4 enkla sätt att rengöra din smartphone-skärm på ett säkert sätt

Smartphone-skärmen som vi rör vid hela tiden kan bli ett bo av bakterier. Men lugna ner, ApkVenue har tips om hur du säkert rengör smartphone-skärmen.

Smartphone skärm det vi rör vid hela tiden kan bli ett bo av bakterier om det inte rengörs. Att rengöra smartphone-skärmen borde inte heller vara godtyckligt eftersom vi kan skada komponenterna på smarttelefonen. Vi måste vara försiktiga så att våra smartphones håller.

Den här gången vill ApkVenue ge dig tips om hur du rengör smarttelefonens skärm på ett säkert sätt. Det finns ett antal saker du bör undvika för att hålla din smartphone säker.

  • Köp inte fel, först identifiera typerna av smarttelefonskärmar!
  • 10 sätt att ta hand om din smartphone-skärm så att den alltid ser ut som ny
  • Enkla sätt att ändra skärmupplösningen på en Android-smartphone

Här är fyra sätt att rengöra en smartphone-skärm säkert

Du måste rengöra din smartphone-skärm regelbundet. Förutom renhet kommer det också att göra din skärm snyggare och mer hållbar.

Från att använda utrustning omkring dig till sofistikerade föremål, här är några sätt att rengöra din smartphone-skärm på ett säkert sätt som du kan prova.

1. Använd en mjuk trasa

Foto med tillstånd av: Shutterstock

Första gången, se till att du rengör smartphone-skärmen med en mjuk och mjuk trasa. I det här steget kan du använda mikrofiberduk som finns i HP: s tillbehörsbutiker. Åh ja, glöm inte att undvika pappersbaserade rengöringsmedel som toalettpapper eller ansiktsduk.

Varför? Eftersom dessa material har ett material som är ganska grovt, så det är möjligt repa på smartphone-skärmen du använder killar.

2. Bästa rengöringsvätska: VATTEN

Vattnet i fråga är vanligt vatten eller rent vatten som inte har en blandning av andra ingredienser. Du måste undvika att använda vätskor med kemiska ämnen som alkohol. Sådana vätskor kan faktiskt skada din smarttelefons skärm.

Fotokälla: Shutterctock

Vissa typer av smarttelefonskärmar har en speciell beläggning som kan skadas eller eroderas om den utsätts för vätskor med farliga kemikalier. Brådskande! Spraya inte vatten på skärmen direkt. Spraya vatten på trasan mikrofiber torka bara av den till smartphone-skärmen.

VISA ARTIKLAR

3. Specialrengöringssats

Du kan också använda rengöringspaket för prylar som du hittar i smarttelefonbutiker. Innehåll i rengöringssats naturligtvis har det utformats speciellt för smartphones, så det är säkrare. I varje förpackning innehåller vanligtvis en rengöringsvätska och även en mjuk trasa.

Fotokälla: digitaltrends.com

På själva marknaden kan du få det rengöringssats Denna gadget är ganska prisvärd. Genom att spendera mindre än 100 tusen, du kan ta det hem!

VISA ARTIKLAR

4. UV-strålar

Påstår du att du är sultan? Det verkar som om du måste köpa det här verktyget för att rengöra hela din smartphone! Nu kan du försöka använda ett specialverktyg som heter Telefontvål.

Detta verktyg kan rengöra skärmen såväl som hela din kropps smartphone från olika bakterier. Förutom det kan du också medan du laddar smarttelefonen dig under rengöring. Du behöver inte vara rädd för att ta slut på batteriet också, eller hur?

Så det var det 4 sätt att rengöra smartphone-skärmen säkert som du kan prova själv. Från och med nu bör du inte använda rengöringsverktyg slarvigt. Se till att du använder en säker och skadar inte din smartphone!

lycka till killar.

Läs också artiklar om Smartphone skärm eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found