100% fungerar! Dessa 5 applikationer är bevisade för att göra din smartphone snabb laddad

Kanske har du provat några appar i Google Play Butik och de fungerade inte bra. Det finns ingen anledning att oroa sig för att det händer igen eftersom applikationen som ApkVenue kommer att granska är verkligen framgångsrik för att göra påfyllningsprocessen snabbare

Har haft ett döende batteri tidigare men du har inte mycket tid att göra det laddning? Det finns faktiskt inget säkert sätt att påskynda batteriladdningen på smarttelefonen. I grund och botten är varje batteri inställt när det byggs. Precis som Li-Lon-batteriet kommer det att ladda hela räckvidden 2 till 3 timmar.

Det sofistikerade Android-systemet tillåter dock många speciella applikationer för att påskynda batteriladdningen. Du kanske har provat flera liknande applikationer på Google Play Butik och gick inte bra. Tja, det finns ingen anledning att oroa sig för att det händer igen, för applikationen som ApkVenue kommer att granska verkligen är Var framgångsrik gör laddningsprocessen snabbare än normalt. Nyfiken? Kom igen, låt oss lyssna!

  • 12 bästa applikationer för batterisparande | Älskar ditt batteri!
  • Tips för att spara batterier i smartphone utan att behöva ladda ner applikationer

100% FUNGERAR! Dessa 5 applikationer är bevisade för att göra din smartphone så snabb laddning

1. Fast Cleaner Plus RAM Cleaner

Den första Android-applikationen kallas Fast Charger Plus RAM Cleaner, vilket gör att laddningsprocessen på din smartphone kan gå snabbare eftersom den stänger applikationer kör i bakgrunden. Som namnet antyder är denna applikation inte bara för att påskynda laddaren utan kan vara användbar för att lindra dränerat RAM.

2. Turboladdare för batteri

Laddningsprocessen blir snabbare med applikationen Batteriladdare. Egentligen skiljer det sig inte mycket från applikationen ovan, det är bara att den här applikationen bara har en användning, nämligen accelererande laddning. Genom att förlita sig på denna applikation kommer batteriet att vara fyll snabbare eftersom det fungerar för att rengöra applikationer som körs så att smarttelefonen inte heller upplever värme.

3. Dr. Batteriladdare

Dr. Batteriladdare också en av de bästa apparna. Eftersom det tros kunna göra din smartphone snabbare när du använder den.avgift, med den här applikationen får du fyllningshastigheten upp till 30%. Ändå gäller det inte alla batteriförhållanden. Om Batteriets hälsa har minskat, sedan tar laddningsprocessen fortfarande lång tid.

4. Supersnabb laddare 5x

Vill du gå ännu snabbare när du laddar batteriet? Använd applikationen först Supersnabb laddare 5x vilket ger maximal hastighet. För hur den här applikationen fungerar är inaktivera program som körs i bakgrunden och funktioner som för närvarande är aktiva men inte används.

5. Snabb laddning

Denna sista ansökan väldigt ofta används av Android-användare! Orsaken är, Snabb laddning kunna göra laddningsprocessen för din smartphone snabbare upp till 30%. Det kommer att kännas väldigt annorlunda om du aldrig har debiterat med den här applikationen, sedan försöker du ladda med den här applikationen.

Tja, där är det De 5 mest effektiva applikationerna för att påskynda batteriladdningen på en Android-smartphone. Om du ofta är uttråkad av att vänta på att ett mycket långt batteri ska laddas rekommenderar ApkVenue att du använder någon av de applikationer som ApkVenue nämnde ovan.