5 idealiska, billiga och enkla webbplatser för simning av PC-flottar!

Du kan faktiskt göra en PC Raft Simulation via webbplatsen, vet du! Här är en webbplats för en simulering av en PC-spelflotte eller en vanlig PC som är pålitlig, enkel och billig.

Om du ofta öppnar meme-sidor som 9 gag, ibland stöter du på memes med ord som "PC MASTER RACE" talas av webbplatsanvändare.

"PC Master Race" är en fras som människor har lagt ut på internet om hur Datorer är överlägsna konsoler.

Naturligtvis kan datorer uppgraderas efter dina behov och naturligtvis din budget. Om du har en obegränsad budget kan du också bygga din egen dröm-dator.

PC Build Simulation Webbplatsrekommendationer + Hur man använder det

Att ha en kraftfull dator är en fördel i sig, oavsett om det bara är att spela spel eller arbeta. Det är en av anledningarna till att datorer sägs vara överlägsna bärbara datorer, än mindre konsoler.

Men ofta är människor lata att montera en dator eftersom det är komplicerat och svårt att hitta de komponenter som behövs. Priset varierar också beroende på marknadens efterfrågan.

Men oroa dig inte, gäng! Det finns många, du vet, webbplatser som har simningsfunktioner för PC-flottar, allt från vanliga PC-spärrar till PC-spärrar som gör det lättare för dig att designa och montera din dröm-PC.

I den här artikeln kommer ApkVenue att berätta några webbplatser för simning av PC-flottar och hur du använder dem till fullo. Omedelbart, låt oss gå!

1. EnterKomputer.com

EnterKomputer.com är en online-PC-flottwebbplats som är integrerad med datorbutiken "EnterKomputer" som finns på Mangga Dua Mall.

I huvudmenyn på EnterKomputers webbplats kan du se olika komponenter som erbjuds, till exempel Processor, VGA, Hårddisk, Strömförsörjning, etc., tillsammans med priset på dessa komponenter.

Så här simulerar du PC på EnterKomputer

Därefter vill ApkVenue berätta om stegen för att skapa en PC-monteringssimulering via dator. Kolla in det!

 • Steg 1: För att simulera en PC-flotta på EnterKomputer måste du gå till enterkomputer.com-webbplatsen och sedan välja knappen Simulering som finns längst upp till höger på skärmen.
 • Steg 2: När du har gått in i Entercomputers menysimuleringsmeny kan du börja designa din drömdator genom att välja de komponenter du vill ha.
 • Steg 3: Anpassa den också till din budget, gäng. ApkVenues förslag, välj de komponenter som passar dina behov och priset är stabilt.

 • Steg 4: När du har valt de komponenter du vill kan du skriva ut din simuleringsenhet för referens eller beställning direkt på EnterKomputer.

2. Rakit.com

Rakit.com är en webbplats som ägs av PT Rakit Niaga Nusantara som ligger på Mangga Dua Mall. Precis som EnterKomputer kan du simulera din perfekta PC-montering här.

På huvudmenyn på webbplatsen Rakit.com kan du hitta olika PC-byggnader efter dina behov. Det finns en byggnad Soho PC, PC-design, PC-spel, fram tills Server-dator, gäng. Lämplig för er som inte vill vara komplicerade.

Hur man simulerar Rakit PC på Rakit.com

Inte mindre enkelt än Enterkomputer, PC-flottasimulering på Rakit.com kräver också bara några steg.

 • Steg 1: För att börja designa din perfekta dator är allt du behöver göra att klicka på fliken Simulering som finns på huvudmenyn på webbplatsen Rakit.com.
 • Steg 2: Simuleringssidan kommer att visas och välj sedan de komponenter du vill ha för din ideala dator och deras priser för jämförelse.
 • Steg 3: När du har valt de komponenter du behöver, kontrollera det totala priset du måste spendera. Du kan skriva ut din version som referens eller beställa direkt till Rakit.com, gäng.

3. RakitOnline.com

RakitOnline.com är en alternativ webbplats för dig som vill bygga din dröm-dator förutom de två webbplatser som ApkVenue nämnde ovan.

