hur man mäter höjd med en smartphone (korrekt)

Hur mäter du din egen höjd? Här berättar ApkVenue hur du enkelt mäter höjd med en smartphone. Garanterad att vara korrekt!

Sofistikering av dagens smartphones är obestridlig. Med en smartphone kan du inte bara skriva och ringa utan också spela spel, lyssna på musik och ta bilder genom foton och videor. Även arbetsbehov kan.

Alltmer sofistikerad kan iPhone 6s som är utrustad med Force Touch-teknik användas som en digital skala.

Men vet du hur man mäter höjd med en Android-smartphone? Nyfiken? Låt oss titta på artikeln mer detaljerat.

Hur man mäter höjd med en smartphone

Faktum är att det finns många sofistikerade sensorer som finns på smartphones. Det är inte bara en sensor för omgivande ljus för funktionen för automatisk ljusstyrka; eller magnetiska sensorer, gyriskop och accelerometer för VR-headset.

Även smartphones kan också vara härskare!

Tja, en av sensorerna som kommer att användas för att mäta höjd på en smartphone är mätsensorn. De applikationer som kommer att användas för att mäta denna höjd är Smart mått här är stegen:.

Steg 1 - Installera programmet Smart Measure

  • Installera programmet Smart mått på din smartphone.

Steg 2 - Mät personens avstånd till smarttelefonen

  • När du har installerat kan du omedelbart använda den. Först och främst är allt du behöver göra att mäta avståndet från smarttelefonen till den person vars höjd du vill beräkna. Klicka sedan Få avstånd.

Tips: Sikta på jorden (marknivå) ja! Om du till exempel vill beräkna höjden på din väns kropp, måste du beräkna det ursprungliga avståndet till skon.

Steg 3 - Klar

  • När du är klar kan du börja beräkna din höjd med en smartphone.

Andra funktioner

  • Inte bara mäta höjden på en smartphone, Smartmät-applikationen kan också användas för att beräkna bredd och yta.

Häftigt, eller hur? Lätt att använda igen. Nu behöver du inte en manuell mätare för att beräkna din höjd. Räkna bara din höjd med en smartphone.

Lycka till!