hur man använder 2 whatsapp samtidigt på en mobiltelefon

Hur man använder 2 WhatsApp samtidigt på en mobiltelefon gör det naturligtvis väldigt enkelt för de av er som har två nummer men inte har en arbetslös mobiltelefon (Uppdatering 2020)

En av anledningarna till att WhatsApp är en av de mest populära chattapplikationerna är att det finns ett sätt att använda 2 WhatsApp samtidigt på en mobiltelefon, gäng!

Faktum är att inte ett fåtal av dem väljer att använda två WhatsApp-konton samtidigt på en mobiltelefon eftersom det anses vara mer praktiskt att hantera affärs- och personliga frågor.

Men du vet redan om det hur man använder 2 WhatsApp samtidigt på en mobiltelefon, gäng?

Om du inte vet och vill prova det, i den här artikeln förklarar ApkVenue hur hur man använder två WA i en mobiltelefon vilket säkert kommer att vara mycket användbart. Nyfiken?

Insamling av sätt att använda 2 WhatsApp samtidigt på 1 HP (1 HP 2 WA)

För er som har ett företagInstallera Dubbel WhatsApp samtidigt i en mobiltelefon kommer säkert att göra det väldigt enkelt, va.

Så, så att det kan bli verklighet, här är en samling sätt Installera eller öppna två WhatsApp-konton på en Android-telefon som du kan göra.

1. Hur man använder 1 HP 2 WA med Dual Messenger

För dig som använder Samsungs mobiltelefoner måste du redan känna till den coola funktionen som heter Dual Messenger?

Tja, med den här funktionen kan du duplicera WhatsApp-applikationen på din mobiltelefon så att den kan användas för två olika nummer.

För att använda den här funktionen är metoden väldigt lätt eftersom du inte behöver någon applikationshjälp, bara din Samsung-mobiltelefon.

 • Steg 1: Här ger ApkVenue ett exempel med hjälp av Samsung A8 2018 HP, där du bara måste gå in på sidan Inställningar> Avancerade funktioner> Dual Messenger.

 • Steg 2: Därefter ser det ut som bilden nedan.

Fotokälla: JalanTikus (Dual Messenger-funktionen kan användas för er som letar efter hur man använder två WhatsApp i en mobiltelefon, aka 1 HP 2 WA).

 • Steg 3: Därefter behöver du bara använda 1 HP 2 WA-metoden flytta skjutreglage WhatsApp-applikation.

 • Steg 4: Om så är fallet kommer du att gå igenom flera processer Installera som installationen av WhatsApp i allmänhet. Du kommer också att bli ombedd att registrera ditt andra nummer så att du kan använda två WhatsApp-konton på en mobiltelefon.

Gjort! För de av er som letar efter sätt att duplicera WA utan ytterligare applikationer kan den här metoden verkligen göras för att du ska försöka, gäng.

2. Hur man använder dubbla WA på en mobiltelefon med en applikation

Om din mobiltelefon inte har någon funktion än Dual Messenger, du behöver inte bli avskräckt. Det finns flera applikationer i Play Store som låter dig ha dubbla WhatsApp.

Till exempel kallas en applikation Parallellt utrymme utvecklat av LBE Tech.

För att använda den här applikationen är det också mycket enkelt, du behöver bara följa några steg för att tillämpa följande 1 HP 2 WA:

Steg 1 - Ladda ner applikationen Parallel Space

 • Först laddar du först ner Parallel Space-applikationen. Du kan också ladda ner applikationen via nedladdningslänken nedan.
Appar Utvecklarverktyg Parallellt utrymme LADDA NER

Steg 2 - Duplicera WhatsApp-applikationen

 • Därefter öppnar du Parallel Space-applikationen och väljer WhatsApp-applikationen som ska dupliceras och trycker sedan på knappen 'Lägg till i parallellt utrymme'.

