7 sätt att titta på med vänner eller flickvänner via onlinesidor

Vill du veta hur du går online med din pojkvän när du är på social distans? ApkVenue har det här säkra sättet att titta online tillsammans utan applikation. Kan du bara använda en mobiltelefon!

Hur man online nobar det kan vara ett motgift mot hemlängtan för de av er som tvingas till LDR med pojkvänner och vänner mitt i en pandemi som nu.

Kvalitetstid med en pojkvän är en viktig sak för att upprätthålla ett harmoniskt förhållande. Det är dock mycket svårt att hitta kvalitetstid i en tid som denna.

Att titta på filmer tillsammans är en av de vanligaste formerna av kvalitetstid. Lyckligtvis kan teknik överbrygga dina behov på den här.

Nu kan du titta på tillsammans med din pojkvän eller de som är närmast dig utan att lämna rummet med bara en webbläsarapplikation.

Allt du behöver göra är att få tillgång till tittarsidan / applikationen tillsammans som är tillgänglig på internet. Hur den här tittarsidan tillsammans fungerar är inte som en vanlig filmströmningssida, gäng.

Är du naturligtvis nyfiken? Om så är fallet, se ApkVenues artikel om 7 applikationer för att titta på filmer tillsammans i sin helhet nedan!

1. Watch2Gether (mest populära tittarsidan tillsammans)

Watch2Gether (//www.watch2gether.com/) är den mest populära delade visningssidan på internet. ApkVenue rekommenderar starkt att du använder den här webbplatsen.

För att använda funktionen behöver du inte registrera dig först, gäng. Du behöver bara skapa ett rum och kopiera sedan länkrummet. Tyvärr finns det ingen app för fjärrövervakning från den här webbplatsen.

Du måste bara dela länken med din flickvän eller så kan det också vara med dina vänner, gäng. Hur som helst, väldigt enkelt och praktiskt.

Hur man spelar upp videor på watch2gether är också enkelt. Du måste bara kopiera den videolänk du vill ha från andra webbplatser som Youtube, Vimeo, eller Dailymotion.

2. Kast

Om du letar efter en tittande webbplats tillsammans som kan nås med en stationär eller smartphone kan du använda Kast (//w.kast.live/), gäng.

Med Kast kan du titta på med din pojkvän var och när. Du kan också ladda ner Kast-applikationen för din smartphone.

Denna tittande applikation tillsammans har sina egna fördelar som du kan använda, gäng. Du kan inte bara titta tillsammans utan också få tillgång till strömmande webbplatser via Kast som din webbläsare.

Den här filmtittningssidan är faktiskt en fortsättning på Rabbit-applikationen, som avslutade sin serviceperiod 2019.

3. MyCircleTV

Fortfarande förvirrad över hur man tittar online tillsammans utan en ansökan? Prova MyCircleTV, gäng! MyCircleTV (//www.mycircle.tv/) är en gratis tittarsida tillsammans som du kan använda nästa.

Hur man lär sig online på den här webbplatsen är också enkelt, du och din flickvän behöver bara registrera dig först. Efter registreringen kan du använda alla MyCircleTV-funktioner gratis, gäng.

En av dess unika egenskaper är du kan spara videon du vill titta på molnlagring med en kapacitet på 5 GB. Du kan titta på videon igen mer praktiskt.

Dessutom är MyCircleTV också utrustad med en röstchattfunktion som är integrerad med strömmande video på skärmen. Du kan chatta eller diskutera filmerna du tittar på.

4. Gaze: Long Distance Movie Night

Blick (//letsgaze.com/) är en online-tittarsida som är speciellt utformad för LDR-par. Dess väldigt söta gränssnitt får dig att sakna din pojkvän ännu mer.

Du kan titta på videor från strömmande webbplatser som YouTube gratis, gäng. Du behöver inte ladda ner ett program för att se på film tillsammans, du kan titta på det tillsammans direkt från webbläsaren.

En av det unika som ägs av Gaze är Du kan videosamtal till din pojkvän medan du tittar på videor tillsammans. Den här webbplatsen är lämplig för dig som vill släppa hemlängtan.

Om du är uttråkad när du tittar på filmen som spelas är allt du behöver göra att se ansiktet på din pojkvän som ser allvarligt på den, gäng. Är det inte kul?

5. Netflix Party (Titta tillsammans på Netflix)

Vem känner inte Netflix, den betalda filmströmningstjänsten med flest användare i världen? Netflix tillhandahåller en samling av de bästa filmerna och serierna som du kan titta på.

Netflix-fest (//www.netflixparty.com/) är ett tillägg för webbläsaren Google Chrome som låter dig titta på samma film med din flickvän eller vän på Netflix-webbplatsen.

Netflix Party kan endast nås av personer som prenumererar på Netflix eller har tillgång till ett Netflix-konto. Så det är inte gratis, gäng.

Dessutom gick människor med i rummet måste använda webbläsaren Google Chrome som har installerats Netflix Party-tillägget. Netflix Party är ett av de bästa sätten att spela online idag.

6. & chill

Denna webbplats erbjuder ett sätt att spela online med dina vänner och partner en känsla som liknar att titta på en biograf.

PÅ plats & chill (//andchill.tv/) du kan göra rum jag var på insidan rum senare dirigeras du till en visningsvy som är formad som en bioskärm.

Du kan hantera videon du vill titta på här samt bjuda in dina vänner eller flickvän att titta på den tillsammans, chatta tillsammans och skratta tillsammans.

Det finns dock ingen version av applikationen att titta tillsammans från den här webbplatsen webbtjänsten du kan komma åt när som helst.

7. Kosmi

Den sista rekommendationen för hur man kan titta tillsammans från ApkVenue är att gå in på webbplatsen Kosmi (//kosmi.io/). På den här webbplatsen, du kan göra virtuellt rum och bjuda in dina vänner eller flickvänner.

Inte bara kan du titta på det, via den här webbplatsen, du också kan spela spel tillsammans och släppa sakna varandra genom att chatta tillsammans i den.

Det finns också många andra funktioner som denna tittarsida erbjuder tillsammans virtuellt kortbord, öppen arena, skärmdelning, och mycket mer.

Du kan få tillgång till tjänsterna på den här webbplatsen gratis, så du behöver inte spendera extra kapital för att ha kul med din pojkvän eller dina andra vänner.

Mitt i isoleringsförhållanden och social distansering Liksom idag kan den här gemensamma tittarsidan som ApkVenue ger dig vara ett alternativ för dem som inte hittar den.

Dess gratisåtkomst gör att du inte behöver spendera extra pengar för att njuta av webbplatsens funktioner lista detta.

Det var Jakas artikel om 7 webbplatser för att titta på filmer med din LDR-pojkvän eller vän. Förhoppningsvis kan Jakas artikel hjälpa dig att upprätthålla harmonin i ditt LDR-förhållande, ja.

Läs också artiklar om Strömmande filmer eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba