De 10 bästa webbtonerna du måste läsa 2017

Resultatet är att webtoon har en historia som ibland överträffar kvaliteten på populär anime och manga, och har stor bildkvalitet.

Webtoon var ursprungligen en serietidning som var utformad för att lätt kunna läsas på en mobiltelefon. Webtoon expanderade snabbt till att inkludera manhwa-element (koreansk manga).

Resultatet är att webtoon har en historia som ibland överträffar kvaliteten på populär anime och manga, och har stor bildkvalitet. För dig som aldrig har läst en webtoon, här är några titlar som definitivt gör att du inte kan sluta läsa.

  • Spelare måste veta! Dessa är de 5 avgörande faktorerna för seger i DotA 2
  • De 5 bästa och mest dödliga hjältebärarna i DotA 2
  • 7 Hero DotA 2 som är det svåraste att döda, var är din hjälte?

De 10 bästa webbtonerna du måste läsa 2017

10. TÄRKNINGAR

Genre: Fantasy

Författare: Hunsyeok Yun

Komisk webtoon Fantasy Detta berättar om en tonåring som heter Dong Tae som verkligen hatar sitt liv. Han ofta mobbad av sina skolvänner och gjorde budbärare på grund av sin lilla kropp, hans ansikte är mindre stiligt, och han är inte smart.

Så annorlunda än sin klasskamrat Taebin som är stilig och smart så han är populär i skolan trots att han är en ny elev. En gång erbjuder Taebin Dong Tae ett tärningsspel som kommer att förändra hans liv, undrar du vad som kommer att hända med Dong Tae?

9. Spelarna

Genre: Fantasy

Författare: Sang-A

Webtoon-serierna relaterade till det här spelet berättar om en tonåring som har konstig kraft nämligen kraften som karaktärerna i spelet. Han kunde se märket ovanför allas huvud. Även han kunde se sin status och kunde också öka den. Ibland får han ett uppdrag i livet som ett spel, men uppdraget innehåller aktiviteter i den verkliga världen.

Hur som helst, han lever verkligen som en spelkaraktär men i den verkliga världen. Han lever som att spela spel. Han var förvirrad av sin styrka tills han en dag plötsligt gick in i ett virtuellt rum i den verkliga världen. Från och med det förstod han sin styrka.

Vad hände med honom? Vad kommer att göras med kraften från The Gamer? Vänligen läs det eftersom det garanterat blir riktigt roligt, särskilt för spelare.

8. SMAS'D

Genre: Livsskiva

Författare: Oja Aritonang

Berättar om ett grundskolebarn som alltid träffar gymnasiebarn vid busshållplatsen varje dag. Från att inte veta till att vara bekant. Vad sägs om deras nästa vänskapshistoria?

7. Noblesse

Genre: Fantasy

Författare: Jeho Son / Kwangsu Lee

Denna serie berättar om en vampyr som har en mycket stark makt men han stör inte människor, det skyddar honom.

6. 304: e studierummet

Genre: Drama

Författare: Felicia Huang

Berättar om en lat men hockeystudent som heter Desyca. Han genomgick karantän för fysik före OSN med de stiliga pojkarna i rum 304. Hur är historiens kontinuitet? Låt oss läsa ...

5. Falling Late in Love

Genre: Romantik

Författare: xzbonbon

Barney är den populäraste studenten på campus. Han hörde alltid alla kvinnors ord, inklusive Elvira. Elvira varade dock inte länge. Vad ska Barney göra innan det är för sent?

4. Hana Haru

Genre: Romantik

Författare: Seokwoo

Berättar för en ung kvinna som höjer en varulv. Varulven (Haru) gillade hans älskarinna (Hana). Vad är deras nästa historia?

3. Paret Gaje

Genre: Romantik

Författare: Annisa Nisfihani

Berättar fortsättningen på webtoon-serien My-pre bröllop. I den här berättelsen sägs det att Mas och Adek var gift. Vem sa att äktenskapet var enkelt?

2. Tahilalats

Genre: Komedi

Författare: Nurfadli Mursyid

Bli inte förvånad när du först läser den här webtoon tillverkad i Indonesien, för du kommer att vara förvirrad över historiens betydelse. Ja, den här komediens genrewebb har ett otroligt smart komedikoncept i varje serie. Som ett resultat måste du tänka ett ögonblick för att fånga vad som menas. Men om du redan förstår kan skratt och hårda förbannelser automatiskt komma ut ur munnen.

1. Orange marmelad

Genre: Romantik

Författare: Seokwoo

Denna serietidning är förmodligen föråldrad (2015), men det finns fortfarande många lojala läsare som läser den här serien om och om igen fram till 2017, så jag tror att den här serien är de bästa serierna ett måste läsas. Många vet redan om denna webtoon eftersom en dramaversion har gjorts i deras hemland, Sydkorea.

Baek Mari är en vampyr som också är gymnasieelever. Han försöker vara kall och antisocial eftersom han inte vill att någon ska veta att han är en vampyr. Men på något sätt är han faktiskt galen på den mest populära eleven i sin skola, Jaemin. Hur är deras nästa kärlekshistoria?

Apps Entertainment NAVER Corp. LADDA NER

Det är De 10 bästa webbtonerna du måste läsa. Ledsen om det är fel säga.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found