4 sätt att spåra ett mobilnummer med Telkomsel Finder

Vill du veta hur du kommer åt Telkomsel Finder-tjänsten 2020? Följ Jakas sökning genom att använda denna officiella Telkomsel-lokaliseringsservice.

Många är ofta oroliga för deras familj, vänner eller släktingars tillstånd när dessa närmaste människor är svåra att kontakta och till och med försvinner.

För att svara på denna oro presenterar Telkomsel en speciell tjänst som heter Telkomsel Finder för att göra det lättare för användare att ta reda på var deras nära och kära befinner sig.

Många människor vet fortfarande inte om det finns en tjänst, och är den här tjänsten fortfarande tillgänglig idag med tanke på de nuvarande stränga sekretessreglerna?

4 sätt att komma åt Telkomsel Finder-tjänster

Det finns fyra sätt som kan användas för att få åtkomst till denna personfyndstjänst, nämligen genom officiell webbplats, SMS, slå nummeroch även genom Ansökan.

Den här tjänsten gör det lättare för dig att ta reda på var andra Telkomsel-användare befinner sig, men naturligtvis om personen du spårar godkänna den begäran du skickar.

Är du nyfiken på mekanismen för att använda platsspårningstjänster från Telkomsel 2020? Här är mer information.

1. Hur man använder Telkomsel Finder 2020 via webbplatsen

Det första sättet du kan försöka använda den här tjänsten på är att öppna den officiella webbplatsen som används.

Telkomsel Finder lbs-webbplats är en speciell webbplats som gör det lättare för användare att få tillgång till tjänster som är mindre kända för den här personen.

Här är stegen som du måste följa för att komma åt denna Telkomsel platsspårningstjänst via dess officiella webbplats.

  • Steg 1 - Öppna en webbläsare på din mobiltelefon eller dator som du använder för att komma åt den här tjänsten.

  • Steg 2 - På adressfält skriv sidan lbs.telkomsel.com/telkomselfinder.

  • Steg 3 - Vänta några ögonblick för att komma åt den här spårningstjänsten.

Tyvärr kunde den här tjänsten när ApkVenue försökte den inte längre användas, gäng. Skärmen som ska visa funktionerna i den här platssöktjänsten ändras till att webbplatsen inte hittades.

Detta visar att den här tjänsten har tagits bort från den officiella Telkomsel-webbplatsen och för att komma åt den måste du använda en annan metod.

2. Hur man kommer åt Telkomsel Finder via SMS

Det andra sättet att komma åt Telkomsel Finder 2020 är att använda en SMS-tjänst. Telkomsel är känt för att ofta använda SMS som mellanhand för sina tjänster.

Du kan använda tjänster från Telkomsel som tjänster för kreditöverföring, köp av internetpaket eller andra tjänster via SMS.

Därför är det helt naturligt att denna nya tjänst också kan nås via SMS-tjänsten från Telkomsel. För att kunna njuta av den här tjänsten via SMS måste du följa stegen nedan.

  • Steg 1 - Öppna meddelandeprogrammet på din mobiltelefon för att komma åt den här tjänsten.

  • Steg 2 - Skriv formatet FRIEND (Space) NAME (Space) Mobile Number i din SMS-kolumn. Ett exempel är som visas i bilden nedan.

  • Steg 3 - Skicka detta SMS till 2500 för att få ytterligare instruktioner.

Tyvärr kan ApkVenue igen inte komma åt den här platssökningstjänsten på andra sätt, gäng.

SMS som Jaka skickade misslyckades, från meddelandet att ApkVenue fick SMS skickades inte. Detta visar att 2500-numret inte längre aktiveras av Telkomsel.

Till slut gav den andra åtkomstmetoden inte heller några resultat.

3. Hur man kommer åt Telkomsel Finder via nummer

Det tredje sättet att komma åt Telkomsel Finder-tjänsten är att använda formatet slå nummer. Detta format används ofta av mobiloperatörer för att kontrollera pulser och liknande.

Att använda servicefunktionerna via slå nummermåste du känna till den specifika kombinationen av servicenummer, samma som när du kontrollerar kredit och så vidare.

Likaså för den här tjänsten finns det vissa kombinationer av nummer som du måste trycka på. Här är de fullständiga stegen.

  • Steg 1 - Öppna telefonapplikationen på din mobiltelefon för att börja skriva in koden som du måste använda.

  • Steg 2 - Skriv *250# för att börja komma åt den här tjänsten.

  • Steg 3 - Vänta några ögonblick för ytterligare instruktioner.

När denna tredje metod användes hittade ApkVenue åter en återvändsgränd. Kombination av siffror *250# kan nås igen.

Med andra ord kan den här tredje metoden inte längre användas för att komma åt tjänster som ägnas åt att hitta den här personen 2020.

4. Hur man använder Telkomsel Finder via applikation

Telkomsel har en speciell applikation som hanterar olika behov hos sina lojala användare, nämligen MyTelkomsel.

Denna applikation tillåter sina användare att utföra olika aktiviteter relaterade till Telkomsel-tjänster som kontrollera Telkomselkvoten, kontrollera den aktiva perioden, även kreditöverföring fastän.

För dig som letar efter Telkomsel Finder APK kan denna applikation inte hittas och om Telkomsels specialtjänst för platssökning fortfarande är aktiv kommer den att integreras i huvudapplikationen, MyTelkomsel.

Från de olika sökningarna som ApkVenue har gjort på MyTelkomsel-applikationen finns det ingen meny som leder till den här nya platssökningstjänsten trots att den har sökt i alla dess menyer.

Med misslyckandet med denna fjärde och sista metod är slutsatsen att denna tjänst inte längre aktiveras av Telkomsel, åtminstone för tillfället.

Det är sökningen som ApkVenue gjorde om tjänsten som faktiskt var intressant från Telkomsel, som visade sig inte längre vara tillgänglig i år.

Sekretessfrågor är sannolikt det bakomliggande problemet varför denna tjänst så småningom bör stängas.

För den mest uppdaterade informationen om Telkomsel Finder lbs, glöm inte Bokmärke den här sidan eftersom ApkVenue fortsätter att uppdatera enligt den senaste utvecklingen.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.