagram-konton permanent och tillfälligt. Detta kan också vara ett alternativ för att undvika fall hacka IG-konto vilket är tydligt mycket skadligt för dig.

Här är några hur man tar bort ett permanent IG-konto på en mobiltelefon eller PC / bärbar dator såväl som medan den senaste versionen är 2020 vad kan du göra.

Så här tar du bort ett Instagram-konto permanent

Dessa tips är lämpliga för de av er som känner att Instagram inte längre är roligt, väldigt störande integritet, mycket innehåll är inte viktigt eller andra skäl som gör att du vill ta bort ditt IG-konto.

Hur man tar bort ett Instagram-konto är inte svårt, gäng, men det finns flera steg du måste göra i ordning för att lyckas. Naturligtvis måste du känna till dina inloggningsuppgifter, särskilt e-post och lösenord.

Här ger ApkVenue två aliasmetoder hur man tar bort IG-konto permanent. Den första är genom att radera via en stationär dator eller en dator, och den andra är att ta bort kontot i applikationen.

Hur tar jag bort IG-konto via PC eller bärbar dator

Först kommer ApkVenue att dela hur man tar bort ett permanent IG-konto på en PC eller bärbar dator. För att göra detta är det ganska enkelt, du behöver bara följa stegen nedan:

 • Steg 1 - Gå till webbplatsen //help.instagram.com/ för att starta steget för radering av IG.

 • Steg 2 - Välj Hantera ditt konto för att fortsätta avaktivera Instagram.

 • Steg 3 - Fortsätt genom att välja Radera ditt konto för här kommer du att se ett urval av sätt deaktivt IG.
 • Steg 4 - Välj bland de två tillgängliga alternativen Hur tar jag bort mitt konto?.
 • Steg 5 - Välj alternativ nummer ett från de tillgängliga alternativen Ta bort din kontosida.
 • Steg 6 - Välj en av anledningarna till varför du vill ta bort ditt Instagram-konto.
 • Steg 7 - Som ett sista steg i tutp permanent Instagram-konto, ange Lösenord eller ditt lösenord för ditt Instagram-konto. Klick Ta bort mitt konto permanent och säga adjö till ditt Instagram-konto.

Med detta har du framgångsrikt raderat ditt Instagram / IG-konto permanent och har ett lugnare liv med din vardag.

Kom ihåg, gäng, den här metoden tar helt bort kontot som du tidigare har skapat Tänk noga innan du bestämmer dig för att ta bort detta IG-konto.

Hur tar jag bort ett IG-konto på HP

Efter att ha känt metoden för att använda en dator eller bärbar dator är det nu Jakas tur att förklara hur hur man tar bort ett Instagram-konto du använder en smartphone eller via mobil.

Hur man tar bort ett permanent IG-konto på den här mobiltelefonen är inte svårt, gäng. Här är stegen:

 • Steg 1 - Öppna Instagram-applikationen på din smartphone. Ange din Instagram-profil. välja ikonen för tre ränder den längst upp till höger. Välj sedan menyn inställningar.
 • Steg 2 - Välj en meny Hjälpoch välj det när ett nytt fönster öppnas Hjälpcenter i den här menyn hur du tar bort nästa Instagram-konto kommer att göras.
 • Steg 3 - Därefter blir du detdirekt till webbplatsen help.instagram.com. välja Hantera ditt konto.
 • Steg 4 - Välj Radera ditt konto för att permanent avaktivera Instagram via din mobiltelefon.
 • Steg 5 - Välj Hur tar jag bort mitt konto? eftersom det är här menyn för hur man tar bort ett Instagram-konto kommer att fortsätta.
 • Steg 6 - Välj alternativ nummer ett som innehåller Radera ditt kontosida.
 • Steg 7 - Välj en av anledningarna till varför du vill ta bort ditt Instagram-konto.
 • Steg 8 - Som ett sista steg, gå in Lösenord eller ditt lösenord för ditt Instagram-konto. välja Ta bort mitt konto permanent samtidigt som man säger adjö till kontot.

