hur man gör inlägg #pathdaily i sökvägen

Visserligen måste du ofta se Path Daily-inlägg, eller hur? Så är du nyfiken på hur man gör det? Så här gör du ett #PathDaily-inlägg på Path.

I världen är Path sociala applikationer inte lika populära som i Indonesien. Denna applikation, som begränsar antalet vänner till endast 500 personer, har blivit populär i Indonesien eftersom det gör det lättare för användare att dela status, foton, videor, platser och till och med lyssna på eller titta på vilken låt.

Tja, nyligen rullade Path ut uppdatering en ny version utrustad med den hemska Path Daily-funktionen. Är du nyfiken på hur du gör Path Daily on Path?

  • Path Now Kan nämna Twitter-liknande vänner, så här!
  • Hur man skapar en falsk plats på Path eller Instagram, det är kul!
  • Kopiera TANKEN Moment on Path för Android

#PathDaily Post Feber

Låt oss erkänna det, du måste ha sett det ofta inlägg Path Daily är på Path right? Inlägg Path Daily som svampade förbi taggar#PathDaily i Path nyligen är faktiskt en ny funktion som heter Visuell tanke. Med den här funktionen, varje ögonblick Den "tanke" som du gör åtföljs automatiskt av en slumpmässig bild från sökvägen.

Hur man gör ett #PathDaily-inlägg

Att göra inlägg #PathDaily, du behöver barauppdatera din Path-applikation till den senaste versionen. Om du inte har uppdaterat detdå kan du inte kompensera inlägg #PathDaily. Ladda ner den senaste APK-sökvägen.

Apps Social & Messaging Path, Inc. LADDA NER
  • Om du redan använder den senaste versionen av Path, skapa en ögonblick "Tänkte" som vanligt. För att aktivera en funktion Visuell tanke eller inlägg Path Daily, du behöver bara lägga till hashtags#PathDaily i slutet inlägg 'Trodde'.
  • Så du posta, Path kommer automatisktgenerera statusen du gjorde till något av ett slag gratulationskort med slumpmässiga bilder. Unikt kommer taggen #PathDaily automatiskt att visas i den resulterande bilden.

BRÅDSKANDE: Path Daily kan inte användas till inlägg som är över 110 tecken lång.

Hur det är lätt att göra inlägg Denna väg dagligen? Så du behöver inte bry dig om att göra MEME eller gratulationskort att uttrycka ditt sinne. Lägg bara till det taggar #PathDaily, du kan göra det ögonblick cool på Path.

Coola funktioner förutom Path Daily

Eftersom många har sprungit upp tidslinjenDu vill definitivt vara med på att göra Path Daily, eller hur? Nå, nu kan du göra det förutom funktionerna Visual Thought eller Path Daily. Men faktiskt bortsett från Path Daily, uppdatering Den senaste sökvägen är också utrustad med flera andra intressanta funktioner, till exempel:

  1. Redigera ögonblick. Om du ofta stavfel när du skapar ögonblick på Path, nu behöver du inte bry dig om att ta bort den. Men redigera det bara ögonblick att du klarade det. Hej-bye-skrivfel och fick fel ord på Path!
  2. Fotoläge. För er som ofta använder Path för checka in någonstans låter den här funktionen dig också kontrollera foton av dina vänner checka in på den platsen.
  3. Profil webbadress. Vill du få nya vänner på Path, men är förvirrad över att hitta deras namn? Nu delar du bara profillänk dig på Facebook eller Twitter, vänta sedan på att de ska göra detLägg till du.

Hur, förutom #PathDaily, uppdatering det senaste från Path har också andra coola funktioner, eller hur? Lycka till!