10 lättaste öppna världsspel för datorer och bärbara datorer

Spela de bästa och lättaste öppna världsspelen som Gothic, Fallout och mer på din bärbara dator eller PC. Smidig och säker garanti! November 2020-uppdatering.

Lätt öppen världs PC-spel låter som en motsägelse i termer. Hur kan det finnas ett spel med ett öppet världstema som kan spelas på enheter med minimispecifikationer.

Som vi vet kräver öppna världsbaserade spel vanligtvis en stor databas inte alla kan spelas på PC-enheter med låga specifikationer.

Ändå finns det fortfarande olika typer av öppen världsspel som du kan spela på en dator med låga specifikationer och det erbjudna spelet är fortfarande väldigt intressant.

Fängslad av PC-spelet potatisöppen värld som fortfarande är intressant att spela? Kom igen, kolla in ApkVenues recension nedan.

10 bästa lätta öppna världsspel 2020

Trots att det inte har realistisk grafisk kvalitet som de flesta av de senaste spelen idag, finns det en rad PC-spel med öppen värld som kommer att vara Jaka den här gången har sin egen charm.

Med början från gameplay särskild till speciella uppdrag som är intressanta att utforska, allt finns i spelet som ApkVenue rekommenderar den här gången.

Utan vidare, här är en lista över de bästa potatisöppen världsspelen som du kan spela just nu på en dator med minimispecifikationer.

1. Gotiska 3

Gotiska 3 är en av öppen världsspel som är baserad RPG-fantasi. Det finns många specialiseringsalternativ som du kan utforska i det här spelet.

Skillnaden mellan Gothic 3 och den tidigare serien ligger i designen bredare värld. Spelare kan också utforska världen i detta spel fritt.

Även om grafiken i spelet släpar efter är denna aspekt gameplay, berättelserna och anpassningen som erbjuds kan kompensera för denna brist i allmänhet.

Minsta specifikationerGotiska 3
OSWindows 7 (64-bitars)
ProcessorIntel Pentium 4 eller AMD 2 GHz CPU
Bagge1 GB
GPU128 MB
DirectXDirectX 8.1
Minne4,6 GB
Pris89.999 IDR, - (Ånga)

2. Assassin's Creed 2

Rekommendationen för det bästa och lättaste PC-spelet i nästa värld är Assassin's Creed 2. Det här spelet var ganska älskat när det släpptes.

I det här spelet kommer du roll som mördare med en mängd unika förmågor och verktyg.

Design miljö i detta actionspel fortfarande intressant att utforska, och du får också friheten att utforska det utan att behöva fixera det uppdrag som ges.

Minsta specifikationerAssassin's Creed 2
OSWindows Vista (32-64 bitar) / Windows 7 (32-64 bitar)
ProcessorIntel Core 2 Duo 1,8 GHz eller AMD Athlon X2 64 2,4 GHz
Bagge1,5 GB
GPU256 MB
DirectXDirectX 9.0
Minne8 GB
PrisRp99,000, - (Ånga)

3. Far Cry 2

Även om det är väldigt gammalt, Far Cry 2 fortfarande värt att vara ett av de coola öppna världsspelen att spela.

Far Cry-serien är välkänd gameplaydet är det beroendeframkallande berättelsen är också väldigt intressant att lyssna på.

Det finns många överraskningar som du kommer att stöta på när du spelar detta FPS-spel, och det här spelet kräver naturligtvis inte en dator med höga specifikationer för att kunna spela det.

Minsta specifikationerFar Cry 2
OSMicrosoft Windows XP eller Windows Vista
ProcessorPentium 4 3,2 Ghz, Pentium D 2,66 Ghz, AMD Athlon 64 3500+ eller högre
Bagge1 GB
GPU256 MB
DirectXDirectX 9.0
Minne3,5 GB
Pris99 000 IDR (Ånga)

4. Sovande hundar

Sovande hundar är ett öppet världsspel med en ganska cool story, förutom att det här spelet också har Hong Kong stadsbakgrund vilket är intressant att utforska.

Den grafiska kvaliteten som erbjuds i detta spel är inte så dålig, även om den är mer än fem år gammal.

Det är detta som fick Sleeping Dogs att bli ett av de bästa öppna världsspelen för sin tid, även när det släpptes, Sleeping Dogs. omedelbart säljer på marknaden.

Minsta specifikationerSovande hundar
OSWindows Vista 64bit, Windows 7 64bit, Windows 8 64bit
ProcessorCore 2 Duo 2,4 GHz eller Athlon X2 2,7 GHz
Bagge4 GB
GPU256 MB
DirectXDirectX 10.0
Minne20 GB
PrisRp199,000, - (Ånga)

5. Grand Theft Auto: San Andreas

Vem känner inte detta lätta PC-öppna världsspel. Grand Theft Auto San Andreas blev ett av de mest populära spelen på sin tid.

