Förutom noxplayer är dessa de 5 lättaste Android-emulatorerna för PC

Vissa människor är definitivt inte nöjda när de spelar Android-spel med en liten skärm. Därför är det inte ovanligt att många använder datorer för att spela dessa Android-spel.

Vissa människor är definitivt inte nöjda när de spelar Android-spel med en liten skärm. Därför är det inte ovanligt att många använder datorer för att spela dessa Android-spel. Det finns dock många emulatorer som är tunga att använda på datorer så att det påverkar spelets prestanda.

NoxPlayer är en emulator som har använts i stor utsträckning av spelare eftersom den har flera fördelar, varav en är dess ljuskapacitet. Den här gången kommer ApkVenue att ge De 5 lättaste Android-emulatorerna förutom NoxPlayer. Vad gör du? Kom igen, låt oss se.

  • JOMBLO SPECIAL! 7 virtuella flickvänner du kan spela på Android
  • 5 obligatoriska Android-applikationer på singels mobiltelefoner
  • Fortfarande singel? Här, 5 ansökningar för att förföra kvinnor att snabbt få en pojkvän!

5 lättaste Android-emulatorer bortsett från NoxPlayer

1. BlueStacks

BlueStacks presenterar en emulator som är tilltalande för ögat användargränssnitt när du spelar Andoid-spelet. Denna emulator är en av de bästa emulatorerna eftersom den har cirka 96% Android-spel och applikationer som du kan spela. Emulatorn stöder dock inte Andoid FPS-spel som PB Strike.

2. KoPlayer

Förutom att vara specifikt för Android-spelare kan den här emulatorn också använda tangentmappning för att emulera en kontroller med ditt tangentbord. I den kan du också spela in spel och ladda upp dem till valfri applikation, vilket verkligen är en fördel med denna emulator. Installera den här emulatorn enkelt och gratis du vet.

3. Andyroid

Andyroid är en emulator som har nästan samma funktioner som BlueStacks-emulatorn. Den här emulatorn kan köra produktivitetsapplikationer, startprogram och spel. Även om denna emulator är fokuserad på produktivitetsarbete, men den här emulatorn är också mycket lämplig när den används för att spela Android-spel. Fördelen med denna emulator är att den har kontroller som du kan anpassa efter eget tycke.

4. YouWave

YouWave är den lättaste emulatorn för nästa dator. Denna emulator presenterar flerspelarfunktioner för att spela spel på Android och inkluderar också SD-kortfunktion som du kan använda för att dela filer och redan använder Lollipop-operativsystemet. Det är väldigt enkelt att installera denna emulator eftersom du inte behöver justera grafik, ljud och så vidare.

5. AMIDuOS

AMIDuOS är en emulator som fortfarande är ny och har 2 OS som kan köras, nämligen Lollipo och Jelly Bean. Denna emulator är perfekt för användning av kontorsanvändare, hemarbetare och andra. Den har produktivitetsbaserade funktioner, vilket gör denna emulator inte särskilt bra för att spela Android-spel.

Så det är de 5 lättaste emulatorerna för PC förutom NoxPlayer. Förhoppningsvis användbart och lycka till med att prova.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found