5 knep för samtal utan kredit till alla operatörer, 100% arbete!

Vill du veta hur man ringer utan kredit till alla operatörer? ApkVenue-delning, det hemliga tricket för gratis samtal till alla operatörer. Garanterad 100% framgång.

Kommunikation är viktig, det är det som gör HP till ett viktigt objekt. Med mobiltelefoner är kommunikation över långa avstånd enklare.

Det finns två val av kommunikation med mobiltelefoner, skicka meddelanden / chatta och ringa telefonsamtal. Bäst av allt, faktiskt ringa. Men tyvärr kräver det mycket kredit och tenderar att vara dyrt.

Så du kan ringa glatt, låt oss se knep för hur man ringer utan kredit efter, så att din kredit inte tar slut snabbt.

5 knep för samtal utan avgift för alla operatörer, garanterat att arbeta 100%

Med den teknik som finns tillgänglig idag finns det olika sätt att ringa utan kredit.

Inte bara via internet kan metoden som ApkVenue delade den här gången användas för att ringa gratis samtal med en separat kommunikationslinje.

Är du nyfiken på hur man ringer utan kredit till alla operatörer? Här är mer information.

1. Gratis samtal med LINE Out-applikationen

En av de mest populära chattapplikationerna, nämligen LINE. Bortsett från att chatta, vem skulle ha trott att den här applikationen också skulle kunna ringa gratis.

Det är gratis, samtal via denna applikation kan ringas till alla operatörsnummer via en speciell linje. Ljudet som erbjuds är mycket tydligt, verkligen värt att prova.

Inte bara i Indonesien, den här applikationen gör att du kan kontakta människor runt om i världen gratis.

För närvarande är LINE Out-tjänsten redan integrerad direkt med huvudlinjen, så du behöver inte ladda ner ett annat program om du redan har LINE.

InformationLINJE
UtvecklareLINE Corporation
Recensioner (Antal granskare)4.4 (12.162.550)
StorlekVarierar
Installera500.000.000+
Android MinimumVarierar

Ladda ner LINE-appen här!

LINJE

2. TalkU, den bästa gratisapplikationen

Denna applikation erbjuder ett sätt att ringa utan kredit som du kan använda för dina behov internationell kommunikation.

TalkU tillhandahåller till och med en var är du-tjänsten kan få ett USA-telefonnummer gratis, gäng.

Inte bara via internet, om personen du vill kontakta inte kan komma åt internet, erbjuder TalkU internationella telefontjänster till super billiga priser.

InformationTalkU
UtvecklareTalkU International Inc.
Recensioner (Antal granskare)4.5 (302.788)
Storlek37 MB
Installera10.000.000+
Android Minimum4.1

Ladda ner TalkU-appen här!

TalkU

3. Gratis samtal med Viber-applikationen

Denna applikation är redan mycket populär i världen. Förutom smartphones, finns även för PC. Detta gör att du kan ringa samtal mellan datorer och smartphones.

Viber också tillhandahåller samtalstjänster till vanliga mobilnät, och du kan komma åt den gratis genom att samla poäng i denna applikation.

Inte bara gratis samtal, denna applikation erbjuder också sms. Så det finns ingen anledning, eller hur, inte prova den här applikationen?

InformationViber
UtvecklareViber Messenger
Recensioner (Antal granskare)4.3 (13.778.229)
StorlekVarierar
Installera500.000.000+
Android MinimumVarierar

Ladda ner Viber-applikationen här!

JalanTikus Sociala och meddelandeprogram LADDA NER

4. Gratis samtal med programmet för gratis telefonsamtal

För de av er som inte gillar att vara komplicerade är det här tricket att ringa utan kredit ett måste. Eftersom det ser ut som en vanlig telefon i allmänhet.

Denna gratis telefonapplikation ange ett särskilt nummer för dig att använda, och med detta nummer kan du ringa varandra gratis.

Förutom det, i den här applikationen är du kan njuta av gratis internationell telefontjänst för. Hur? Är du intresserad av att prova den här applikationen?

InformationGratis telefonsamtal
UtvecklareDingtone, Inc.
Recensioner (Antal granskare)4.5 (556.567)
Storlek36 MB
Installera10.000.000+
Android Minimum4.1

Ladda ner applikationen för gratis telefonsamtal här!

Gratis telefonsamtal

5. Gratis samtal med BlueFi-applikationen

För de av er som gillar att ringa i timmar utan att sluta, måste ni prova den här metoden. Denna metod är med ringa samtal via Bluetooth-nätverk. Garanterad gratis tiotals timmar.

Det finns dock nackdelar med att ringa samtal med den här metoden, nämligen att den inte kan användas över långa sträckor. Denna metod är lämplig för kommunikation mellan invånare och för att samordna evenemang.

Genom att använda denna kostnadsfria samtalsapp kommer dina kommunikationsmönster att vara för att vara mer effektiva eftersom funktionen för denna applikation ägnas åt att ringa bara.

InformationBlueFi-telefon
UtvecklareIchiban Soft
Recension4
Storlek2 MB
Android Minimum4.1

Ladda ner BlueFi-applikationen här!

Ichiban Soft DOWNLOAD Apps Networking

Med knep för att ringa utan kredit från Jaka, nu blir din kommunikation definitivt smidigare. Tricket som ApkVenue delar den här gången kan du använda det som ett alternativ till WhatsApp och andra maintream-applikationer.

Dessutom finns det många speciella kostnadsfria samtalsfunktioner som ägs av den här applikationsraden som ApkVenue rekommenderar som inte finns i applikationen chatt vanliga.

Vad sägs om det, gäng? Intresserad av att prova applikationen som ApkVenue rekommenderar den här gången? Dela din åsikt, vilken applikation tycker du är bäst!