De 5 mest effektiva datakvotbläddrarna, lämna Chrome nu!

Om du är en typisk användare som är mycket försiktig med att använda datakvoter finns det för närvarande många lösningar. Förutom att utnyttja de gratis WiFi-faciliteterna finns det också olika kvotsparande applikationer.

Internet visar faktiskt ganska bra utveckling. Exempelvis fördelas närvaron av 4G-nätverket jämnare med hastigheter som är mycket bättre än den tidigare tekniken, nämligen 3G. Tyvärr lever verkligheten inte alltid upp till förväntningarna. Trots att bredbandshastigheten på internet har förbättrats måste användarna röra sig med olika kvotpaket som också är ganska höga priser.

Om du är en typisk användare som är mycket försiktig med att använda datakvoter, finns det för närvarande många lösningar. Förutom att utnyttja de gratis WiFi-faciliteterna finns det också olika kvotsparande applikationer. Men om du vill bläddring och vill att din kvot ska vara mer hållbar, är följande webbläsare värda att prova.

  • Bortsett från Safari är dessa de 5 bästa webbläsarna för iPhone
  • Från lättaste webbläsare till högsta säkerhet, här är de 5 bästa webbläsarna 2017
  • Är det sant att Chrome är snabbare än andra Android-webbläsare?

De 5 mest effektiva webbläsarna för datakvoter, lämna Chrome nu!

1. UC-webbläsare

Fotokälla: Foto: neurogadget.net UCWeb Inc. webbläsarappar LADDA NER

Som smarttelefonanvändare känner naturligtvis många av er till den här webbläsaren. Förutom att den är snabb är den här webbläsaren också lätt och kvoteffektiv. Du kan till och med använda hastighetsläge för att få bättre fart.

Dess funktioner är också ganska kompletta. Till exempel annonsblockerare vilket gör att du kan komma åt webbsidor utan att behöva distraheras av annonser. Intressant är att genom att använda hastighetslägesfunktionen kommer dataanvändningen att minska med upp till 60 procent.

2. Opera Mini

Fotokälla: Foto: opera.com Opera Software LADDA NER Browser Apps

Det kan sägas att Opera Mini är en av de äldste i mobilwebbläsaren som har varit känd sedan Java-baserade mobiltelefoner. Hittills är den här webbläsaren fortfarande ganska populär. Bortsett från dess lilla storlek och lätta vikt är dataanvändningen också mycket ekonomisk.

I högt sparande lägekan du spara upp till 50 procent kvot. samtidigt i extremt sparlägekommer besparingarna att öka till 60 procent. Mer intressant har Opera Mini också tillhandahållits inbyggd annonsblockerare.

3. Ess-webbläsare

Fotokälla: Foto: mashtips.com RadiumDev webbläsarappar LADDA NER

Även om det inte är lika känt som webbläsare från Google, Mozilla eller Opera, har Ace Browser en överklagande som är svår att ignorera. Denna webbläsare är liten och lätt. Hastigheten förtjänar också tummen upp. Men mer intressant än Ace Browser sanningen är dess förmåga att spara datakvot.

Med den här webbläsaren kan du spara upp till 60 procent kvot. Annonsblockerare funktioner som annonsblockerare finns även som tillägg.

4. CM-webbläsare

Fotokälla: Foto: play.google.com Cheetah Mobile Inc webbläsarappar LADDA NER

En sak som är väldigt intressant från CM-webbläsare är en mycket liten storlek, särskilt jämfört med Android-webbläsaren i allmänhet. Du behöver inte avsätta mycket lagringsutrymme för att installera den här applikationen.

Den ekonomiska datakvoten är säker. Genom att använda CM Browser kan du spara dataanvändning med upp till 40 procent. Men även om det är litet kan utvecklaren fortfarande inkludera säkerhetsfunktioner i form av ett inbyggt antivirusprogram som naturligtvis skyddar dig mot virus eller andra skadliga program.

5. Smear Browser

Fotokälla: Foto: xperiac.com Apus Group Browser Apps NEDLADDNING

Tidigare var den här webbläsaren känd som A5-webbläsare. Precis som CM Browser är storleken på Apus Browser också relativt liten. Men gränssnittet det ser ganska charmigt ut. Hastigheten är också ganska bra med låg dataanvändning.

Med den här webbläsaren kan du spara upp till 20% data. Det slutar inte där, Apus Browser tillåter också sina användare att spara webbsidor och visa dem igen även i ett tillstånd off-line.

Där är han 5 mest effektiva webbläsare för datakvot för din smartphone. Hoppas det är användbart.