De 7 bästa gratis filmwebbplatserna 2021

Webbplatsen för att titta på IndoXXI-streamingfilmer har verkligen blockerats. Men lugna dig! Det finns fortfarande alternativa webbplatser för att titta på gratis Indo och juridiska filmer här!

Strömmande filmwebbplatser naturligtvis kan det vara det bästa valet när du vill bli av med trötthet efter en dag med aktiviteter, ja, gäng.

Speciellt med spridningen av Coronaviruset som aldrig avtar, gör det också att många av oss måste stanna hemma, så att titta på filmer är det mest effektiva sättet att bli av med tristess.

Tyvärr var du förra året tvungen att dela med dig av en av de mest populära gratis filmströmningstjänsterna, IndoXXI.

Men även om IndoXXI blockerades och försvann finns det fortfarande några gratis filmvisningssidor som du kan komma åt 2020 vet du! Vilka är dessa sajter? Här är den fullständiga listan.

1. Viu

Foto med tillstånd av: Viu

För er koreanska dramaälskare, Viu (www.viu.com) är antingen sajten eller plattform streama filmer som du måste prova.

Här hittar du ett stort urval av de senaste koreanska drama- och filmtitlarna från olika genrer kan ses gratis.

Ja, även om en del av premiuminnehållet endast kan betalas av betalda kunder.

Inte bara visar från Korea Ginseng Country, Viu erbjuder också val av thailändska drama och filmer, indonesiska filmer, till japanska drama, vet du.

2. iFlix

Fotokälla: iFlix

Bortsett från Viu, iFlix (www.iflix.com) är också en av de fria filmwebbplatserna som inte är mindre populära, gäng. Du kan titta på gratis Indo sub online-filmer med ett brett urval av titlar som har tillhandahållits.

Faktum är att en av de nyaste thailändska dramaerna, Dåligt geni Du kan också titta på den plattform streama den här gratis vet du. Bra, eller hur?

Inte bara det, iFlix tillhandahåller också film- och dramainnehåll från olika länder som Korea, Thailand, Indonesien till Hollywood-filmerna.

3. Genflix

Fotokälla: Genflix

Vill du ha en alternativ webbplats gratis filmlänk Övrig? Genflix (www.genflix.co.id) kan vara ett av svaren!

Speciellt för dig som älskar japanska animerade filmer, erbjuder Genflix också ett stort antal val som Pokémon, My Hero Academia och många fler.

Intressant nog, förutom att tillhandahålla film- eller serieinnehåll från olika länder, erbjuder den här gratis filmsidan också live-tv-tjänster där du kan titta på lokala TV-kanaler.

Du behöver inte längre installera applikationen för att titta på TV online, gäng!

4. CATCHPLAY +

Fotokälla: Google Play

Nästa lagliga gratis filmvisningssida finns där CATCHPLAY + (www.catchplay.com) som till och med tillhandahåller en specialkategorimeny för en samling gratis filmer och drama.

Men om du vill titta på premiumfilminnehåll måste du prenumerera först genom att betala ett belopp 45 000 IDR per månad.

Inte mycket annorlunda från andra online-streamingwebbplatser för 2020-undertexter, CATCHPLAY + erbjuder också en mängd olika indonesiska, koreanska, thailändska och Hollywood-filminnehåll.

5. Video

Fotokälla: Vidio

Även om det är känt som en av de bästa online-tv-applikationerna, men Video (www.vidio.com) ger uppenbarligen också en mängd olika filminnehåll som du kan titta på gratis, vet du.

Inget halvhjärtat, här hittar du också många koreanska, indonesiska, Hollywood-filmer och drama, thailändska filmer till indiska filmer. Verkligen komplett, eller hur?

För vissa exklusiva filminnehåll kan det tyvärr bara ses av de av er som har prenumererat på ett Premium Vidio-konto.

6. Biskop Online

Den näst bästa biofilmsidan är Online-film (//bioskoponline.com/) som specifikt ger de bästa verken för landets barn.

För de av er som är mer intresserade av att titta på indonesiska filmer presenterar Online Cinema flera olika titlar från olika genrer som du kan njuta av. Även om siffrorna inte är för många.

Dessutom måste du betala först för att titta på den här webbplatsen. Men lugna dig, från 5000 IDR du kan njuta av det, hur kommer det!

7. WeTV

Senast där WeTV (//wetv.vip/en) som nyligen har varit ganska populärt bland fans av de bästa gratis filmerna.

Intressant nog erbjuder WeTV också flera originaldramaserier som Netflix som erbjuder intressanta historier, du vet! Till exempel Imperfect The Series som är en anpassning av filmen.

För er fans av anime-serier har WeTV också ett ganska varierat bibliotek komplett med indonesiska undertexter. Det coolaste är att du kan njuta av allt detta gratis, vet du.

varning: Shhh ... Detta är risken att titta på film Uppkopplad Vad du borde veta!

Som ni vet, webbplatser som tittar på film ström IndoXXI har stängt alla sina tjänster den 1 januari 2020.

Den främsta anledningen är tydlig, för att titta på film via den här webbplatsen är verkligen stötande Immateriella rättigheter (IPR), där IndoXXI inte betalar ett öre till filmägare.

Därför rekommenderas det att du bara tittar på filmer på lagliga webbplatser. Dessutom, vad är farorna med att titta på en film uppkopplad genom IndoXXI-liknande tjänster?

Det finns faktiskt många tjänsteleverantörer ström detta sätta upp pornografiska annonser så att innehållet är mindre säkert när det tas emot av minderåriga.

Dessutom leder ibland annonserna till innehåll som luktar av onlinespel, tills potentialen nätfiske och distribuera skadlig kod på den enhet som kommer åt den, vet du.

Därför bör du tänka två gånger när du besöker webbplatser som tittar på film som ApkVenue granskade ovan, gäng. Gör på egen risk!

Tja, det är rekommendationen för de bästa och gratis filmvisningswebbplatserna 2021 som du kan besöka som ett alternativ till IndoXXI. Du kommer att känna att du har din egen online-film!

Men kom ihåg! Använd sidorna ovan klokt och låt dig inte använda dem för att titta på negativa saker, va!

Från samlingen ovan, var är webbplatsen ström vilken är din favorit? Kom igen, skriv din åsikt i kommentarfältet nedan och ses på nästa JalanTikus-artikel!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.