7 kontroversiella filmer om tabu incestuös kärlek endast för vuxna!

Trött på samma filmberättelse! Här har ApkVenue en lista över de bästa filmerna om incest som är intressanta att titta på!

Inspiration för filmens berättelse kan verkligen komma var som helst, inklusive från de olika problemen som omger oss.

Från sociala, kulturella, politiska frågor till de som oftast väljs av para filmskapare nämligen historien om romantik.

Intressant är att vissa filmer faktiskt tar ett unikt romantiktema som gör publiken nyfiken, gäng. Kalla det till exempel en film om incest aka blodförhållanden som fortfarande är tabu i olika länder.

Tja, prata om det, i den här artikeln kommer ApkVenue att diskutera några en film om incest vilket är intressant att titta på.

Filmer om Incest

Är du trött på att titta på romantiska filmer med liknande historier? Om så är fallet är det här rätt, gäng!

Du ser nedan ApkVenue har förberett flera filmtitlar om det bästa incestet som är synd för dig att missa. Men för de av er som fortfarande inte är tillräckligt gamla är det bättre att bara leta efter andra filmer!

1. Tadpole (2002)

För det första finns det en romantisk komedi om incest berättigad Tadpole som släpptes 2002 sedan.

Den här filmen berättar om Oscar Grubman (Aaron Stanford), en 15-årig pojke som har en störning där han gillar kvinnor mycket äldre än honom.

Även om flera vackra flickor i hennes ålder försökte komma nära Oscar föll valet på hennes styvmor som heter Eve (Sigourney Weaver).

Tills en dag, när Oscar försökte öppna för sin oordning för Eva, välkomnade hans styvmor honom varmt.

2. Balladen om Jack och Rose (2005)

Dessutom finns det en dramafilm med titeln Balladen om Jack och Rose som erbjuder en berättelse om incest som inte är mindre intressant och spännande.

Den här filmen berättar om livet till en änkling som heter Jack Slavin (Daniel Day-Lewis) som avbildas bor på en öde ö.

Efter att ha blivit kvar av sin fru, bor Jack nu ensam med sin tonårsdotter som heter Rose Slavin (Camilla Belle).

Med tiden gjorde denna samhörighet livet för denna far och son inte längre detsamma eftersom de båda hade ett förhållande som man och hustru.

3. blommor på vinden (2014)

Skapad av regissören Deborah Chow, Blommor på vinden är en film anpassad från den populära 1979-romanen med samma namn av V.C. Andrew.

Denna film berättar historien om fyra bröder; Chris (14 år), Cathy (12 år gammal), och hennes 5 år gamla tvilling heter Carrie och Cory.

De fyra tvingas leva på en trång vind i sin våldsamma mormors hus. Detta tillstånd inträffar efter att fadern dog i en olycka och mamman precis åkte för att gifta sig med en annan man.

I flera år som bodde tillsammans utan föräldraledning och Chris och Cathys tillstånd gick in i puberteten kunde blodförhållanden inte längre undvikas mellan dessa syskon.

4.Oldboy (2003)

Därefter kommer den koreanska actionfilmen med titeln Gammal pojke som framgångsrikt uppnått ett högt betyg på 82% på Rotten Tomatoes-webbplatsen, gäng.

Historien börjar med konflikten mellan unga Oh Dae-su (Oh Tae-kyung) som kidnappas och låses i ett mycket stängt rum efter att han just har släppts ur fängelset.

15 år har gått, Dae-su (Choi Min-sik) kan äntligen andas fri luft och träffar en ung tjej som heter Mi-do (Kang Hye-jung). De två har också ett speciellt förhållande som blir djupare och allvarligare.

Tills en dag upptäckte Dae-su det faktum att Mi-do var hans dotter som han aldrig hade träffat efter att ha släppts ur fängelset.

Tydligen hade allt som hände med Dae-su ordnats av hans skolkamrat, Lee Woo-jin (Yoo Ji-tae), som ville hämnas på Dae-su.

5. Crimson Peak (2015)

Nästa film om incest som inte är mindre spännande är Crimson Peak som släpptes 2015 sedan.

Denna skräckgenrefilm regisserad av Guillermo del Toro berättar historien om Edith Cushing (Mia Wasikowasaka), en dotter till en berömd affärsman som ständigt hemsöks av sin mors ande för att vara försiktig med Crimson Peak.

Fram till en dag gifte sig Edith med Sir Thomas Sharpe (Tom Hiddleston) och träffade sin svägerska, Lucille (Jessica Chastain). De bor också i familjen Sharpe på Crimson Peak.

När han kom dit hittade Edith också många skräckhistorier som hemsöker honom. Dessutom kommer Sharpe och Lucilles incestuösa förhållande till den punkt där Edith känner sig rädd för sitt liv på grund av Lucilles svartsjuka.

6. Savage Grace (2007)

Släpptes 2017, Savage Grace erbjuder också en incestuös historia som inte är mindre intressant och spännande än de tidigare filmerna, gänget.

Denna film berättar historien om en mamma som heter Barbara Daly (Julianne Moore) som strävar efter att "bota" sin son Antony (Eddie Redmayne): s avvikelse mellan sexuell läggning.

Men på grund av Barbara: s hårda ansträngningar fick det faktiskt att detta mor och barn-förhållande ledde till ett förhållande som de inte borde ha gjort.

Intressant är att filmen Savage Grace själv enligt uppgift är en sann berättelse anpassad från en bok av Natalie Robins och Steven M. L. Aronson med en liknande titel.

7. synd (2019)

Den sista kommer från en indonesisk film med titeln Synd med de begåvade unga skådespelarna Mawar Eva och Bryan Domani i huvudrollen.

Filmen, som fick 8,0 på IMDb-webbplatsen, berättar om relationer Metta (Eva Rose) och Raga (Bryan Domani) som blir förälskade i varandra trots att gräl ofta förekommer mellan dem två.

De två hade också ett vackert förhållande tills deras kärlekshistoria en dag strandade på grund av motstånd från Ragas familj.

En hemlighet som har gömts under lång tid är anledningen till att förhållandet mellan Metta och Raga måste upphöra.

Tja, det var några av de bästa filmerna om incest med spännande och spännande historier som du inte bör missa, gäng.

Men kom ihåg! De negativa berättelserna från filmerna ovan är inte för dig att prova men du kan göra lektioner i verkliga livet, va!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.