Det finns många fuskkoder som du kan använda i det här spelet, och dessa koder gör din spelupplevelse mycket enklare och naturligtvis mer kul.

Du kan göra vad du vill i det här spelet utan att behöva oroa dig för uppdrag och så vidare. Det är också det som gör att många fortfarande spelar det idag.

Minsta specifikationerGrand Theft Auto San Andreas
OSMicrosoft Windows 2000 / XP
Processor1 GHz Pentium III- eller AMD Athlon-processor
Bagge256 MB
GPU64 MB
DirectXDirectX 9.0
Minne3,6 GB
PrisRp199,000, - (Ånga)

En annan lätt PC Open World Game ... `

6. Prototyp

Detta spel med en ganska snygg historia också kräver inte en högspecifik dator för att kunna spela.

I detta potatisöppna världsspel kommer du att fungera som Alex, han är någon med superstyrka men å andra sidan måste han också förlora sitt gamla minne.

Oavsett vad som händer måste du fortfarande ta reda på vem som står bakom det ett virus som har spridit sig detta område och utrota det.

Minsta specifikationerPrototyp
OSWindows XP / Vista
ProcessorIntel Core 2 Duo 2,6 GHz eller AMD Athlon 64 X2 4000+
Bagge2 GB
GPU256 MB NVIDIA GeForce 7800 GT eller 256 MB ATI Radeon X1800
DirectXDirectX 9.0
Minne8 GB
PrisRp124,756, - ​​(Ånga)

7. Fall 3

Detta lätta PC-spel med öppen värld har ett ganska unikt spel, det vill säga att spelarna kommer till utforska ett land i framtiden med ett förstört tillstånd.

Fallout 3 kan betraktas som det bästa öppna världsspelet för sin tid, även om spelet fortfarande är det fortfarande värt att spela hittills.

Intressant igen, Fallout 3 har en mängd olika uppdrag med en intressant historia att utforska. Du behöver minst 60 timmar till för att slutföra huvuduppdrag och sidomission i det här spelet.

Minsta specifikationerFallout 3
OSWindows XP / Vista
Processor2,4 GHz Intel Pentium 4
Bagge2 GB
GPU256 MB grafikkort
DirectXDirectX 9.0
Minne7 GB
PrisRp135,999, - (Ånga)

8. Saints Row: Den tredje

Förutom att kunna spelas på PC-enheter som inte är för "wow", Saints Row: Den tredje har också smart spelmekanik.

Tydligen har det här öppna PC-spelet som släpptes 2011 vann många utmärkelser och positiva kommentarer bland spelare.

Även om det här spelet inte är lika upptagen som tidigare, är Saints Row: The Third fortfarande värt att följa med din fritid.

Minsta specifikationerSaints Row: Den tredje
OSWindows XP
Processor2 GHz Dual Core-processor
Bagge2 GB
GPU320MB-grafikkort
DirectXDirectX 9.0
Minne10 GB
Pris89.999 IDR, - (Ånga)

9. Bara orsak 2

Genom spel Bara för att 2, kommer du att känna den öppna världens bredd från planet, vill falla fritt eller bara utforska mellan öarna, allt du kan göra.

Detta öppna världsspel är känt för sitt koncept gameplaydet är det över toppen, och bli en separat underhållningskälla som är svår att hitta i andra spel.

Dessutom är Just Cause 2 inte alltför krävande när det gäller specifikationer, och HD-grafiken som serveras i det här spelet är fortfarande ganska bra.

Minsta specifikationerBara för att 2
OSMicrosoft Windows Vista
ProcessorDual-core CPU
Bagge2 GB
GPU256 MB grafikkort
DirectXDirectX 10
Minne10 GB
Pris89.999 IDR, - (Ånga)

10. Bully Scholarship Edition

Jakas senast rekommenderade PC-spel med öppen värld är PC-versionen av ett av de bästa PS2-spelen som någonsin gjorts, Bully.

Bully Scholarship Edition ta inställningen i en skolmiljö, och du kommer att vara en av eleverna i den här skolan som försöker styra skolan genom våld.

Massor av intressant dynamik som serveras av det här spelet, och naturligtvis gameplay som serveras till och med stavad ut beroendeframkallande.

Minsta specifikationerBara för att 2
OSMicrosoft Windows Vista
ProcessorIntel Pentium 4 (3+ GHZ) / AMD Athlon 3000+
Bagge1 GB
GPUNvidia 6800 eller ATI Radeon X1300
DirectXDirectX 9.0
Minne4,7 GB
PrisRp. 115,999, - (Ånga)

Tja, där är han några lätta öppna världsspel för datorer med låga specifikationer. Hur? Är du intresserad av att spela spelen ovan?

Oroa dig inte, för de spel som ApkVenue nämnde ovan gör definitivt inte att din PC eller bärbara enhet brinner.eftersläpning.

Har du frågor om spelet och specifikationerna ovan, eller vill du lägga till? Kom igen, tveka inte att dela i kommentarfältet nedan.