5 säkra tips för att köpa en smartphone på svartmarknaden från Batam

Några säkra tips för att köpa en svartmarknadssmartphone från Batam som är billig och av hög kvalitet. Du behöver inte oroa dig för svarta marknaden Batam smartphone bedrägerier.

Batam verkligen känd för sin stad som erbjuder billiga smartphones och svarta marknaden. Smartphone svarta marknaden Batam kan sägas vara väldigt olika och naturligtvis ha olika jämnhetsnivåer. Du måste vara smart med att sortera vilken smartphone svart marknad det bästa du kan få i Batam.

Det finns så många smartphones, det är också möjligt att du får saker som inte är bra eller ens nedslående. Fara det är vad de riktade köparna inte kan undvika smartphone svart marknad från Batam.

  • Topp 20 mest eftertraktade smartphones på den svarta marknaden 2018
  • 15+ Bästa Dual SIM Android-smarttelefoner IDR 1 miljon 2016
  • 5 skäl till varför det är mycket farligt att köpa en smartphone på den svarta marknaden

Undvik Blackam Batam Smartphone Scams

Väl, för att undvika oönskade saker när du köper smartphone svart marknad från Batam, obligatoriskt här Läs recensioner om tips om säkra köp smartphone svart marknad från Batam. Kom igen, ta bara en titt på den detaljerade granskningen.

1. Undvik priset på den svarta marknaden för smartphones, skillnaden är för långt

Pris på en smartphone svarta marknaden vilket är mycket billigt är pirrande och får oss att vilja ha det omedelbart. Men du istället måste du vara medveten om det pris som är för billigt. Vanligtvis till ett lågt pris får du en smartphone med den funktionen orimlig eller kanske bruten utan din vetskap. Väl, det är bra att kontrollera priset på smarttelefonen i förväg köp och försäljning forum.

2. Fysisk kontroll och djupgående smarttelefonsvartmarknad i detalj

En smarttelefons fysikalitet är det första du måste kontrollera innan du köper en smartphone svarta marknaden från Batam. Om du hittar kraschade som är tydlig nära kameran, kontrollera omedelbart kameran, fungerar den fortfarande vanligt eller inte. Bortsett från det, kontrollera också skärmen också pekskärm från en smartphone svarta marknaden som du vill köpa.

3. Köp online? Säkerställer säljarens rykte

Rykte avgör allt. Flera smartphoneshandlare svarta marknaden brukar ha Facebook-grupp själv bestående av hundratals även tusen abonnemangsköpare. Väl, du kan enkelt komma in i gruppen Facebook att se aktivitet innuti.

4. Om du vill ha en återbetalning redo att förlora 200 tusen

Spelet mellan expeditionen och säljarna har funnits länge ganska dold. Frakt är dyrt att debitera köpare ett pris 200 tusen rupier för en gång skicka varor över hela Indonesien. Därför innan du köper en smartphone svarta marknaden försök att läsa detaljerna i annonsen från säljaren. Om färgen är fel och den redan har kommit, var beredd förlorade 200 tusen rupier.

5. Undvik att använda tillbehör från säljare

Tillbehör som faktiskt tillhandahålls köpare inte original och kan skada smartphone-batteriet svarta marknaden som du köper (läs även: 4 enklaste sätten att urskilja original- och falska laddare). Om möjligt bör du köpa laddare eller headsetet nya original- i Smartphone Center och köp en smartphone svarta marknaden från Batam säljs barer. Detta är verkligen en besparing budget som vanligtvis säljarna tar ut en extra avgift 100 tusen rupier för smartphones svarta marknaden barer blir hela uppsättningen.

Väl, det är några tips som kan delas för dig som vill köpa en smartphone svarta marknaden från Batam. Du kan fortfarande verkligen få en cool smartphone till låga priser, men glöm inte att följa tipsen ovan killar.