hur man trycker på andras sms

Här ger ApkVenue tips om hur man trycker på andras SMS utan att ägaren fastnar. Kan användas så länge det inte är för onda ändamål, va!

Alias-kortmeddelandetjänsten Kort meddelandetjänst (SMS) är en privat tjänst eftersom den innehåller ett privat meddelande som endast avsändarens och mottagarens nummer vet.

Ändå finns det faktiskt många sätt att "tränga igenom" dessa privata tjänster.

Ja, den här gången berättar ApkVenue vilka tips hur man trycker på SMS andra människor utan att fastna.

 • 7 bästa Android-appar för att blockera telefonsamtal och SMS
 • Så här spårar du bara mobiltelefon via enkelt och gratis SMS
 • FRI! Så här ringer du och smsar utan leverantörssignal

Hur man trycker på andras SMS utan att bli fast

Inte. ApkVenue lär dig inte att begå ett brott genom att knacka på andras SMS.

Jakas mål med att tillhandahålla dessa tips är för användbara ändamål som föräldrar som vill övervaka föreningen mellan sina barn eller pojkvänner som vill testa lojaliteten hos sina partners.

Produktivitet SMSmart Apps LADDA NER

Även om nu ansökan chatt mer av ett val för smarttelefonanvändare, SMS är fortfarande en funktion som används för att skicka viktiga meddelanden.

Det finns tre metoder som ApkVenue delar för dig, nämligen för vissa operatörer eller för alla operatörer som använder hjälp av en applikation.

Hur man knackar på SMS-användare av Telkomsel-operatörer

Först berättar ApkVenue hur du trycker på SMS för nummer med Telkomsel-operatörer. En av de operatörer som har flest användare i Indonesien. Du kan ta reda på innehållet i SMS: et för barnet, make eller släkting som du vill veta genom att följa stegen nedan:

 • Låna mobiltelefonen till barnet, brorson eller flickvän du vill fånga SMS. Försök att låna det ordentligt utan att väcka misstankar. Om det behövs kan du låna ett tag utan att fastna av ägaren av smarttelefonen, aka HP.

 • Ring ett nummer 50022#. Skriv in numret och tryck sedan på OK eller ratten.

 • När en rad menyer visas väljer du meny nummer 4 (fyra) för att kunna kopiera meddelanden. Fortsätt sedan genom att välja meny nummer 1 (en) för att kunna registrera eller registrera.

 • När du är registrerad, fortsätt med att skicka ett SMS med formatet YTAM (mellanslag) Ditt Nej eller Tapparens nummer. Skicka meddelandet till numret 2255.

 • SMS som går till din släktings smartphone eller mobiltelefon går nu automatiskt till ditt nummer eller det knackningsnummer som du angav i SMS tidigare. Notera: Denna tjänst är föremål för en avgift för dig, avlyssningen, som är 1 000 IDR per användning.

Hur man trycker på SMS från XL-operatörsanvändare

Förutom Telkomsel är den operatör som oftast används av mobiltelefon- eller smartphone-användare i Indonesien XL. Släktingar som du vill trycka på med ditt XL-nummer? Här är stegen för att knacka på ett SMS från ett XL HP-nummer:

 • Precis som de första stegen för att knacka på föregående SMS, först och främst behöver du låna mobiltelefonen till barnet, brorson eller flickvän du vill trycka på SMS. Försök att låna det ordentligt utan att väcka misstankar. Om det behövs kan du låna ett tag utan att fastna av ägaren av smarttelefonen, aka HP.

 • Ring ett nummer 123571#. Om du har angett koden eller numret korrekt fortsätter du genom att klicka på OK eller trycka på samtalsikonen.

 • Därefter visas flera menyer, fortsätt genom att välja alternativ SMS-assistent på den tillgängliga menyn. Fortsätt genom att välja Automatisk kopiering på nästa meny och avsluta sedan med att välja Ja.

 • Aktivera numret genom att skicka ett SMS som innehåller formatet KOPIERA (mellanslag) PÅ (mellanslag) Ditt nummer eller numret på tapparen skicka sedan till numret 799.

 • Aktiveringsprocessen för avlyssning är klar. Det inkommande SMSet till din släktings mobiltelefon eller smartphone går sedan också till det mobilnummer som du angav tidigare. Du kommer också att debiteras samma abonnemangsavgift som Telkomsels operatör.

Hur man trycker på SMS Alla operatörer som använder applikationer

Den släkting som du vill trycka på är inte en Telkomsel- eller XL-operatör? Oroa dig inte, den tredje metoden är hur man trycker på SMS för alla operatörer som använder en Android-applikation. För att göra det, följ stegen nedan:

 • Du behöver inte längre låna dina släktingar i hemlighet. Allt du behöver är en applikation som heter SMS Forwarding App. Du kan få den här applikationen gratis eller utan kostnad i Google Play Butik.
 • När appen har installerats på din smartphone öppnar du appen omedelbart. Först och främst, ge appen några behörigheter för att kunna komma åt inkommande och utgående SMS och samtal.
 • Ange det mobilnummer som du vill fånga SMS i den angivna kolumnen. Använd "+62" istället för "0" för mobiltelefonprefix. Aktivera sedan alternativet Vidarebefordra SMS.
 • TARAA! Det inkommande SMS till släktingens nummer som du tryckte på kommer nu automatiskt att gå till din smartphone via applikationen. Om de två metoderna ovan kräver en prenumerationsavgift kan du njuta av den sista metoden gratis utan prenumerationsavgift.

Det är de tre metoderna hur man trycker på SMS andra människor utan att fastna. Återigen påminner ApkVenue dig om att du bara använder tipsen ovan för brådskande behov och inte med skadlig avsikt.

En sak till, framgången för de tre metoderna ovan påverkas också av olika faktorer, såsom operatörer som har uppdaterat sina system eller applikationer som ibland har problem.

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found