7 plagiatspel som är mer framgångsrika än originalversionen, är du inte generad?

Trots att de efterliknat andra spel är dessa sju plagiatspel ännu mer framgångsrika än det ursprungliga spelet. Finns det ditt favoritspel, gäng?

Att skapa ett videospel är verkligen en mycket svår process. Inte bara bra programmering Naturligtvis måste du också leta efter unika idéer så att ditt spel skiljer sig från de andra.

Ett av sätten är att leta efter inspiration från andra spel som redan finns. Det nya spelet kan dock inte helt kopiera andra spel.

Ju mer framgångsrikt ett spel är, desto oftare blir det naturligtvis inspiration för andra spel. Inte sällan är det här coola spelet till och med plagierat, gäng.

7 plagiatspel som är mer framgångsrika än originalversionen

Även om plagiering, även efterliknar andra människors idéer, är oetisk och fel, görs denna praxis ofta i spel- och kreativa branscher.

Det finns faktiskt också några ett plagiatspel som är ännu mer säljbart än originalversionen. Du måste vara nyfiken, eller hur? Kom igen, se följande artikel!

1. Guitar Hero (GuitarFreaks)

Gitarrhjälte är ett av de mest ikoniska spelen som släpptes för första gången på plattformen PS2 2005. Detta simuleringsspel får dig att må bra på att spela gitarr.

Genom att bara trycka på vissa knappar spelas gitarrinstrumentets melodi som om du spelade instrumentet.

På grund av framgången med detta spel vet ingen att Guitar Hero är plagiering från Konami-spelet 1999 GuitarFreaks.

2. Crash Team Racing (Mario Kart)

Om vi ​​pratade om PS2-spel tidigare är det dags för oss att gå vidare till de legendariska PS1-spelen, nämligen Crash Team Racing eller CTR.

Till skillnad från andra racingspel kan du samla föremål som hjälper dig att vinna lopp, som raketer och andra.

Detta spel var så framgångsrikt att det till och med slog populariteten hos Nintendo-spelen som släpptes tidigare, nämligen Mario Kart.

Man kan säga att detta är en Nintendo vs Sony-tävling! Wow, tror du att Sony betalar royalty eller inte?

3.Fortnite (PlayerUnknown's Battlegrounds)

Debatten om de 2 största Battle Royale-spelen i världen mellan Fortnite och PlayerUnknown's Battlegrounds pågått länge.

Även om det verkade först begränsades PUBGs popularitet till den asiatiska kontinenten. Fortnite, som härmar och modifierar PUBG, är ännu mer framgångsrikt över hela världen.

Inget halvhjärtat, Fortnite eSports-mästerskapet har blivit en av de största eSports-tävlingarna med en publik som inte är sämre än Dota 2.

4. Mobile Legends (League of Legends)

För flera år sedan fanns det en fråga som Mobile Legends kommer att stängas med våld. Anledningen är att detta spel rapporterades till domstolen för plagiering.

Riot Games Acceptera inte att deras MOBA-spel, League of Legends, kopieras helt av Mobile Legends. Dessutom kunde Mobile Legends uppnå framgång på kort tid.

Tencent, deltog också föräldern till Riot Games i detta. Som ett resultat måste Moonton som utvecklare av Mobile Legends betala böter på 2,9 miljoner US-dollar till Riot Games.

5. Candy Crush (Bejeweled)

Det finns massor av bildmatchande pusselspel där ute. Men många fans av denna genre tycker det Bejeweled är den första.

Tyvärr har detta spel med matchande ädelstenar tappat från tronen och har ersatts av ett matchande matchande godis, nämligen Godis kross.

Candy Crush har ett riktigt roligt spel.kopiera egendom för Bejeweled. Men det här spelet är nu ännu mer framgångsrikt än det ursprungliga spelet.

6. Forza (Gran Turismo)

Om du börjar spela spel på PS1-konsolen är du säkert redan bekant med realistiska bilspel, Gran Turismo.

När Gran Turismo anlände på 90-talet blev detta spel omedelbart primadonna i racinggenren. Det finns inget annat spel som kan tävla med det här spelet.

Men denna dominans bröts av Forza-serien som började delta i mitten av 2000-talet. I själva verket har Forzas rykte nu ökat högre än Gran Turismo.

7. Castlevania: Nattens symfoni

Har någon av er någonsin spelat spelet Castlevania: Nattens symfoni? I så fall kanske du kommer att känna att det här spelet liknar ett spel Super Metroid.

Naturligtvis, eftersom dessa två spel har vapenmekanismer, kartor och spel som är mer eller mindre samma, gäng.

Trots det ansågs Castlevania vara mer framgångsrikt eftersom det kunde definiera genren samt vara inspiration för många andra spel.

Det var Jakas artikel om sju plagiatspel som var ännu mer framgångsrika än originalspelet. Även om de är framgångsrika är beteendet hos dessa spel inte värd att imiteras, gäng.

Om du har förslag eller åsikter, lämna gärna en kommentar till den här artikeln. Vi ses igen i Jakas nästa intressanta artikel!

Läs också artiklar om Bästa spelet eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba.