7 av de bästa Android-applikationerna som du inte hittar på Google Play

Några av applikationerna som inte finns i Play Store, kanske har du aldrig hört talas om namnet, men har funktioner och till och med nya funktioner som du inte kan hitta i något program i Google Play Store.

Ägare Android säkert redan förstår mycket väl inte om Google Play Butik, en plats där applikationer, spel och flera andra filer du kan ladda ner gratis eller betalat för. Google Play Store är verkligen en applikationsbutik som kontrollerar nästan hela Android idag, naturligtvis är detta nära besläktat med Android OS och Google Play Store är en produkt tillverkad av Google. Men har du någonsin försökt ladda ner APK på andra ställen? Några av de bästa Android-apparna som inte finns i Play Store, kanske har du aldrig hört talas om namnet, men de har nya funktioner och funktioner som du inte kan hitta i något program i Google Play Store. Vad är några av dem?

De 7 bästa Android-applikationerna

1. AdAway

Vem känner sig inte störd av annonser som visas kontinuerligt på din smartphone? AdAway är ett program för att stänga alla annonser som visas på din smartphone. Så det finns inte mer att termen surfa, fel, tryck, istället klicka på en annons. Om du vill använda AdAway måste din Android-enhet vara pårot först. Du kan ladda ner AdAway på Jalan Rat. Apps Productivity AdAway LADDA NER

2. Tubemate YouTube Downloader

Tubemate YouTube-nedladdare, som namnet antyder, kan du gissa vilken funktion är den här bästa Android-applikationen? Tubemate YouTube Downloader funktioner för att ladda ner de videor vi vill ha från YouTube, naturligtvis. Du kan ladda ner Tubemate YouTube Downloader på Jalan Rat. Apps Downloader & Plugin Tubemate LADDA NER

3. Ödmjuk bunt

Ödmjuk bunt är en applikation som ger många spel till låga priser. Spelen på Humble Bundle är inte bara något spel utan ett elegant och populärt spel på Google Play Store. Humble Bundle har också ett kampanj där det i ett paket kommer att innehålla populära spel och flera andra spel som är prissatta till låga priser. För att kunna använda Humble Bundle måste du först ha ett Humble Bundle-konto.

  • Enkla sätt att hacka Android-spel med Lucky Patcher, på egen risk!
  • Ladda ner Xposed Framework Installer och hur man installerar det på Android

4. Videoder

Videoder är ett program som liknar Tubemate YouTube Downloader med samma funktion, nämligen nedladdning av videor från YouTube. För att ladda ner YouTube-videor är allt du behöver göra att köra Videoder-applikationen och hitta den video du vill ha. Du kan ladda ner Youtube-videor med Videoder även för YouTube-videor med en upplösning på 1080p.

Så här installerar du Videoder:

5. Xmodgames

COC-fans är definitivt inte främmande för den här applikationen, Xmodgames. Funktionen för Xmodgames är att tillhandahålla MOD för vissa spel. Xmodgames är lämpligt för Android-spelare som vill prova nya funktioner, försöka attackera baseller skapa bas starkast i CoC. Appar Utvecklarverktyg LADDA NER xmodgames

6. Lucky Patcher

För dem som gillar det hacka spel börjar från fullt guld upp till nivån eller vad den än kan använda Lucky Patcher som den bästa Android-applikationen för företag hacka. Även om inte alla spel eller applikationer kan varahacka använd Lucky Patcher men de flesta Android-spel och applikationer kan varahacka med Lucky Patcher. Du kan ladda ner Lucky Patcher här och självklart måste durot först din Android för att kunna använda Lucky Patcher.

7. Xposed Installer

Xposed Installer är en Android-applikation som kan ändra APK utan att avinstallera APK och kan också användas för ROM-modifieringar. Du kan ladda ner Xposed Installer på JalanTikus.

Appar utvecklarverktyg rovo89 LADDA NER

Har du några andra rekommendationer för dina favorit-APK-filer som inte finns i Google Play Butik?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found