inte ett lur, så får du tillgång till ett Yahoo-konto utan lösenord

När vi pratar om Yahoo händer det att ApkVenue har ett intressant trick, nämligen tricket för att komma åt Yahoo-konton utan lösenord. Genom att använda detta trick kommer det säkert att göra ditt Yahoo-konto säkrare. Nyfiken? Kom igen, låt oss lyssna!

Yahoo en webbplats som grundades först på 2 mars 1995 numera har det blivit en av de gigantiska webbplatserna i världen. Framgår av användningen av denna Yahoo-webbplats som den femte mest populära webbplatsen i världen.

När vi pratar om Yahoo händer det att ApkVenue har ett intressant trick, nämligen knep för att komma åt Yahoo-kontot inget lösenord. Ja, att använda detta trick kommer säkert att göra ditt Yahoo-konto ännu säkrare. Nyfiken? Tänk bara på följande ApkVenues artikel.

 • Inte Google eller Yahoo, detta är den 100 äldsta .COM-domänen i världen
 • Yahoo förbereder Google Now-konkurrenter
 • Hur man kontrollerar Yahoo! Hackad post eller inte

Hur du får åtkomst till ett Yahoo-konto utan lösenord, verifiera bara din mobiltelefon

Yahoo är en webbplats som är känd för en av sina e-posttjänster, nämligen Yahoo Mail. Är du en av användarna av den här tjänsten? Om så är fallet kan du använda följande ApkVenue-trick, vilket är ett trick för att komma åt ditt Yahoo-konto utan att använda ett lösenord.

Detta trick är mycket användbart, särskilt för de av er som gillar att glömma lösenord. Inte bara det, detta trick kan också fungera för att förhindra att du bryter lösenord. Nu, utan behov av ytterligare längder, här är stegen.

Steg för att komma åt Yahoo-konto utan lösenord

 • Steg 1

Först och främst måste du ladda ner applikationen "Yahoo Mail" först till din smartphone. Om du använder en Android-smartphone kan du ladda ner den via Road Mouse länk följande.

Yahoo Social & Messaging Apps NEDLADDNING

Men om du är en Apple-smarttelefonanvändare kan du ladda ner den via App Store på din smartphone.

 • Steg 2

Öppna programmet och sedan "Logga in" till ditt konto som vanligt.

 • Steg 3

I så fall visas en display som ska utföras telefonverifiering. Ange ditt mobilnummer och tryck sedan på "Verifiera telefon". Vänta på SMS och ange sedan koden från SMS.

Fotokälla: Foto: Tech Recipes
 • Steg 4

Om så är fallet, börja växla till dator du. Logga in på ditt Yahoo-konto som vanligt tills en skärm ser ut som under detta.

Klick "Cleat Button" i det övre högra hörnet och klicka sedan på "Konto information".

 • Steg 5

I så fall kommer en display att se ut som under detta.

Klick "Konto säkerhet"och klicka sedan på "Se hur det fungerar".

 • Steg 6

Fortsätt med ett klick "Ja, jag har den här telefonen", sedan "Ja, skicka mig ett meddelande". För mer information kan du se bilden under detta.

 • Steg 7

När alla ovanstående har slutförts, börja återvända till din smartphone. För närvarande på din smartphone visas ett meddelande som under detta. Om det är slut fortsätter du genom att trycka på "Grön knapp".

 • Steg 8

All konfiguration är klar, det är dags att testa. Gick in i Yahoo e-postinloggningssida som vanligt är det som inte visas en begäran om lösenord utan som bilden under detta.

 • Steg 9

När skärmen visas på din dator kan du återgå till din smartphone. För, för närvarande på din smartphone kommer det definitivt att finnas visa så här.

Fortsätt genom att trycka på "Grön knapp" och sedan automatiskt Ditt Yahoo-konto på datorn kommer att loggas in. Gjort.

Tja, det är bara ett trick från ApkVenue för att komma åt ett Yahoo-konto utan lösenord. Förhoppningsvis användbart och lycka till!

Banner: Wallpapercave


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found