hur man bryter wifi på android med hjälp av wpsapp

Den här gången berättar ApkVenue om hur du bryter in WiFi på Android med WPSApp. Kom igen, låt oss lyssna!

Kan inte nekas, WiFi-anslutning är en av de saker som är viktiga för ditt dagliga liv kan inte separera från internet, eller hur? Speciellt om ditt internetdatapaket tar slut. Du måste genast leta efter en WiFi-anslutning. Men naturligtvis kräver de flesta WiFi att du går in Lösenord för att kunna komma åt den.

Som Jaka sa i föregående inlägg har ApkVenue fortfarande mycket programvara vilket gör att du kan ansluta till WiFi även om du är det vet inte lösenordet. Den här gången berättar ApkVenue om hur man bryter sig in i WiFi på Android med en programvara som kallas WPSApp.

  • Gör inte dessa 5 farliga saker när du använder gratis WiFi
  • WiFi är viktigare än sex? Detta är beviset!
  • Det visar sig att WiFi inte är hälsofarligt, detta är ett bevis!

Så här bryter du WiFi på Android med WPSApp

Hur man bryter sig in i WiFi med den här applikationen är enkelt och snabbt, precis som att använda programvara AndroDumpper och WPS Connect. Allt du behöver göra är ladda ner och installera applikationen och läs sedan ApkVenues tips för att slutföra. Kom igen, låt oss bara titta på hela recensionen!

  • Först och främst ladda ner den WPSApp i Google Play Butik. Installera sedan som vanligt.

  • När installationen är klar, kör applikationen, så kommer den att visas som följer.

  • Se till att du har gjort det i förväg vara på plats tillgängligt WiFi-nätverk.
  • Klicka på ikonen SKANNA som bilden nedan är poängen för WPSApp kan skanna WiFi-nätverk tillgängligt.
  • Om du har hittat ett WiFi-nätverk, klicka på målet WiFi-namn, kommer flera alternativ att visas.
VISA ARTIKLAR
  • Kom ihåg! Om din smartphone har varitrot, då kan du välja vilken ANSLUT MED PIN (ROT). Men om din smartphone inte rotad än, sedan väljer du INGEN ROT. Här använder Jaka det ROT eftersom Jakas smartphone har rotat.
  • Efter valet börjar spårningen av lösenordet omedelbart. Vanligtvis denna process tar 20 till 50 sekunder. Du väntar bara tills processen lyckas, om du misslyckas, försök igen tills den fungerar.
  • Grattis! Nu har du lyckades bryta sig in i WiFi-lösenordet med WPSApp. Lösenordet kan också visas på din smartphone-skärm enligt nedan.

Skillnaden mellan att använda en metod ROT och INGEN ROT är som bilden ovan. Om du väljer ROTvisas lösenordet på skärmen. Under tiden, om du väljer INGEN ROT, då visas inte lösenordet på skärmen, men du kommer automatiskt att anslutas till WiFi-nätverket.

Hur? Lätt är inte sättet? Vad tror du? Glöm inte dela med sig till dina vänner så att de också vet det här. Ha ett bra försök!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found