det enklaste sättet att starta om xiaomi-mobiltelefonen för alla typer

Vill du att din Xiaomi-mobiltelefon ska se ut som ny? Det är bättre om du bara startar om mobiltelefonen. Här berättar ApkVenue hur du startar om Xiaomi-mobiltelefoner av olika slag.

Glömt ditt lösenord? Vill du starta om din Xiaomi-mobiltelefon till fabriksinställningarna?

Att starta om eller återställa mobiltelefonen kan ha blivit en av de aktiviteter som ofta utförs av dess användare. Oavsett om det är för att återställa mobilprestanda så att den blir som ny, rensa data, eller för att du glömmer lösenordet.

Men problemet är att inte alla smartphone-användare, särskilt Xiaomi-mobiltelefoner, förstår hur man startar om Xiaomis mobiltelefon korrekt, gäng. En-en, blir det faktiskt bootloop deh, vill inte ha det rätt?

Så i den här artikeln vill ApkVenue prata om hur man startar om Xiaomi-mobiltelefoner av alla slag enkelt och säkert. Nyfiken?

Guide för att starta om Xiaomi Alla typer är kompletta och enkla

Fotokälla: Pocket-lint

Innan du startar om rekommenderas det att göra det säkerhetskopiera all data att du sparar på din Xiaomi-mobiltelefon först, gäng.

Du förstår, omstartsprocessen tar bort alla data och applikationer på mobiltelefonen. Så att din mobiltelefon kommer tillbaka i ett skick som den just köptes.

Då måste du också fylla i eller för att ladda din mobiltelefon, ge minst 50% ström. Detta måste göras så att processen för att starta om din Xiaomi-mobiltelefon senare inte slutar halvvägs.

När du har säkerhetskopierat och laddat din mobiltelefon, följ bara stegen för hur du återställer Xiaomis mobiltelefon nedan.

Det finns två sätt att återställa en Xiaomi-mobiltelefon. Första steget använd strömbrytaren och andra vägen gå till menyn Inställningar.

Varning:

1. Hur du återställer Xiaomi HP med strömbrytaren

Fotokälla: Android Soul

När det gäller hur man återställer en Xiaomi-mobiltelefon med själva strömbrytaren är det faktiskt inte så svårt att göra, gäng.

Du behöver bara ta några steg tills slutligen alla Xiaomi Android-mobiltelefoninställningar är tillbaka som första gången du köpte dem.

Om du fortfarande inte förstår och vill veta mer information kan du hänvisa till följande steg:

Steg 1 - Tryck på Power + Volym upp-knappen

 • Först och främst när Xiaomi-mobiltelefonen är avstängd trycker du på knappen 'Power + Volym upp' samtidigt tills Xiaomi-logotypen visas.

Steg 2 - Välj "Torka av data"

 • En gång på huvudmenysidan för återställningsläge väljer du ett alternativ 'Rensa data'.

 • För att styra det använder du volym upp och volym ned för att gå upp och ner. Under tiden, strömbrytaren för att välja.

Fotokälla: Mbah Man Android & Backsound

Steg 3 - Välj "Torka alla data"

 • Därefter väljer du ett alternativ 'Torka all data'. Välj sedan 'Bekräfta'.

Fotokälla: Mbah Man Android & Backsound (Välj 'Torka alla data' för att återställa Xiaomis mobiltelefon med strömbrytaren).

 • Vänta tills återställningen av Xiaomi-mobiltelefonen är klar.

Steg 4 - Återgå till huvudmenyn för återställningsläge

 • När du är klar återgår du till huvudmenyn för återställningsläge genom att välja menyn 'Tillbaka till huvudmenyn'.

Fotokälla: Mbah Man Android & Backsound

Steg 5 - Starta om Xiaomi-telefonen

 • Slutligen måste du bara välja menyn 'Starta om' sedan 'Starta om till systemet'.

Fotokälla: Mbah Man Android & Backsound (Om du är klar med att starta om din Xiaomi-mobiltelefon startar du om din mobiltelefon).

Därefter startar Xiaomi-mobilen igen och du har gjort det, gäng. Det är väldigt enkelt, eller hur startar du om en Xiaomi-mobiltelefon med strömbrytaren?

Så, till exempel, har du glömt ditt lösenord låsskärm eller glömma lösenordet för ditt Xiaomi-konto och välj att starta om din Xiaomi-mobiltelefon, du kan följa stegen ovan.

För de av er som letar efter ett sätt att starta om Xiaomi 4A-mobiltelefonen eller någon annan typ med återställningsmetoden kan du följa dessa steg.

2. Så här startar du om Xiaomi HP via inställningsmenyn

Förutom metoden ovan kan du också starta om Xiaomi-mobiltelefoner av alla slag via inställningsmenyn eller inställningar.

Denna metod är lättare att göra eftersom du bara behöver öppna Inställningar och leta efter alternativet Återställ telefon. Mycket enkelt och praktiskt utan behov av en bärbar dator eller ytterligare applikationer.

För mer information, här är hur du startar om din Xiaomi-mobiltelefon så att den återgår till fabriksinställningarna.

Steg 1 - Öppna inställningsmenyn

 • Först och främst går du in i menyn 'Inställningar'.

 • På sidan Inställningar väljer du menyn 'Om telefon'.

Fotokälla: JalanTikus (Vill du veta hur du startar om Xiaomi 6A eller någon annan typ av mobiltelefon? Det här är ett av stegen).

Steg 2 - Välj "Backup & reset"

 • Nästa steg väljer du menyn Säkerhetskopiering och återställning.

Steg 4 - Välj 'Radera alla data'

 • Därefter väljer du 'Radera alla data (fabriksåterställning)'.

Steg 5 - Klicka på återställ telefonen

 • Slutligen är allt du behöver göra att trycka på ikonen 'Återställ telefon' som är längst ner.

Fotokälla: JalanTikus (Välj återställ telefonen för att slutföra omstart av Xiaomis HP glömde lösenord via inställningsmenyn).

Kontrollera sedan dig själv med ett lösenord och så vidare, fortsätt sedan processen för att formatera din Xiaomi-mobiltelefon. Gjort!

När återställningen är klar kommer din Xiaomi-mobiltelefon att återgå till de ursprungliga inställningarna precis som när du köpte en ny mobiltelefon, gäng.

Åh ja, stegen ovan kan också prövas av er som letar efter sätt att starta om Xiaomi 5A, 6A, Redmi 3 och alla andra typer av Xiaomi-mobiltelefoner.

Nåväl, så startar du om Xiaomis HP av alla kompletta och enkla typer från ApkVenue som du kan göra just nu, gäng.

ApkVenue vill också påminna om att stegen ovan kan göras på alla typer av Xiaomi-mobiltelefoner. Så om du är förvirrad över hur du återställer Xiaomi Redmi 5-mobiltelefon eller någon annan typ, är allt du behöver göra att följa metoden ovan.

Lycka till och lycka till!

Åh ja, om du vill veta hur du startar om din Vivo HP kan du också läsa ApkVenues artikel om hur du återställer din Vivo HP här.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Andini Anissa