Dessa 6 programvaror kan påskynda dina fönster upp till 200 procent!

Komplexiteten i ett datorsystem verkar göra det svårt att undvika långsamma datorproblem. Så om din dator för närvarande är ganska långsam, bör du läsa ApkVenues artikel nedan.

Ett bra datorsystem är ett måste snabbt i bearbetning allt. Om vårt datorsystem är långsamt tar det naturligtvis lång tid att slutföra vårt arbete. Det är inte ens möjligt att göra resultaten av vårt arbete mindre bra.

Men på grund av komplexiteten i ett datorsystem verkar problemet med långsamma datorer svårt att undvika. Därför, om din dator för närvarande är ganska långsam, bör du läsa ApkVenues artikel nedan. Den här gången berättar ApkVenue 6 programvara för att påskynda Windows.

  • Tricks för att påskynda nedladdningar av Torrent Upp till 200 procent
  • Hur man påskyndar internetanslutningen på Android
  • 5 sätt att påskynda 3G-anslutning så snabbt som 4G LTE-nätverk

Vill du påskynda dina Windows? Använd bara dessa 6 programvaror

Långsamma datorproblem på en dator verkar ha blivit en vanlig sjukdom. Eftersom nästan alla datorer, även super sofistikerade datorer troligen har upplevt det. Av denna anledning kommer ApkVenue att berätta 6 programvara för att lösa detta problem och påskynda ditt Windows.

1. CCleaner

Den första programvaran som påskyndar din dator är CCleaner. De flesta av er måste känna till den här programvaran, eftersom den här programvaran är ganska känd. Bortsett från det är den goda nyheten också denna programvara du kan använda den gratis.

Foto med tillstånd av: Foto: Softonic

CCleaner är dock en relativt liten mjukvara mycket effektivt för rengöring av skräp vilket är en börda för Windows-prestanda. Till exempel papperskorgen tillfälliga filer, register och så vidare. För att använda denna programvara kan du ladda ner den via följande musvägslänkar.

Piriform-rengörings- och tweaking-appar LADDA NER

2. Advanced Uninstaller PRO

Därefter kan du använda Advanced Uninstaller PRO. Som namnet antyder fungerar den här programvaran för avinstallera din Windows-programvara. Inte begränsat till att avinstallera som Windows-programvara, den här programvaran kommer också att göra det städa upp registret Det är du som ändrade på grund av programvaran som du tidigare installerade.

Foto med tillstånd av: Foto: Softonic

Det finns ytterligare en funktion som är till stor hjälp från denna programvara, nämligen burk läser in mot värdelös programvara och överbelasta ditt datorsystem. För att använda denna programvara kan du ladda ner den via följande musvägslänkar.

Appar Rengöring och justering av innovativa lösningar LADDA NER

3. Malwarebytes

Nästa finns Malwarebytes. Denna programvara fungerar för att skanna ditt datorsystem, oavsett om det finns skadlig kod som har infekterat det eller inte. Det är inte omöjligt om det visar sig att din konfiguration är maximal, men din dator är fortfarande långsam. Det kan bero på det skadlig kod på ditt datorsystem.

Fotokälla: Foto: Flodhästfil

Om du fortfarande är förvirrad över vad som menas med skadlig kod, så händer det bara att ApkVenue har skapat en artikel. Du kan läsa ApkVenues följande artikel för att lära dig mer om skadlig kod.

VISA ARTIKLAR

För att använda denna programvara kan du ladda ner den via följande musvägslänkar.

Malwarebytes Antivirus- och säkerhetsappar LADDA NER

4. MS Config eller Aktivitetshanterare

Dessutom kan du använda standardprogramvaran från Windows, nämligen MS Config eller Aktivitetshanteraren. Genom denna programvara kan du hantera starta upp datorsystemet du.

Med det ökande antalet programstart på din dator betyder det att varje gång du slår på datorn, då din dator måste öppna programvara de. Genom att minska det kommer naturligtvis att utgöra ditt datorsystem tänds snabbare.

5. Diskfragment

Dessutom fortfarande med standardprogramvaran för Windows, nämligen Diskfragment. Hårddiskar består i grunden av blockarrangemang. När du installerar en programvara eller sparar data, etc. kommer den att göra det över tiden få blocken att falla sönder.

Med röriga block kommer det naturligtvis att göra din dator långsam. Om du använder Diskfragment kan du justera kvarterna de. Och naturligtvis, när blocken är snygga kan din dator köras mycket snabbare.

6. Byta ut din programvara mot en lättare

Det senare är mer som ett trick. Om du känner att din dator är långsam kan det bero på att programvaran du använder är tung. Lösningen kan du ersätta programvara till annan programvara som liknar, men lättare.

Exempel, Google Chrome. Google Chrome tar i princip mycket RAM, alternativet är att du kan använda det Mozilla Firefox. Nu som en referens så att du inte är förvirrad över att behöva ersätta din programvara med någon programvara kan du besöka webbplatsen AlternativeTo.

Fotokälla: Foto: Alternativ till

Det är 6 programvara från ApkVenue för att påskynda din dator upp till 200 procent. Vi hoppas att denna information kan vara användbar för dig. Ha ett bra försök!

Banner: Tech Regar


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found