6 bästa betalningsalternativen online förutom PayPal

Här är sex av de bästa, enkla och säkra online-betalningsmedierna som du kan använda förutom PayPal.

Prata om betalning uppkopplad, PayPal att vara ett av de bästa online betalningsmedierna idag. Med PayPal kan alla användare skicka pengar eller köpa produkter från utlandet mycket enkelt, naturligtvis online.

Vad händer om du inte har PayPal eller om du har problem med PayPal? Det verkar som att du måste prova de bästa onlinebetalningsalternativen förutom följande PayPal.

Rapporter från makeuseof, här är 6 av de bästa och säkra online betalningsmedierna förutom PayPal som du kan använda.

  • 5 skäl till varför du borde ha PayPal
  • Roligt skrivande, stor lön bara på Jalan Rat och BABE
  • 5 Betalda webbplatser för nedladdning av applikationer och spel är gratis

Alternativ för onlinebetalning förutom PayPal

1. Venmo

Fotokälla: Foto: makeusof

Venmo ser ut som en kombination digital plånbok och tidslinjen sociala media. Venmo gör onlinebetalningar mer vänliga för dig och dina vänner. Du kan lägga till kommentarer eller anteckningar till andra Venmo-användningar som sociala medier.

När du skickar pengar med Venmo balans, bankkonto, bankkort eller annat förbetalt kort, kommer du inte att debiteras en transaktionsavgift. När det gäller kreditkort debiteras en avgift på 3 procent.

2. Amazon-betalningar

Fotokälla: Foto: makeusof

Amazon själva släppte sitt onlinebetalningssystem sedan 2008. Genom att använda Amazon-betalningar, kan användare logga in och göra inköp på tusentals webbplatser och appar utan rädsla för att kreditkortsuppgifter stjäls.

3. Google Wallet

Fotokälla: Foto: makeusof

Google Wallet göra betalningar enklare. En av fördelarna med Google Wallet är att den kan skicka pengar till andra med bara en e-postadress eller ett telefonnummer, även om den personen inte använder Google Wallet.

4. Skrill

Fotokälla: Foto: makeusof

Skrill är en av PayPals starkaste konkurrenter idag. Skrill blev känd när den kunde användas för olika betalningar, t.ex. Skype, eBay och stora onlinespelsajter.

Att ta ut medel på Skrill är också ganska enkelt. Användare kan direkt överföra till MasterCard med Skrill-logotypen som ska användas online off-line såväl som online.

Skrill erbjuder ganska konkurrenskraftiga transaktionsavgifter. När du skickar pengar tillkommer en extra avgift på 1,9 procent och det skickade beloppet begränsas till 20. Pengar kan skickas via ditt Skrill-konto eller e-postadress. Det finns inga extra avgifter när du tar emot pengar.

5. 2Kassa

Fotokälla: Foto: makeusof

2Kassa är en gemensam kontotjänst som överbryggar dina betalningar med säljaren. Betalningsmetoder med 2Checkout kan använda kreditkort, checkar och själva PayPal. Om du vill öppna en butik eller handla online ser det ut som att 2Checkout kan vara rätt val.

6. Traditionella betalningar

Fotokälla: Foto: makeusof

Traditionell betalning i fråga är att betala direkt med ditt kreditkort utan att använda tredje part. Ibland är det inte enkelt att få ett kreditkort, särskilt i Indonesien.

Men den goda nyheten är att du kan använda den här metoden för att få ett MasterCard gratis: Hur man skapar ett MasterCard-kreditkort gratis!

Det är några andra sätt du kan göra onlinebetalningar utan att använda PayPal. Om du har andra alternativ, glöm inte dela med sig i kommentarfältet ja.

Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found