förskräckt! Dessa är 7 android-skräckspel som har den mest sadistiska hoppskräcken

Den här gången har ApkVenue sammanställt ** 7 skräckspel för Android som har den mest skrämmande hoppskräcken **. Kolla in recensionen nedan!

Det är rädsla, ångest och skräck som kommer till oss när vi spelar skräckspel. Många tekniker från var och en skräck spel för att skrämma spelarna är en av dem det hoppa skrämma, en teknik för att skrämma en spelare med utseendet på ett spöke eller något.

Hoppa skrämma i sig är också en teknik som ofta används i skräckspel på Android-plattformen. Den här gången har ApkVenue sammanställt 7 skräckspel för Android som har den mest skrämmande hoppskräcken. Kolla in recensionen nedan!

  • 13 bästa skräckspel med HD-grafik på Android
  • 7 läskigaste ögonblick någonsin i ett skräckspel
  • Dessa 5 läskigaste Android-skräckspel kan spelas utan internet

7 skräckspel för Android med den mest skrämmande hoppskräcken

1. Five Night at Freddy's Series

Självklart Fem nätter hos Freddys i dagens ämne, som är det första spelet som kommer till oss. Detta spel förlitar sig verkligen helt på det roliga i spelet genom att använda hoppskräcktekniken.

Bakgrund historien är att spelaren kommer att bli en nattvakt på en restaurang. Istället för att bevaka natten måste spelare överleva folks grymhet Animatronik som kan leva på natten och törsta efter mänskligt blod.

2. Paranormalt territorium

Har aldrig sett en film Paranormal aktivitet? I så fall betyder det att du kommer att gilla det här spelet. Paranormalt territorium försöker presentera en övernaturlig upplevelse med ett spöke i ett hus, som i en film Paranormal aktivitet.

Självklart blir hoppskräcken den största syndaren när det gäller skrämma. Det här spelet har också konsolklassig grafik, det vill säga kan ordnas av nivån låg till hög.

3. Fear: Creepy Scream House

Försöker vara annorlunda än de andra, The Fear: Creepy Scream House försök att ta ett tema romantik och förvandlades till ett skräckspel fullt av skräck. Historien kretsar kring hämnden för ex-frun som har dött för sin man som gifte sig om.

Hoppskräcken som tillämpas i det här spelet stavas ut ganska modig och galen. Bara fem minuter kör spel, kommer en kvinnas spöke med ett fruktansvärt utseende att skrämma och få ditt hjärta att känna att det kommer att sluta omedelbart.

4. Mentalsjukhus V

Få framgång på Android-plattformen, Agaming + återfick popularitet från hans berömda skräckspel Mental Hospital V. I den här femte serien tar de spelarna ifrån rädsla, men skräck.

Med konsolekvivalent grafik kommer du att känna känslan av en hoppskräcka som om det var riktigt. Atmosfären i spelet skapas också så mörk. Dessutom använder detta spel läge Förstapersonskjutare vilket kommer att ge möjligheter Mer spelare att stirra direkt på spöken.

5. SCP-087-B

Set från en fiktiv berättelse på webbplatsen SCP Foundation, SkyMidnight Labs försöker få honom till ett videosimuleringsspel. Berättelsen handlar om experimentet med en mystisk plats, en trappa som leder nedåt som verkar ha inget slut.

Här kommer du att bli föremål för experimentet som kommer att gå ner och utforska en mystisk plats de. Du kommer spåra varje steg och hallen, ju mer du går ner, desto mer blir du störd av övernaturliga varelser. I vilken utsträckning vågar du gå ner?

6. Slendrina: Källaren

Detta skräckspel chockade också spelvärlden på Android-plattformen. Slendrina: Källaren lyckades göra många hjärtsjukdomsspelare gjorda av spöken Sadako vilket är väldigt, väldigt hemskt.

Det är faktiskt ditt jobb ganska lätt i det här spelet behöver du bara söka 8 böcker för att slutföra nivån. Men Slendrina kommer inte att vara tyst, han kommer att fortsätta jaga dig och fånga dig levande.

7. Horror Hospital 3D

Tema övergett sjukhus är verkligen en favorit i skräckspel. Horror Hospital 3D dra också nytta av det för att skapa en superspänd atmosfär.

Du kommer att vara i tjänst letar efter din vän instängd på sjukhuset. Med bara ljus blixt mobiltelefon, kommer du surfa på sjukhuset och konfronteras med fruktansvärda spöken.

Det är 7 skräckspel för Android som har den mest skrämmande hoppskräcken. Så vilken tycker du är den läskigaste? Skriv i kommentarerna nedan!