måste vara gud auto gg! 5 tips för att spela arena of valor (aov) tricks

ApkVenue kommer att ge tips om Arena of Valor så att du blir bra på att spela. Även om tävlingen blir hårdare spelar det ingen roll!

Efter att officiellt byta namn från Mobile Arena Blir Valors arena, det verkar Tencent vill förena Mobile Arena-spelare från hela världen.

Med den nya policy som görs av Tencent kommer att skapa Konkurrensen mellan Arena of Valor-spelare blir hårdare, vilket kommer att göra din kamp ännu svårare.

Men lugna dig, den här gången ger ApkVenue dig några tips om Arena of Valor-tricks så att du blir en gud när du spelar.

  • Supercool! Här är 100+ Arena of Valor (AOV) HD-bakgrundsbilder
  • 5 saker som gör Mobile Arena (Arena of Valor) bättre än Mobile Legends
  • Mobile Legends VS VainGlory VS AOV, vilken är bättre?

5 tricks för Main Arena of Valor (AoV)

Även om tävlingen är tuff, är det faktiskt den viktigaste nyckeln för dig att bli en gud och vara smart när du spelar Arena of Valor tålamod och timing rätt tid att spela. Men bland allt detta finns det också ett antal saker du kan använda för att vara smartare när du spelar.

Vill veta? Följande är tips om Arena of Valor-tricks för att bli gudar och fortsätta vinna när du spelar Arena of Valor.

1. Utjämning

De första tipsen för att spela Arena of Valor är Leveling. Nivellering är en teknik som används i stor utsträckning av MOBA-spelare, särskilt Arena of Valor. Tricket är att döda monster i skogen och även andra sätt din nivå stiger snabbare än fienden.

På det sättet kommer det att göra att din nivå går upp snabbare och din styrka också skicklighet du öppna snabbare. Med en högre nivå kommer säkerligen din styrka att vara större än din motståndares och kommer att göra dig med lätt att bemästra matchen på Valors Arena.

2. Attackera inte ensam

Fotokälla: Bild: naxtortech.net

De vanligaste misstagen som spelarna i Arena of Valor gör är attackera in i fiendens territorium ensam naturligtvis, det gör det nybörjare medan du spelar. Därför, för de av er som vill bli gudar, börja nu att tillämpa dessa Arena of Valor-tricks med attackera din motståndare tillsammans.

3. Välj den bästa artikeln och Arcana

Fotokälla: Bild: naxtortech.net

Nästa tips för att spela Arena of Valor är att välja objekt och Arcana. En som påverkar din prestation när du spelar Arena of Valor-spelet är föremål och runor som du använder. Få dig välj eller köp lämpliga föremål som du kan använda medan du spelar och installera de bästa runorna du har. Med det kommer det gör dig starkare medan du spelar Arena of Valor.

4. Försök att stärka förhållandet mellan lag

Fotokälla: Bild: naxtortech.net

Det goda förhållandet mellan dig och ditt lag när du spelar är det viktigaste för att göra dig och ditt lag till spelgudarna. Men om din relation med laget är kaotisk kommer det att göra dig trassig när du spelar.

Så slutsatsen med detta trick av Arena of Valor är att börja kommunicera med andra lag för att göra ditt team och dig perfektare.

5. Använd Combo Skill så bra som möjligt

Fotokälla: Bild: youtube.com

Det sista tipset för Arena of Valor är att träna kombinationsfärdigheter. Kombinationsfärdigheter vilket är intressant förutom att visa coola attraktioner också kan göra dina attacker starkare. Du kan se skicklighetsteknikerna i Jalantikus hjälteguide.

Det här är några tips om Arena of Valor-tricks från ApkVenue för dig bli en gud och tips om hur du spelar Arena of Valor. Hur? Är du redo bli en gud när du spelar spelet Arena of Valor? Glöm inte att lämna din åsikt i kommentarfältet nedan. Förhoppningsvis är detta användbart.