5 bästa skattjägarspel som måste spelas

Treasure Hunter-spelet är ett spel där du måste hitta en skatt. I det finns vanligtvis ett pussel som måste lösas först.

Treasure Hunter-spelet är ett spel där du måste hitta en skatt. I det finns vanligtvis ett pussel som måste lösas först. Eftersom den är laddad handling och äventyr, inte sällan spel denna typ blir mycket beroendeframkallande för vissa människor.

Det finns inte många spel som tar detta tema, men inte ett fåtal som gillar det. Om du är en av dem, låt oss se De 5 bästa Treasure Hunter-spelen du måste spela det följande.

  • 6 Roliga arkadspel för Android
  • Spelare måste läsa! 7 av dessa legendariska spel är redan 20 år gamla, har du spelat dem?
  • Inte bara Resident Evil! Dessa är de 5 mest spännande och spännande action-äventyrsspelen

De 5 bästa Treasure Hunter-spelen du måste spela

1. Uncharted Series

'Outforskad' är spel exklusivt för Playstation utvecklad av Stygg hund vilket är känt för spelCTR de. Spel det berättar om en skattjägare som också är full av berättelser cutscene snygg Hollywood. Om du gillar filmer Indiana Jones nästan alla aspekter av filmen finns i spel detta. Med början från skämtdet är upp till handlingvilket ibland får dig att tro att du tittar på en film.

2. Tomb Raider-serien

'Gravplundrare' är en spel som berättar om äventyr Lara Croft, en gravjägare för att hitta forntida artefakter som ibland har en mystisk kraft. Spel detta är väldigt spännande att spela för efterstarta om under 2013, spel detta är inte bara linjärt (måste bara gå på uppdrag) utan förvandlas till öppen värld och handling från så att äventyret i detta spel är mycket uttalat. Plus massor av klättringsscener och spännande action, för att inte tala om pussel på spel detta kan göra dig som en skattejägare.

3. Diamond Rush

För er som någonsin har ägt en symbian-mobiltelefon från Nokia kan ha spelat spel detta. Spel Detta gjordes ursprungligen speciellt för Nokia Symbian-telefoner, då var Android ännu inte populärt. Även om grafik från spel det är bara 2D och tar bara form plattformsspel, faktiskt gameplay från spel det här är väldigt spännande. Du måste lösa alla pussel spel detta och ta reda på hur man kan samla dem alla diamant- samt speciell taktik för att slåss chefer. Hur som helst garanterat spel detta kommer att göra dig beroende och vill avsluta det många gånger.

4. Spelunky

Inte mycket annorlunda än spel'Diamond Rush', 'Spelunky' är en Treasure Hunter-spel som är packad med 2D-grafik som är mer konstnärlig och inte pixelkonst. I spel Denna spelare har ett uppdrag att samla så många värdefulla föremål som möjligt i en grotta där det finns många djur som fladdermöss och ormar.

5. Ducktales

'Ankliv' är en spel som släpptes för NES 1989 vilket naturligtvis den grafik det fortfarande har pixlat. Men för er som inte gillar spel old school, kan du prova det här spelet på Wii U med konstnärlig 2D-grafik och mycket mer tilltalande för ögat. Spel detta är en plattformsspelare som tar karaktär Disney, det är Joakim von Anka, den här huvudpersonen reser världen för att samla så mycket skatt som möjligt. Av naturen spel vilket är trevligt och gameplay unikt icke-linjärt smink spel detta är en av de bästa på konsolen NES just då.

Tja, där är han De 5 bästa Treasure Hunter-spelen du måste spela. Är du intresserad av att spela spel de? Eller är det där spel vad tycker du är bättre? Glöm inte dela med sig i kommentarfältet ja.