Grymt bra! Dessa 6 gratisprogram kan ersätta tiotals miljoner program!

Behöver du premiumprogramvara? I så fall behöver du inte oroa dig längre. Genom den här artikeln berättar ApkVenue om 6 gratis programvara för att ersätta premiumprogramvara.

Att få professionellt arbete med en dator kan naturligtvis inte skiljas från rollen premiumprogramvara. Men det bör noteras att priset på premiumprogramvara är ganska dyrt. Vissa är till och med i intervallet miljoner till tiotals miljoner rupier.

Några exempel på premiumprogramvara är Microsoft Office, Adobe och andra. Behöver du den här programvaran? I så fall behöver du inte oroa dig längre. Genom den här artikeln berättar ApkVenue om 6 fri programvara ersättning för premiumprogramvara.

  • Läcker! Här är utseendet på Samsungs Premium-vikbara smartphone
  • ROLIGT! SALON Premium-applikationen är äntligen här i Jakarta
  • Hur får man Premium Brain Duel gratis

6 gratis programvara för att ersätta premiumprogramvara

Om du är en professionell arbetare som använder en dator är det naturligtvis mycket viktigt med mjukvarusupport och du behöver det. Men det mycket dyra priset kommer definitivt att få dig att tänka om och om igen. Men lugna, det finns en lösning från Jaka. Problemet är att det finns 6 gratis programvara för att ersätta premiumprogramvara, som följande.

1. GIMP som ersättning för Photoshop

Den första är där GIMP. GIMP står för GNU Image Manipulation Program. I grund och botten kan denna programvara fungera som en ersättning Adobe Photoshop. Liten filstorlek, under 100 MB. Men den här programvaran har nästan alla funktioner i Adobe Photoshop.

Fotokälla: Foto: GIMP

Med den här programvaran kan du nu spara cirka $ 200 IDR 6,5 miljoner per år, eftersom du inte längre behöver köpa en Adobe Photoshop-licens.

Foto- och bildappar GIMP-teamet DOWNLOAD

2. Gravit som ersättning för Illustrator

Nästa finns Gravit. Du kan säga att den här programvaran är en gratis version av Adobe Illustrator. Även om det är gratis, säger många att den här programvaran är mycket mer intuitiv än Adobe Illustrator.

Foto med tillstånd av: Foto: Libre Graphics World

Tack vare denna programvara kan du nu spara runt IDR 6,5 miljoner per år, precis som GIMP, eftersom du inte längre behöver köpa en Adobe Illustrator-licens.

Appar Produktivitet Gravit LADDA NER

3. Lightworks som ersättning för Premiere Pro

Tja, den här gången finns det Ljusverk som du kan använda som ersättning Adobe Premiere Pro. Inte bara är det gratis, det verkar som att denna programvara också är en Emmy-prisvinnare.

Foto med tillstånd av: Foto: Softonic

Om du använder den här programvaran kan du spara upp till IDR 6,5 miljoner per år, precis som de två föregående programvarorna. För med detta behöver du inte längre köpa en Adobe Premiere Pro-licens.

Appar Video och ljud EditShare LLC NEDLADDNING

4. DraftSight som ersättning för AutoCAD

Nästa finns DraftSight som du kan använda som ersättning AutoCAD. Inte bara gratis, denna programvara är relativt lätt med en liten storlek. Även om den är liten kan den fortfarande ersätta AutoCAD.

Foto med tillstånd av: Foto: Softonic

Denna programvara gör att du sparar upp till 16,5 miljoner IDR per år. Wow! Antalet siffror är ganska stort, eller hur? Problemet är att du inte längre behöver köpa en AutoCAD-licens, vilket är ganska dyrt.

Dassault Systemes Produktivitetsappar LADDA NER

5. Blandare som ersättning för 3ds Max

Nästa programvara finns där Blandare som är en ersättning för 3ds Max. Denna programvara har visat sig användas i stor utsträckning av professionella utvecklare. Även så vitt Jaka vet, 3D-modellering för karaktärer Final Fantasy XIII tillverkad med hjälp av denna programvara.

Fotokälla: Foto: Stack Overflow

Denna programvara får verkligen din plånbok att le. Anledningen är att du med detta kan spara upp till 47 miljoner IDR per år. Besparingarna är extraordinära!

Apps Photo & Imaging Blender Foundation LADDA NER

6. Libre Office som ersättning för Microsoft Office

Slutligen finns det Libre Office som fungerar som en ersättning för Microsoft Office. I stort sett liknar Libre Office Microsoft Office 2007faktiskt väldigt lika. Denna programvara i sig har visat sig kunna ersätta Microsoft Office bra eftersom programvaran har blivit standardstandard Ubuntu Linux.

Fotokälla: Foto: PC World

På grund av denna programvara kan du nu spara upp till $ 200 IDR 3 miljoner rupier, genom att naturligtvis inte längre behöva köpa en Microsoft Office-licens. Inte dåligt, eller hur? Men om du fortfarande inte kan komma bort från Microsoft Office kan du försöka läsa följande knep från JalanTikus.

Office-appar och affärsverktyg LADDA NER LibreOffice.org VISA ARTIKLAR

Det var vad han informerades om 6 gratis programvaruersättningar för premiumprogramvara från Jaka. Förhoppningsvis är detta användbart för dig! Glöm inte att lämna din åsikt i kommentarfältet!

Banner: 2BrightSparks


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found