Åh ja, förutom att ta bort ditt Instagram-konto kan du också ta reda på vem som såg och sparade våra Instagram-foton.

Återigen påminner jag dig om att detta gäng hur man tar bort Instagram kommer att ta bort ditt konto permanent, och automatiskt kommer de data som tidigare sparats att gå förlorade.

För dig som bara är för sent kan du följa den här metoden för att tillfälligt radera ett IG-konto nedan.

Hur man tar bort ett IG-konto Glömt lösenord och e-post

Du vill ta bort Instagram-kontot permanent, men du minns inte IG-lösenordet dig för att du är van vid det logga in automatiskt? Koppla av, du kan fortfarande göra gänget.

Vanligtvis görs denna metod också för de av er som är mycket frekventa Ändra lösenord för IG-konton av personliga säkerhetsskäl.

Det är bara du det är nödvändigt attåterställa lösenordet du använde förstupprepa sedan stegen som ApkVenue förklarade i föregående avsnitt.

Här är stegen du kan ta för att inaktivera ett Instagram-konto som har glömt lösenordet.

 • Steg 1 - Öppna sidan //www.instagram.com/ via en webbläsare som du använder både på din mobiltelefon och på en dator.

 • Steg 2 - Klicka på alternativ glömt ditt lösenord, för att öppna nästa sida som innehåller alternativet att ta bort Instagram-kontot.

 • Steg 3 - Ange en e-postadress, Användarnamneller ditt mobilnummer för att få ytterligare instruktioner om hur du tar bort ditt Instagram-konto.
 • Steg 4 - Du får ett e-postmeddelande från Instagram tillåterställa lösenord och kan sedan användas för att radera IG-kontot. Öppna den här länken i e-postmeddelandet du fick.
 • Steg 5 - Följ följande instruktioner för att slutföra processen.

När du har slutfört dessa steg kan du omedelbart radera ditt IG-konto via webb eller mobil på det sätt som ApkVenue har delat tidigare.

Hur man tar bort tillfälligt IG-konto (kontoavaktivering)

Du har redan två effektiva metoder för att radera ditt Instagram-konto permanent, och om det är klart kan du omedelbart träna det.

För dig som fortfarande halvvägs eller bara vill ta en paus från Instagrams värld rekommenderar ApkVenue att du inte tar bort den permanent.

Du kan ta bort tillfälligt aka inaktivera IG-kontot och sedan kan du återaktivera det när du vill. Dessutom kan du söka de senaste IG-filtren som är roliga och roliga!

Är du nyfiken på hur du tillfälligt inaktiverar ditt IG-konto? Följ bara stegen nedan!

Steg för att tillfälligt inaktivera Instagram

 • Steg 1 - Öppna Instagram från en webbläsare på din smartphone eller annan enhet som du använder och logga sedan in på ditt Instagram-konto.
 • Steg 2 - När du har öppnat hemsidan väljer du menyn profil genom att trycka på kontot längst ner till höger. Fortsätt genom att välja Redigera profil.
 • Steg 3 - Välj i menyn Redigera profil Inaktivera mitt konto tillfälligt som ligger nere till höger.

Därefter måste du fylla i anledningen till att du vill inaktivera ditt konto och ange det igen Lösenord Instagram. Om så är fallet, välj Tillfälligt avaktiverat konto och ditt konto kommer att raderas tillfälligt.

Det här är några av aliasmetoderna hur man tar bort IG-konto permanent, tillsammans med ett alternativ för att tillfälligt inaktivera det.

Faktum är att Instagram har olika fördelar, men om du känner dig uttråkad och obekväm kan du också ta en paus från det här sociala mediet.

Har du kul att spela Instagram? Ta reda på olika roliga tips och tricks om Instagram i JalanTikus-artiklar. För dig som inte är hemma, gratulerar du till att du har tagit bort ditt konto och lämnat Instagram-världen.

Läs också artiklar om Instagram eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.