hur man använder google translate offline [nyaste 2020]

Google Translate offline är en funktion för att översätta utan internetanslutning. Kolla in hur du använder Google Translate offline här!

Google Translate offline, för när det inte finns någon signal eller internetanslutning, är det verkligen bra, va, gäng.

Dessutom kan Google Translate-applikationen från Google översätta inte bara ett ord utan hela meningen du vill ha. Så det kommer inte att bli yr!

Sedan dess är Google Translate känt som en onlineöversättningsapplikation, vilket innebär att den endast kan användas när det finns en internetanslutning. Faktum är att verkligheten inte är så, vet du!

Vad sägs om det då, va, hur man använder Googles offlineöversättning? Kom igen, se hela diskussionen nedan!

Funktioner och sätt för Google Översätt offline med lätthet

Inte bara offline-spel som du kan spela utan ett internetnätverk, översättningsapplikationen Google Translate verkar också ha en funktion som kan användas offline, gäng.

Den här funktionen har faktiskt presenterats av Google under lång tid, men det verkar som att endast ett fåtal användare vet det.

Så den här gången berättar ApkVenue hur sättet Google Translate offline enkelt.

Google Translate-funktion

Innan du börjar förstå hur du använder Googles offlineöversättning, kommer ApkVenue här att förklara lite information om vilka funktioner den här applikationen har.

Utan behovet av mycket nöjen, låt oss bara titta på följande recensioner.

1. Bildöversättare

Förutom att kunna översätta text har Google Translate APK också funktioner översätta bilder vilket gör att du kan översätta texten i bilden.

Så det fungerar i sig är nästan som en applikation scanner där du måste peka och ta bilden du vill översätta texten, efter det gör applikationen automatiskt läser in mot texten.

Då måste du bara välja vilken mening du vill översätta, och resultaten visas under den.

2. Röstöversättare

Inte bara bilder, du kan också använda funktioner röstöversättare för enklare användning.

Metoden är väldigt enkel, du behöver bara trycka på ikonen röst för sedan HP-mikrofonen mot ljudkällan.

Tuh, gäng! Du behöver inte använda en extra röstinspelningsapplikation på din mobiltelefon för att göra detta!

3. Transkribera

Tja, om den här funktionen nästan liknar röstöversättningsfunktionen är det just det Transkribera gjort realtid när du har en konversation med någon, gäng.

Tyvärr stöder denna funktion ännu inte användningen av indonesiska. Under tiden kan andra språkval fortfarande användas.

Men om du är bra på att prata engelska kan du verkligen använda den här funktionen när du pratar med utlänningar från länder med andra språk.

4. Offline-översättare

Tja, om den här definitivt är den funktion som du har väntat på i den här diskussionen, eller hur? Japp! Speciellt om det inte är en funktion offline översättare.

Den här funktionen är en av de mest populära på grund av dess problemfria användning och låter dig översätta när som helst och var som helst.

Tja, för de av er som vill veta hur man översätter Indonesiska engelska offline eller tvärtom, är det bättre att omedelbart se följande handledning.

Så här använder du Google Translate offline (utan internetanslutning)

Hur man använder Google för att översätta offline utan internetanslutning är faktiskt riktigt enkelt, gäng.

Vad som måste betonas här är dock att funktionen för offlineöversättning endast kan göras via Google Translate-applikationen på smarttelefonenheter endast.

Och för att göra detta finns det ingen speciell applikation som du behöver ladda ner igen. Så för dig som letar efter Google Translate offline PC-metoden eller vill ladda ner Google Translate offline för PC kan du inte göra allt, va!

Tja, snarare än mest ado, är det bättre att bara titta på stegen för att översätta offline med Google Translate nedan.

Steg 1 - Ladda ner Google Translate

  • Ladda först ned Google Translate-applikationen och installera den som vanligt på din Android eller iPhone.
Appar Produktivitet Google LADDA NER

Steg 2 - Öppna menyn Inställningar

  • Öppna appen Google Translate. Öppna sedan menyn Inställningar genom att trycka på hamburgarikonen i det övre vänstra hörnet och välja den 'Offline översättning'.

Steg 3 - Välj och ladda ner språket

  • Välj det språk du vill använda offline och sedan klicka på nedladdningsikonen att ladda ner den så att den kan användas när det inte finns någon internetanslutning (offline).

  • Sedan väljer du 'Ladda ner' och vänta tills nedladdningen är klar.

Steg 4 - Google Translate offline kan användas

  • Om nedladdningsprocessen är klar kan Google offline-översättningsfunktionen automatiskt användas. Du behöver bara ange den mening du vill översätta, och resultaten visas längst ner.

  • Du kan också använda Google Translate som en grundpelare offline engelsk ordboksprogram, gäng!

Det är gjort hur man översätter off-line använder sin Google Translate! Riktigt enkelt, eller hur?

Med Googles offlineöversättning gör det naturligtvis det enklare för dig att översätta olika språk utan att behöva vara ansluten till internet, gäng.

Tja, det var diskussionen om alla funktioner och hur man använder Google Translate offline i den här artikeln, gäng.

Genom en rad coola och intressanta funktioner som erbjuds av denna produkt från Google är översättningsaktiviteter mycket lättare att göra.

Men ApkVenues förslag är att du måste fortsätta kontrollera översättningsresultaten, eftersom namnet på maskinen måste ha något fel. Ändå kan du verkligen använda den här applikationen för att lära dig ett annat språk.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found