100% fungerar och det är gratis! 2 sätt att få massor av Instagram-följare utan bots

Det finns sätt att ha många följare utan att spendera mycket pengar. Tro inte? Se bara alla detaljer.

I allmänhet för användare Instagram, säkert är deras syfte med att använda denna applikation som en plats att dela intressanta samlingar av videor och foton som tillhör dem på deras respektive Instagram-konton. Visst efter det vill de blev känd på Instagram genom att ha mycket anhängare.

De är till och med villiga spenderar mycket pengar bara för att få massor av följare från andra Instagram-användare. Faktum är att det fortfarande finns sätt att de kan ha många följare utan att spendera mycket pengar, även på detta sätt är inte en bot. Följarna är riktiga användare av Instagram-kontot. Tro inte? Se bara alla detaljer.

  • Hur mycket tid spenderar Instagram-användare varje dag?
  • Hur man döljer "klibbiga" foton på Instagram utan att ta bort dem
  • Enkla sätt att ladda ner alla foton på videor på Instagram på en gång

100% FUNKTIONER och gratis! 2 sätt att få massor av Instagram-följare utan bots

1. Följ andras konton och begär tillbaka

Det första sättet är att du kan få många följare genom att göra vad de flesta gör, nämligen följa andras konton och ge honom ett meddelande att göra det omedelbart Följ tillbaka till dig.

På det sättet kommer du att få många anhängare på ett ömsesidigt sätt. För att lösa siffran det följande det är för mycket, förstår du Att göra följa upp när anhängare du har förbättrats.

2. Använda AddMeNow.net

Det andra sättet är att använda en follower enhancer-webbplats, nämligen AddMeNow.net. Med den här webbplatsen kan du fortsätta att få följare utan att behöva oroa dig för vissa risker. Eftersom den här webbplatsen har 100% ren från ondska och dess anhängare såväl som andra kontoanvändare och istället för en bot. Hur man använder det är väldigt enkelt:

  • Öppna webbplatsen, som är AddMeNow.net
  • Klicka på den som säger "Få gratis följare" blå.
  • Efter det, snälla logga in med ditt Instagram-konto. Men du inget behov av att skriva ner det ursprungliga lösenordet, men du kan skriva ner fel lösenord och ditt konto kommer fortfarande att få följare.
  • Kontrollera Captha som ligger under den.
  • Tryck på inloggning med Instagram.

Och slutligen kommer du att se om några minuter att dina följare på Instagram-kontot kommer att öka. Och om du vill lägga till fler följare kan du upprepa den metod som ApkVenue nämnde.

Okej, det är det några tips för att lägga till Instagram-följare dig på ett "rent" sätt utan bots. Förhoppningsvis kan det vara användbart för er alla!