villkor och hur du kan tjäna pengar på det senaste YouTube 2020

Fortfarande förvirrad över hur du kan tjäna pengar på ditt YouTube-konto så att du kan få Ad Sense? Så här kan du enkelt tjäna pengar på YouTube, det senaste 2020.

Youtube är världens största plattform för videodelning. Naturligtvis är problemet genom att skapa videoinnehåll på YouTube kan du bli rik, gäng.

Speciellt mitt i Covid-19-pandemin som nu. Vem i helvete är inte frestad att tjäna pengar hemifrån beväpnad med kreativitet?

Det finns många sätt att tjäna pengar på YouTube. Den vanligaste lösningen är dock med intäktsgenerering på konton. Vill du veta hur du kan tjäna pengar på YouTube? Kolla in detaljerna nedan, gäng!

Tips och sätt på YouTube-intäktsgenerering

Numera kan alla med internetåtkomst, en professionell kamera eller till och med bara en smartphone bli innehållsskapare på YouTube.

Men inte alla innehållsskapare kan bli partner eller betalas av YouTube. Endast de som uppfyller kraven och har många fans kan tjäna pengar.

Det stora antalet YouTubers gör YouTube ännu stramare regler och villkor för att bli YouTuber. Så i den här artikeln kommer ApkVenue också att diskutera intäktsgenereringskraven för ditt YouTube-konto.

Villkor för intäktsgenerering för YouTube / YouTubes partnerprogramkonton

Som ApkVenue diskuterade tidigare finns det många villkor som måste uppfyllas för att du ska kunna tjäna pengar på ditt YouTube-konto.

Intäktsgenerering är processen att tjäna pengar på uppladdade YouTube-videor genom att aktivera annonsfunktionen i videon.

YouTube kommer att infoga annonser på videor som tillhör den YouTube-kanal som har engagemang hög. Detta görs för att nå den målgrupp som annonsören riktar in sig på.

Detta gör YouTube mycket selektivt när det gäller att välja kanaler som kan använda intäktsgenerering eller AdSense-funktioner.

Är du nyfiken på villkoren för intäktsgenerering för ett YouTube-konto, även om du är YouTube-partner? Kom igen, titta tillsammans!

1. Verifierat konto

Precis som på andra webbplatser måste ditt YouTube-konto först verifieras för att kunna njuta av alla funktioner som YouTube har att erbjuda.

Förutom att matcha kanalidentiteten med ägaren är den här verifieringsfunktionen så att du kan ladda upp videor med en lång varaktighet.

Videor med en längd på mer än 15 minuter ingår i kategorin lång videoklipp. För verifiering behöver du bara registrera ditt mobilnummer.

2. Minst 4000 sändningstimmar

Nästa krav för intäktsgenerering på YouTube-kontot är att ha en total total visningstid på 4 000 timmar på ett år. Detta tillstånd verkar vara det svåraste, gäng.

Det betyder att visningstid är ackumuleringen av hur länge din video har tittats av kanalbesökare. Det skiljer sig från den totala längden på videon som du har laddat upp, ja, gäng.

För att uppnå detta rekommenderas det att verifiera så att du kan ladda upp videor i mer än 15 minuter och vara aktiv med att ladda upp kvalitetsinnehåll.

3. 1 000 prenumeranter och högre

Inte mindre svårt än ovanstående villkor, du måste ha mer än 1 000 prenumeranter för att kunna tjäna pengar på ditt YouTube-konto.

1000 abonnenter är faktiskt ett mycket litet antal jämfört med antalet aktiva YouTube-användare som når 1,8 miljarder människor.

Men att skapa innehåll som kan locka många prenumeranter är naturligtvis svårt. Förutom det måste du också vara aktiv för att marknadsföra din kanal.

4. Ha ett AdSense-konto

Nästa krav är att ha ett Google AdSense-konto som du ansluter till en personlig webbplats, till exempel en blogg, eller i detta fall ditt YouTube-konto.

AdSense matchar annonser till din webbplats baserat på innehåll och besökare. Dessa annonser skapas och betalas av annonsörer som vill marknadsföra sina produkter.

5. Inte bryter mot YouTubes policy

Även om YouTube frigör dig att vara kreativ, finns det begränsningar som du måste förstå när du laddar upp ditt innehåll till YouTube.

Det finns så många kända YouTubers som inte kan tjäna pengar på videor eftersom de laddar upp innehåll som bryter mot upphovsrätt, pornografi, SARA och våld. Spamming av kommentarer kan också göra att din ansökan om intäktsgenerering avvisas, vet du.

Hur du tjänar pengar på ett YouTube-konto

Efter att ha känt kraven är det dags för oss att gå in i huvuddiskussionen, nämligen hur man kan tjäna pengar på YouTube. Kontrollera tidigare att du har uppfyllt de 5 villkoren ovan, ja.

Så här tjänar du enkelt på ett YouTube-konto:

Steg 1 - Registrera dig för Google AdSense

  • Att registrera Google AdSensemåste du först ha ett YouTube-konto.

  • Besök Google AdSense-webbplatsen genom att klicka på följande länk: //www.google.com/adsense/start/

  • Klicka på Start längst upp till höger på sidan.

  • Ange din YouTube-kanal URL i kolumnen Din hemsida. Ange sedan också e-postmeddelandet i nästa kolumn. Klicka i så fall på Spara och fortsätt.

2. Steg 2 - Öppna din YouTube-kanal

  • Logga in på YouTube, klicka sedan på ditt profilfoto i det högra hörnet och klicka sedan på alternativ Din kanal för att öppna din personliga YouTube-kanal.
  • När du har loggat in på din privata kanal klickar du på YouTube Studio i det övre högra hörnet av sidan för att komma in instrumentbräda.

Steg 3 - Tjäna pengar på YouTube-kontot

  • Klicka på i YouTube Studio Intäktsgenerering det finns i den vänstra kolumnen.
  • Om ditt konto är berättigat till intäktsgenerering kommer du att bli ombedd att godkänna villkoren för YouTubes partnerprogram. Klick Acceptera om du instämmer.
  • Då kommer du att bli ombedd att ansluta ditt YouTube-konto till ditt AdSense-konto. Om du inte har ett AdSense-konto kan du omedelbart fortsätta det här.

  • Klick Skapa konto, ange sedan ditt namn, adress och personuppgifter korrekt. Det här steget är mycket viktigt för att säkerställa att AdSense-verifieringskoden skickas till din adress. Klick Skicka in Om det redan är.

  • Vid denna tidpunkt har du registrerat ditt AdSense-konto. Du måste bara vänta på en recension från YouTube om din kanal är värd för intäktsgenerering.

Steg 4 - Ställ in alternativ för intäktsgenerering

  • Om din ansökan om intäktsgenerering har godkänts kan du hantera de annonser som kommer att visas i din video.

  • Klicka på sidan Monetarisering StartStäll in preferens för intäktsgenerering. Du kan hantera placeringen av annonser som påverkar dina AdSense-intäkter.

  • Det finns fyra annonsalternativ som du kan välja mellan, nämligen Displayannonser, Överlagringsannonser, Hoppbara annonseroch Sponsrade kort.

  • Välj vilken typ av annons som passar din video. Om du vill aktivera allt i alla dina videor, aktivera det Tjäna pengar på alla befintliga och framtida videor.

Det är Jakas artikel om hur du kan tjäna pengar på ett YouTube-konto för att få intäkter från de videor du laddar upp på din YouTube-kanal.

Vi ses igen vid ett annat tillfälle, gäng!

Läs också artiklar om Youtube eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found