Den här webbplatsen har också en lista över PC-komponentpriser så att du kan göra jämförelser med andra PC-flotte-simuleringswebbplatser.

Tyvärr, för den här webbplatsen är det lite svårt för dig att simulera att välja komponenter en efter en för att montera din perfekta dator. Du måste lägga till komponenter en i en i kundvagnen.

Så här simulerar du Raft PC på RakitOnline.com

För de av er som är intresserade av att använda webbplatsen RakitOnline.com har ApkVenue också tillhandahållit en handledning om hur man gör en PC-flottasimulering.

 • Steg 1: På huvudmenyn finns alternativ "Datorpaket" längst upp till vänster på skärmen.
 • Steg 2: Du kan välja vilken PC-version du vill ha enligt den budget du har. Du kan också enkelt byta ut komponenterna i paketet med de komponenter du väljer.

 • Steg 3: Det är enkelt, välj bara knappen Köp paket för det datorpaket som du vill ha. Paketet visas automatiskt i kundvagnen.

 • Steg 4: Klicka på vagnknappen tills en inköpslista visas. Du kan radera en befintlig komponent i listan och lägga till en annan komponent genom att välja knappen Se andra produkter.

RakitOnline.com har också butiker i Mangga Dua Mall som EnterKomputer och Rakit.com. Det verkar som om Mangga Dua Mall verkligen är himlen för dina PC-spelälskare som vill bygga din dröm-PC.

4. ToniXComputer.co.id

För nästa PC-flottasimuleringswebbplats kan du besöka ToniXComputer.co.id. Inte bara simuleringar och priset för att montera en dator, den här webbplatsen ger också en blogg om de senaste uppdateringarna i teknikvärlden.

Denna webbplats säljer PC-komponenter som du kan köpa separat eller säljs i buntar, aka paket, gäng.

Naturligtvis kommer priset på datorkomponenter i ett paket att vara billigare än om du köper en efter en.

Hur man simulerar en PC-montering på ToniXComputer.co.id

Du kan också simulera en PC-flotta på ToniXComputer.co.id, vet du. Hur? Kom igen, titta tillsammans, gäng!

 • Steg 1: gå till huvudmenyn på webbplatsen och välj sedan menyn PC Raft Simulation högst upp på skärmen.
 • Steg 2: En sida visas där du kan välja PC-komponenter efter kategorier för din bekvämlighet. Efter att du har valt de komponenter du vill ha.
 • Steg 3: Du kan omedelbart skriva ut din personliga version för preferenser när du monterar en dator, eller så kan du också beställa direkt från ToniXComputer.co.id så länge lagret räcker.

5. ElevenKomputer.com

Om du fortfarande letar efter det bästa priset eller komponentjämförelsen för din dröm-dator kan du prova att besöka webbplatsen ElevenKomputer.com, gäng.

Även om de PC-komponenter som säljs på den här webbplatsen inte är lika kompletta som de andra webbplatserna som ApkVenue skrev i den här artikeln, är det värt ett försök också, gäng. Vem vet billigare.

Det erbjudna priset är ganska konkurrenskraftigt jämfört med andra webbplatser på den här listan. Lämplig för dig som vill bygga en dator men har en medelmåttig budget.

Så här simulerar du en PC på ElevenKomputer.com

 • Steg 1: För att simulera en PC-flotta är allt du behöver göra att gå till huvudmenyn på webbplatsen ElevenKomputer.com och sedan leta efter alternativ Monterad dator som finns i toppmenyn.
 • Steg 2: Välj de komponenter du vill ha till din dator och klicka sedan på knappen Visa detaljer för att kolla in eller bara skriva ut den PC-design som du har skapat.

Förutom att sätta ihop en dator, erbjuder denna webbplats också en mängd andra saker som CCTV, speltillbehör, kamera, och mycket mer.

Det var Jakas artikel om 5 webbplatser för simning av PC-flottar. Förhoppningsvis hjälper den här artikeln de av er som vill spela GTA 5 med de grafiska inställningarna fast, gäng!

Läs också artiklar om Prylar eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba