gör dessa 5 sätt så att din facebook inte kan hackas

Som det största sociala mediet i världen innehåller varje persons Facebook-konto viktig information. Gör dessa 5 steg så att Facebook är anti-hackad.

Facebook är världens mest populära sociala medier och fortfarande vara en plattform stabil kommunikation när det gäller aktiva användare. Det kan inte förnekas att Facebook har mycket nya funktioner och innovationer vilket alltid är dem uppdatering, vilket gör användaren beroende och inte vill lämna den.

Om det brukade ha massor av vänner på Facebook är många människors dröm, en sådan trend är föråldrad. Nu är trenden att ta bort oviktiga vänner vanligt. Det finns många människor som är oansvariga och vill stjäla din personliga information på Facebook, fortfarande vill ha Facebook-vänner som du inte känner alls?

  • 10 nya Facebook-tricks och funktioner 2016 (del 1)
  • 10 nya Facebook-tricks och funktioner 2016 (del 2)
  • MÅSTE TAU! Här är 5 sätt som hackare kan stjäla data från Facebook-användare

Gör dessa 5 sätt för att förhindra att din Facebook hackas

Det finns olika sätt att göra det på och de flesta av dessa metoder fungerar bara för att offret är likgiltigt och inte vill veta mer om vårdnad Integritet och säkerhet vid bevakning inloggningsdata. Därför vill JalanTikus genom följande artikel förklara 5 sätt att förhindra att din Facebook är på -hacka.

1. Inloggningsvarningar

Inloggningsvarningar eller inloggningsvarning är en ytterligare säkerhetsfunktion som du måste aktivera. Facebook skickar en detaljerad avisering logga in du eller någon som försöker logga in på ditt konto. För att aktivera det, välj det efter att du loggat in på ditt Facebook-konto Inställningar -> Säkerhet -> Inloggningsvarningar.

Så någon av er logga in på en annan enhet eller ny webbläsarefår du ett meddelande från Facebook. Om du väljer att skicka ett meddelande via en e-postadress skickar Facebook en rapport till den angivna destinationsadressen varje gång den är tillgänglig logga in ny.

2. Inloggningsgodkännanden

Som med inloggningsvarningar, dock Inloggningsgodkännanden eller inloggningsgodkännande har en extra säkerhetsåtgärd. Detta är det bästa sättet att skydda ditt konto från attacker hackare. Varje testamente logga in till Facebook, antingen från en dator, smartphone eller en ny webbläsare, kommer du att bli ombedd att ange en speciell säkerhetskod via SMS. Hur man aktiverar den direkt till Inställningar -> Säkerhet -> Inloggningsgodkännanden.

3. Betrodda kontakter

Ett annat försök att göra ditt Facebook-konto säkert är att aktivera Betrodda kontakter eller pålitlig kontakt. Du kan välja upp till 5 betrodda vänner från dina Facebook-vänner. Det är naturligtvis tillrådligt att välja en vän som du enkelt kan kontakta för att hjälpa dig om det finns ett problem med ditt Facebook-konto. Vägen till Inställningar -> Säkerhet -> Kontakter betrodda.

4. Äldre kontakt

Äldre kontakt eller arvskontakt är någon du väljer att behålla ditt konto om det görs till ett minne eller sägs vara dött. Så att arvtagarens kontakt kan skriva inbäddade inlägg för din profil, till exempel det senaste meddelandet. Vägen till Inställningar -> Säkerhet -> Äldre kontakt.

5. Blockera inbjudningar

När du går åt olika Facebook-tjänster från tredje part som spel och andra måste du acceptera deras inbjudan att få tillgång till all din data. För att skydda ditt konto måste du aktivera det bättre Blockera inbjudningar eller blockera inbjudningar. Speciellt applikationer eller spel som du inte längre spelar. Vägen till Inställningar -> Blockering.

Bara med dessa 5 enkla steg garanteras vårt Facebook-konto dess säkerhet. Om du känner att det händer någon konstig aktivitet på ditt Facebook-konto, vänligen övervaka din aktivitet och kontohistorik regelbundet. För att du ska ha frågor eller åsikter, vänligen fäst dem i kommentarerna nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found