denna applikation kan göra dig till vilken karaktär som helst

Denna applikation kan göra dig till vilken karaktär du bara vill genom att använda en webbkamera eller den främre kameran på din smartphone. Nyfiken? Kom igen, se, gäng!

Nästan alla måste ha fantiserat om att vara någon annan. Oavsett om det är filmkaraktärer, kända personer, anime-karaktärer, kanske en del till och med fantiserar om att vara en drake.

Väl, FaceRig är en applikation som kan göra dina drömmar till vilken karaktär du vill med din webbkamera eller smarttelefonkamera.

Men få inte fel, gäng. FaceRig gör dig inte till en riktig person, men du kan skapa den tredimensionella avataren du vill ha och använda den som Apples Animoji.

För mer information, se artikeln nedan, gäng!

Vad är FaceRig?

FaceRig är ett program som låter dig digitalt bli vilken 3D-karaktär du vill genom att använda en webbkamera för bärbara datorer och datorer eller den främre kameran för smartphones.

Du kan välja de avatarer som standard tillhandahålls av FaceRig. Ändå är deras antal begränsat och kan inte vara detanpassa som du önskar.

Om du vill använda en avatar som du gillar kan du skapa din egen avatar eller importera en avatar gjord av någon annan.

Du kan använda den avatar som du skapar med FaceRig i videochattapplikationer och strömma med webbkameror, till exempel Skype, Rycka till, Chatroulette, Omegle, och andra.

Dessutom är denna applikation kompatibel med formatet Live2D, ett animeringsprogram som gör att 2D-karaktärsmodeller kan visas i 3D.

Kombinationen av FaceRig och Live2D gör att du kan bli en anime karaktär gjord med Live2D-programvara. Du kan bli din favorit anime karaktär, gäng!

Detaljer och specifikationer

FaceRig för PC-plattform

Initialt var FaceRig endast utformad för användning på PC-plattformen. Du kan köpa FaceRig på Steam till en liten avgift IDR 115 999 för den klassiska versionen.

Du kan också uppgradera FaceRig till Pro-version genom att komma in i fickan igen för Kr 425,999.

Ändå finns det faktiskt ingen teknisk skillnad alls mellan Classic- och Pro-versionerna. Det är bara att du kan välja FaceRig-samlingen som är mer varierad i Pro-versionen.

Innehållsskapare (YouTubers, streamers, etc.) som tjänar över 500 USD eller cirka 7,2 miljoner IDR måste du använda FaceRig Pro.

Om du tänker på det, liknar detta system korssubventioner, gäng. De som har mer pengar betalar mer än de som har mindre inkomst.

Genom att använda FaceRig Pro får du en annonsfri upplevelse. Ibland, rätt, annonser är irriterande, va, gäng.

DetaljSpecifikation
OSWindows 7 eller senare
ProcessorIntel Core i3-3220 eller motsvarande
Minne2 GB RAM
GrafikNVIDIA GeForce GT220 eller motsvarande
Lagring3 GB
Ytterligare kravWebbkamera med en minsta upplösning på 480p och 30 FPS


Mikrofon

PrisRp. 115,999 (Klassisk)

FaceRig för Android-plattformen

Du behöver inte oroa dig om du vill använda FaceRig men inte har en dator eller inte vill spendera pengar för att köpa den.

FaceRig är också tillgängligt för Android-plattformen. Tyvärr kan du inte hitta den i Google Play Store ännu. Men oroa dig inte, du kan ladda ner den gratis nedan.

Apparverktyg LADDA NER

Samma som version Ångamåste du betala tilllåsa upp Andra coola avatarer som du kan använda på FaceRig Android.

Android-versionen av FaceRig kräver inte höga specifikationer och kräver inte heller en sofistikerad ansiktssensor som Animoji på iPhone X.

Även om den bara använder en smarttelefonkamera, har denna applikation en mycket bra sensor, gäng. Du kan också använda den främre kameran på en smartphone med alla specifikationer.

Tyvärr har FaceRig för Android en begränsning genom att den här applikationen inte kan fånga uttryck snabbt, aka lite försening. Men, overall riktigt bra, gäng!

Mest populära avatarer på FaceRig

Om tidigare Jaka hade förklarat vad FaceRig var och hur man använder det, nu vill ApkVenue berätta vilka avatarer som oftast används av berömda YouTubers.

1. Doge

De av er som ofta surfar 9GAG måste vara bekant med meme karaktärer den här. Den här söta Shiba Inu-karaktären är riktigt krånglig, va, gäng!

Dessutom används denna Doge-avatar och populariseras av YouTube Streamers med ett användarnamn TheOneManny och bli en ikon på hans kanal.

Inte mindre en Facebook Gaming-streamer från Indonesien med ett sidnamn ZEGO använd också denna FaceRig och gör publiken upphetsad.

2. Linda Meilinda

Hans ansikte är mycket bekant, va, gäng? Tydligen är Linda Meilinda huvudpersonen i ett skräckspel tillverkat i Indonesien, DreadOut.

Du kan få Lindas avatar genom att ladda ner gratis DLC DreadOut, gäng!

3. Kandidat Don

Wow, det visar sig att du kan vara det också Donald Trump, du vet. Du kan få avataren till USA: s president genom att ladda ner gratis DLC FaceRig politiska avatarer.

4. Fluffo

Fluffo är en röd panda som blir maskot för FaceRig-applikationen, gäng. Fluffo själv är standardavataren som du automatiskt får när du använder FaceRig.

5. Live2D Hibiki

Hibiki är en av de samarbetsavatarer mellan FaceRig och Live2D som du kan få. Snarare än att slåss om Waifu med andra människor är det bättre att göra waifu din egen dröm, gäng!

Det är Jakas artikel om FaceRig som låter dig bli en 3D-karaktär som du gillar. Är du intresserad av att använda den här applikationen?

Skriv dina tankar i kommentarfältet, ja!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found