Fotokälla: JalanTikus (För att tillämpa hur man använder 2 WhatsApp samtidigt på en mobiltelefon kan du använda applikationen Parallel Space).

Steg 3 - Tryck på WhatsApp-applikationen

 • Slutligen trycker du på WhatsApp-applikationen och loggar in med ett annat mobilnummer. Gjort! Nu kan du njuta av 1 HP 2 WA samtidigt tack vare hjälp från denna applikation.

Fotokälla: JalanTikus (Detta steg kan praktiseras av de av er som vill veta hur man gör WA 2 på en Vivo HP eller andra märken).

För posten, om din mobiltelefon visar sig vara 64 bitar, måste du ladda ner en extra applikation som kallas Parallel Space - 64Bit Support.

Åh ja, för er som letar efter ett sätt att göra WhatsApp 1 nummer för 2 mobiltelefoner eller 1 ingen WA på 2 HP utan WhatsApp Web, tyvärr denna ansökan omöjligt du gör det här, gäng.

3. Hur man använder Dual WhatsApp med GBWhatsApp

Nästa sätt som ApkVenue kan föreslå är att installera GBWhatsApp. Denna applikation är inte tillgänglig i Play Store, men du kan ladda ner den på Jalan Tikus.

GBWhatsapp Sociala och meddelandeprogram LADDA NER

Du behöver bara registrera ett konto som vanligt, så du kommer att ha ett konto på WhatsApp och ett konto på GBWhatsApp.

Denna alternativa metod är också mycket lämplig för de av er som kanske vill använda ett WA-konto på 2 olika mobiltelefoner, gäng. Så du måste bara installera GBWhatsApp på en annan mobiltelefon som du har.

Om du fortfarande inte förstår hur du använder det här programmet kan du läsa ApkVenues artikel med titeln hur man använder följande GBWhatsApp-applikation:

VISA ARTIKLAR

I den artikeln skalade ApkVenue allt från hur man döljer bock två, status skriver, läs borttagna meddelanden och mycket mer.

4. Hur man använder dubbla WA-applikationer utan ytterligare applikationer

Förutom att använda Dual Messenger-funktionen för Samsung-mobiltelefoner som ApkVenue diskuterade ovan, finns det också andra sätt för dig som vill Installera två WhatsApp samtidigt på en mobiltelefon.

Denna metod är att använda en funktion som heter Dual Apps på Xiaomi-telefoner.

För mer information, här ApkVenue kommer att ge ett exempel på hur man implementerar en HP 2 WA när du använder funktionen Dual Apps på en mobiltelefon Xiomi Redmi Note 7.

Här är de fullständiga stegen:

Steg 1 - Gå till inställningssidan

 • Först går du till sidan Inställningar och väljer sedan menyn "Appar".

Fotokälla: JalanTikus (Hur man skapar två WA-konton kan göras med funktionen Dual Apps på en Xiaomi-mobiltelefon).

Steg 2 - Välj "Dual Apps"

 • Nästa steg, på Apps-sidan väljer du ett alternativ 'Dual Apps'.

Steg 3 - Duplicera WhatsApp-applikationen

 • Efter det letar du efter och duplicerar WhatsApp-applikationen med flytta skjutreglage på sidan.

 • I så fall visas det dyka upp godkännande väljer du knappen 'Sätta på' så att du kan använda 1 HP 2 WA på en gång.

Gjort! Nu kan du hitta WhatsApp-applikationen som duplicerades på sidan hemskärm och logga in på WhatsApp som vanligt.

Men kom ihåg att du bara kan logga in med ett annat mobilnummer från det andra WhatsApp-kontot, va!

Det finns flera sätt att använda 2 WhatsApp samtidigt på 1 HP (1 HP 2 WA) som du kan prova just nu.

Genom att använda metoderna ovan behöver du inte spendera budget mer för att köpa en ny mobiltelefon så att du kan Installera två WhatsApp. Åh ja, om du har ett annat sätt, dela med sig i kommentarfältet ja!

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found