hur man ställer in olika volymer i varje Android-app

Denna applikation är verkligen sofistikerad, du kan justera en annan volym automatiskt i varje applikation som är installerad på din smartphone.

Dagens Android-smartphones eller surfplattor blir mer och mer sofistikerade. Du kan göra nästan vad som helst tack vare det hårdvara robust, operativsystem som fortsätter att utvecklas och stöd för många applikationer som är tillgängliga med en mycket varierande funktion. Dessutom stöder vissa smartphones också funktioner med flera fönster som på datorer.

Väl, Vanligtvis har Android en separat volyminställning, nämligen volym för multimedia och volym för ringsignaler. Tyvärr, för det mesta när vi gör det göra flera saker samtidigt, till exempel ström videor och öppna andra applikationer när du vill justera medievolymen men istället ändras ringsignalens volym. Som ett resultat måste vi justera volymnivån för att få den bästa upplevelsen. Ganska besvärligt, eller hur? Väl, rapporterat från Wonderhowto har ApkVenue ett program som kan justera volymen automatiskt här.

  • Gammalt fingeravtryck, låt oss ändra tid och datum för att låsa smartphone!
  • Inte magiskt men magiskt. Så här slår du på din smartphone utan att trycka på strömbrytaren
  • Hur man använder Android som mikrofon för datorer

Sofistikerad! Så här ställer du in en annan volym på varje Android-applikation

1. Installera appen Volymkontrollapp

Är en applikation som heter App Volymkontroll, som låter dig justera varje applikation med en volymnivå automatiskt och annorlunda efter dina önskemål. Det är förutsättningen för den ansökan som gjorts utvecklare SpyCorp, justerar volymnivån per applikationsbasis. Ta det lugnt, det här programmet är väldigt enkelt att använda, kräver inte åtkomst rot och helt gratis.

Installera appens volymkontroll från Google Play Store

2. Aktivera tillgänglighet

När du har installerat och öppnat den måste du aktivera inställningarna för tillgänglighet för att volymkontrollen ska fungera. Tryck bara på "Tryck här" för att gå direkt till tillgänglighetsinställningar och aktivera App Volymkontroll eller genom att gå till inställningar och välja tillgänglighet.

3. Ställ in en annan volymnivå för varje applikation

När tillgänglighetsinställningarna har aktiverats, gå tillbaka till App Volymkontroll och nu ser du en lista över alla applikationer som är installerade på din smartphone. Härifrån är det bara att trycka på valfri app för att justera volymnivån individuellt.

Till exempel, här försöker ApkVenue välja BBM-applikationen, på nästa skärm ser du 5 olika volymkategorier. När det gäller bland dem, media, ton ringa, larm, aviseringar och system. Sätt bara på den och ställ in önskad volymnivå.

4. Inaktivera Visa aviseringar (valfritt)

Från och med nu ställs volymen automatiskt till en annan nivå varje gång du öppnar ett program som du har konfigurerat. En sak du behöver göra är att öppna inställningarna för volymkontroll för appen och inaktivera "Visa meddelanden".

Om du inte inaktiverar det, kommer ett meddelande att visas från programmet varje gång det gör sitt jobb framgångsrikt och om det är för ofta är det naturligtvis ganska irriterande. Med detta ändras din volymnivå automatiskt, vad tycker du?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found